TravelingRetninger

Slot Eggenberg i Østrig

Slot Eggenberg (Østrig) - er uden tvivl en af de mest interessante og smukke steder i Europa. Turister bliver tiltrukket her fantastiske slot haller og en pragtfuld park på slottet. Eggenberg Slot ligger på østrigsk jord i den vestlige del af Graz, ved foden af bjerget Plabuch.

Historien om denne vidunderlige slot ligner en rigtig eventyr. Det er hjemsted for alle tolv måneder, og årstider, og 365 dage om året, og selv ure med få minutter. Grev af Eggenberg til ære for udnævnelsen til den vigtige stilling besluttede at oprette den mest fantastiske slot.

bygning tid for forekomst falder sammen med ændringen af kalendere så godt og med tiden den vigtigste videnskabelige opdagelse, når alle europæerne ledte efter sandhed og mening i alt. Alle fundet sandheden i noget andet. Eggenberg fandt det i arkitekturen, og der var denne slot.

generelle oplysninger

Eggenberg Palace ligger lige vest for Graz og er beliggende på en kuperet terræn.

Palace Eggenberg Slot - en af juvelerne i Steiermark, samt hele landet. UNESCO har gjort et slot på listen over World Heritage Sites.

historiske oplysninger

Det område, hvor slottet blev købt af Balthazar Egenbergom i midten af det femtende århundrede, hvor der var den første struktur. Men slottet i sin nuværende form blev udstedt af Prins Hans Ulrich von Egenberge, barnebarn Balthazar. Hans Ulrich besluttet at rekonstruere slottet - alle de gamle bygninger i gotisk stil, blev omdannet til den oprindelige barok bygning. Dette projekt reducerer byggeomkostningerne og vedligeholdes mindeværdige dele af forfædre. Arbejdet med ny konstruktion blev startet i 1625. Arkitekt blev arkitekten bag Italien - Dzhovanni De Pomisa.

Konstruktion af slottet blev afsluttet i 1646. Balthazar bestilt til paladset mere end 600 malerier, hvoraf de fleste har nået vore dage.

Efter Eggenbergs slot faldt i magt Herberstein familie, der ejede den indtil 1939.

udseende

Eggenberg Slot er ikke magen til bygninger, skabt under renæssancen. I dette palads ingen arrogance luksus. Den er lavet på en enkel måde, som der fremhæver sin individualitet.

Arkitekten, der byggede borgen, vidste om fascination af Hans Ulrich astrologi, og så slottet kompleks designet i overensstemmelse med ånden i renæssancen. Ud over huset som en del af slottet kompleks var til stede kapel, lavet i gotisk stil og bygget i den tid, forfædrene til Prince.

Castle er en miniature model af universet: 4 høje tårn, som ligger på siderne - er symboler på årstiderne, 52 lave tårne symboliserer antallet af uger i et år, 24 bryggers - antallet af timer på en dag, 12 porte - det antal måneder, og antallet af dage i et år Det afspejles gennem vinduer 365 Palace.

Baseret på de ideer arkitekten, bør slottet kompleks tjene som en påmindelse om tidens gang, og også at symbolisere bevægelsen af stjerner på himlen. En anden funktion af slottet står det faktum, at solen er sikker på at falde ind i hver af sine vinduer for én dag.

interiør

På ydersiden, dette emne slutter ikke, den passerer ind i det indre af slottet. På væggene i festsalen malet zodiacal konstellationer, og på loftet viser et system af planeter. Takket være disse funktioner, er dette rum kaldes "Room af planeterne."

Det indre af slottet nemt kombinerer to stilarter: barok, kendetegn er grandiositet, pragt og intensiteten af følelser og rokoko, elegante, men ikke dybt på fyldet.

I dag, på mange områder af slottet er den arkæologiske udstilling. Den vigtigste udstilling af museumsgenstande handlinger Shtretvegskaya vogn, oprettelse af som er bestemt af det VI århundrede f.Kr.. Denne vogn engang brugt i religiøse ceremonier.

modernitet

Næsten helt har overlevet udførelsen af alle de lavere værelser, som stammer fra det 18. århundrede. På lofterne af slottet er der en storslået samling af malerier.

Eggenberg Slot (Steiermark) eksisterer primært i øjeblikket på et museum. Her kan man se ud over de storslåede kunstværker og jagt museum og en samling af arkæologiske fund. Walking gennem det smukke palads parkere ikke mindre spændende. Det er blevet restaureret for nylig og betragtes som den perle af europæisk havekunst. Parken er fuld af romantiske, fantastiske og fascinerende steder, smukke små damme og den fantastiske skønhed af planter, og den frie bevægelighed for påfugle på parkområdet er sikker på at imponere børn og dyreelskere.

Det er også en af de attraktioner af de værdipapirer, som er meget stolt af slottet-paladset Eggenberg i Østrig, er en enorm numismatiske samling, der tjener som den anden samling i Østrig for sin størrelse og påfyldning. Denne samling indeholder mere end 70 tusind unikke udstillinger.

Det interessante er, at billedet Eggenberg palads-slot kan findes på moderne mønter i pålydende værdi på ti euro. Denne mønt blev udgivet den 9. oktober, 2002 og dens rækkevidde er omtalt som "Østrig og dets folk." Mønten er lavet af sølv, og dens omløb - kun 200 tusinde eksemplarer.

Underholdning kompleks

I foråret og sommeren hele slottet parken begravet i blomster og musik. Dette syn er lige stor! Der er også ofte festivaler for jazz og klassisk musik. Og elskere af kammermusik med glæde kan lytte til det i stearinlysets skær i hallerne i låsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.