TravelingRetninger

By Gorokhovets: seværdigheder og klostre

Gorohovets blandt de gamle russiske byer med en meget værdifuld monumenter af arkitektur: den er perfekt bevaret mange kirker og klostre XVII-XVIII århundrede. Men det vigtigste er, at denne by - en guldgrube af gamle civile bygninger: House of det XVII århundrede købmænd, hut almindelige beboere i lejlighedskomplekser, dekoreret med fliser og udskæringer, samt udsøgte værker af førerne af træet af det XIX århundrede. I hvert fald et besøg værd Gorokhovets. Attraktioner værdsætte enhver turist.

Hvordan kommer man dertil?

Fra byen for at Vladimir - 152 km, og til Moskva - alle 330. Byen udfører et busstoppested på ruten Moskva - Nizhny Novgorod. Der er regelmæssige forbindelser til Wladimir. Busstationen ligger ved Moskva gaden.

Nogle af de større byer kan nås med tog, selvom togstationen ligger uden for bygrænsen. Fra Moskva, at den nemmeste måde at komme ind i byen på motorvejen M7. 4,5 timer skulle dække en afstand af 335 kilometer. At gå til Gorohovets og attraktioner på kortet bedre tone med det samme. Så det vil være lettere at navigere i byen, og du vil ikke miste meget tid.

historie

Det er en udbredt opfattelse, at Gorohovets navn kommer fra kaldenavn Peas. Men historien fortæller ikke om, hvem der var den bærer. Den første omtale i de skriftlige kilder er fra 1158 år, men i det XI århundrede, blev den jord beboet af talrige slaver.

I midten stod Kreml Nikolskaya Hill. kraftfulde volde og andre befæstninger blev bygget af træ langs omkredsen. Disse trækonstruktioner blev ødelagt Time of Troubles. Placering væk fra nødlidende statsgrænser Gorohovets reddet fra angreb og ødelæggelse. Der forblev stadig Kreml til at sidde på bredden af Kljazma.

klima

Varigheden af vinteren i Vladimir-regionen - mere end 4 måneder, det er snedækket med en gennemsnitlig temperatur på -8.5 grader. Klima og topografi bidraget til skabelsen af disse steder skiløjperne. En anden fremragende og berømte skråninger Gorokhovets. Attraktioner såsom niveau vil behage enhver skiløber.

"Puzhalova Mountain" den mest berømte skisportssted. Name it skete fra legenden. For længe siden, byen planlagde at angribe tatarer, men i luftrummet over dette bjerg blev synlige billede af russisk kombattant. Fjender flygtede i rædsel, og navnet fra ordet "skræmme" sidder fast.

Om foråret smelter sneen så hurtigt som muligt, om sommeren temperaturen er på niveau med 16 grader. I efteråret skal dystre regnfulde vejr.

seværdigheder

Nicholas Kloster bygget i XVII-XVIII århundrede. Fokus er på Trinity Cathedral. Den nederste etage har en vinter kirke, og den øverste - sommer konstruktion. Fra dette punkt en storslået udsigt. Gorokhovets (Vladimir-regionen) reklamerer sine egne attraktioner og regelmæssigt roser. Det er ikke tilfældigt, denne by har noget at vise for turister.

I æglæggende domkirken holdes relikvier af St. Sergius. Han gav engang en velsignelse Andreyu Rublevu skriftligt ikoner. Kloster ligger på skråningerne af Mount Puzhalovoy der står det Klyazma.

Syd-øst området er berømt Sretensky kloster, som blev bygget i XVII-XVIII århundrede. Du kan indtaste klosteret, der passerer under klokketårnet, som skød op til 35 meter. Inden for murene er holdt spor af gyldne porte, der havde set hele Forsamlingen af klostret. Det er fra klokketårnet i 1689 var begyndelsen på opbygningen af sten kloster. Fortjent betragtes som den mest mindeværdige i templet, takket være den rigdom af arkitektur og dekorative elementer. Meget venlig by Gorokhovets. Attraktioner glæde og dyppet i Ruslands historie.

Opførelsen af Log af klostret begyndte i 1598. Gennem '81 i hans gård var der stenbygninger: Temple of the Sign of the Virgin og klokketårnet. Han står på den maleriske bredden af Klyazma.

Om vinteren, vejen til klosteret er på isen vej. Sommer at komme ind i det den nemmeste måde at krydse broen på pontoner. I offseason, skal båden ser. Gæster er altid velkomne. Klostret eksisterer på bekostning af sin egen økonomi.

ædel hus

Rejsende bemærker ofte træ arkitektoniske former. Hus Shorin forretningsmand almindeligt kendt i Gorokhovets. Interessant hus blev bygget i 1902. Ejeren af huset har været tæt involveret i grundlæggelsen af byen Gorokhovets anlæg til bygning af skibe. Alle ved, at den berømte gamle gader Gorokhovets. Attraktioner er placeret der ved hvert skridt.

På Lenin Street (i downtown), kan vi ikke ignorere det store antal arkitektoniske monumenter. Blandt dem er den palæ Prisheltsova, som på forskellige tidspunkter var en celle af Ruslands Socialdemokratiske Arbejderparti og partiet distriktet udvalget.

Semenycheva hus bygget ved årsskiftet XIX-XX århundreder en vigtig ejer af fabrikker. I det XXI århundrede, er museet placeret her.

I kabinettet Helligåndens Sretensky kloster er et tempel for det XVII århundrede.:

  • Kirke den Præsentation af Herren.
  • Kirken Sergiya Radonezhskogo.

Alle huskede deres bygninger city Gorokhovets. Seværdigheder (vurderinger er mere positiv, men unge mennesker kan ikke lide at vandre gennem byen) er værd at blive set.

museum

Skolen Lane femte hus rummer et museum for historie og arkitektur. Det vil bidrage til at skabe et holistisk syn på udviklingen af byen. Museets skærme er placeret på afdelinger købmand Sapozhnikov og Kirke Ioanna Predtechi. Museet udstilling er en af de mest underholdende på ruten af Golden Ring.

Gorokhovets (seværdigheder omkring her) vil du finde en meget venlig og hyggelig by. Det huser de interessante museer, kirker og klostre. Det er ikke muligt at passere en flerhed af træ og sten bygninger - arkitektoniske monumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.