TravelingRetninger

Valg strand: Ayia Napa

De, der ønsker at kombinere sjov og afslapning venter Ayia Napa. Cypern strande med god infrastruktur er beliggende langs kysten. De besøgte et stort antal turister. Den udvej kan være en stor tid som en ungdom og familie, kan du besøge den populære strand i Ayia Napa, men du kan vælge privatliv.

fra historien

Tidligere var dette sted en lille landsby enkel, intet attraktivt. Men over tid, en førsteklasses beliggenhed: det smukke hav, den varme sol hele året rundt, og vigtigst af alt, rent sand på stranden - gøre hende en temmelig populær ferieby.

strande

Lang indgang i havet vil give børnene pobarahtatsya i vand uden fare for sundheden, det er præcis, hvad der tiltrækker par med børn. Vær ikke bange for de nord-østlig vind. Placeringen af udvej er, at de er der ikke blæse ud. Blå flag - at denne pris uddeles hvert stranden. Ayia Napa overvåger renheden af kysten og kystvande. Men der er en funktion: for brug af liggestole og parasoller skal betale, og prisen står ikke stille. Nissi Beach - den største strand. Ayia Napa har placeret det på vestkysten. Han vil tilbyde ikke kun passiv rekreation på kysten, men også for at leje sportsudstyr og deltage i spil. Når de har mulighed for at spise på en af de mange restauranter eller barer. Du kan besøge dykkerskole og tilbringe de første sessioner i vandet.

Makronissos - stranden, der forbinder de tre fag. Meget rart sted, og sandet på bredden af den reneste hvide. Fritidsaktiviteter til rådighed vandski, katamaraner, både, kaste sig ud i havet dybder (dykning og dykning).

Landa - lille strand. Ayia Napa gemte det blandt de største rekreative områder. Men du kan ikke bare tage en svømmetur i havet, men også for at have det sjovt. Infrastrukturen på banken er meget veludviklet. Ayia Thekla - en lille kirke, som har givet navn til en anden strand. Det er berømt for hvidt sand, roligt hav og utrolige natur.

Pantahou - strand i den østlige del af udvej. Den kombinerer ikke kun et sted for hvile, men også gode fiskemuligheder. East Coast strand Konnos lukker. Fra ham vil glæde med børnene. Gyldent sand, en bred vifte af vand forlystelser og sport. Dette sted er også populær blandt den lokale befolkning. Både i vest og i øst langs kysten kan du finde et afsides sted. Men de er ofte frataget komfort faciliteter. Men der er en anden grund til, at tiltrækker turister til strandene i Ayia Napa. Foto! Chic fotooptagelser, som kan bestilles her, vil medføre beundring og misundelse af andre. Meget ofte er disse tjenester anvendes af parret, samt unge og par.

fritid

I de senere år er den udvej blevet meget populær blandt unge, og derfor sjovt tilpasse sig denne generation. Her er hoteller for enhver smag, fra tre-stjernede til luksussuiter, som ofte leje hele gruppen. Den udvej en masse forskellige caféer, barer, diskoteker og natklubber. Periodisk arrangeret skum parter, som gradvist bliver en dans på gaden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.