Mad og drikkevarerDrikkevarer

Kissel fra marmelade. Opskriften og hemmeligheder

Kissel - en drink, der er normalt lavet af frugtsaft. Men også nogle frugter, citrusfrugter og selv mælk og grøntsager kan være meget velsmagende og nyttigt grundlag for at gøre gelé. I øvrigt, mange foretrækker i stedet for morgenmad gelé af marmelade. Opskriften er meget enkel og velkendt for mange, men stadig ikke så populær som de sædvanlige muligheder.

hvordan man kan gøre gelé ud af en marmelade? Først skal vi jamme sig selv. Helst egnet. Og græskar og bær og frugt, og selv en, der er begyndt at danne sukker. Hvis du koge gelé af marmelade, tilsæt derefter sukker er ikke nødvendig, men stadig i mange opskrifter den forekommer.

Kissel fra marmelade: bær opskrift

2/3 kop marmelade fortyndet med varmt vand (ca. 4 kopper). Bring det i kog, filtreres gennem en fin sigte og findelt bær. Den resulterende bouillon tilsættes sukker (1 tbsp. L.) og lidt af citronsyre (det vil bidrage til at bevare farve og tilføje en nuance af smag). På dette tidspunkt blev stivelse (4 teskefulde) fortyndet i en lille mængde koldt vand og filtreret. Det resulterende kogende kompot marmelade sive hældes stivelse vand. Når denne blanding blev kontinuerligt omrørt. Engang vendte homogen væske, gelé marmelade hældt i betjener beholdere og afkølet.

I øvrigt, efter den fortyndede stivelse i vand, er det absolut nødvendigt at filtrere. Dette vil forhindre forekomsten af klumper. Hvis stivelse tilføje mere, kan du få en slags budding, som kan skæres og læg portioner. Hvis kartoffelstivelse at tilføje mindre derefter komme tyk kompot. Det kartoffelstivelse nødvendig, fordi det har egenskaberne af gluten, som hjælper til at fortykke flydende. Disse regler gælder for enhver indstilling, hvis du ønsker at tilberede en gelé af marmelade. opskriften ikke indbefatter gelatine. det ikke anvendes til disse formål, som det binder væsken og forvandler det til en gel (selvom du tilføje en lille smule, så den ønskede virkning vil ikke fungere gelé).

Kissel fra marmelade: en universel opskrift

Det er nødvendigt at tage nogen marmelade glas (ca. 150-250 ml) og fortyndet det til 750 ml varmt vand. Blandingen bringes til tilbagesvaling og filtreres. Rester af frugt, bær, grøntsager gnides gennem en sigte og vride den godt. Dernæst tilsættes ca. 2 spsk. l. sukker og lidt citronsyre. Alt er godt blandet og igen bring i kog tilstand. Stivelses- (ca. 2 spiseskefulde. L.) kræves for at fortyndes i 250 ml koldt vand, afløb og tilføje en tynd strøm til det fluidiserede compote. Yderligere gelé opdeles i portioner i afkølet eller stor kapacitet, såsom i karaflen.

Hvordan til at tilberede en gelé marmelade, vi har set, men ikke alle hemmeligheder er blevet afsløret. En af de vigtige ingredienser gelé fremstillet ud fra sød sirup eller marmelade er citronsyre. Det i høj grad hjælper med lav flydende farve eller en del af frugten. Det faktum, at det er helt bevarer og forbedrer farven. Desuden bør det ikke være sød og cloying nemlig citronsyre giver lysere skygge og henstår smage sig bær eller frugt. I stedet for citronsyre kan bruge citronsaft. Det er ønskeligt, at det var frisk presset. Dette vil bidrage til at holde alle nyttige egenskaber og smag af citron, indtil at tilføje det til drikken.

Når der filtreres er bedst at bruge en fin sigte eller flere lag osteklæde. Dette vil blive drikken mere spiselig og ensartet. Hvis det ønskes, den færdige budding, hældes i portioner, du kan tilføje friske bær eller en skive af citrus. Også, hvis du kan lide de duftende og usædvanlige smagsoplevelser, når madlavning gelé af marmelade, kan du tilføje krydderier. Kun de skal vælge omhyggeligt, så de kom sammen, ikke blot med ingredienserne i en marmelade, men med sødme af gelé.

Vi ønsker dig en lækker og usædvanlige drikkevarer!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.