HjemlighedVærktøj og udstyr

Størrelser af møtrikken M8. Anvendelsesområde

For bolte med en udvendig gevinddiameter på 6 mm anvendes en M8 møtrik, hvis dimensioner vi vil overveje i denne artikel. Den er lavet af galvaniseret stål, den indvendige gevindskråning er stor, men skal svare til gevindskruen på bolten selv eller studen. Også i produktionen er der produkter med fine udskæringer. De bruges mindre ofte, ofte anvendt i ingeniørfag som en bærende enhed på grund af et større trin og bedre vedhæftning af elementerne.

Typiske størrelser af M8 møtrik

Møtrikker er metaldele med et hul i midten, indenfor der er en tråd, der svarer til gevindets bolt.

Bestemmelsen af møtrikens størrelse M8 er afstanden mellem de parallelle flader.

 1. Trådens indvendige diameter er 8 mm.
 2. Gevindhældning - 1,25 mm (stor skæring).
 3. For lille skære tråd pitch er 0.3-0.7 mm, skæring er lavet på specielle maskiner på anmodning for pinde og anker led.
 4. Ekstern kontur - sekskantnøgle 13 mm.
 5. Den totale ydre diameter er 14,38 mm.
 6. Mutterens tykkelse afhængigt af fabrikanten og bestemmelsesstedet inden for området - 4,8-6,0 mm.
 7. Produktets styrkeklasse er 8,0 ifølge GOST 5915-70.

Dimensionerne af M8 møtrik opfylder kravene i International Organization for Standardization.

Anvendelsesområde

Den bruges som hovedfastgørelseselement til flytbare maskindele, den bruges sammen med en række andre fastgørelsesanordninger, komplet med ankre, bolte, bolte og også i specielle fastgørelsessystemer med svejsede konstruktioner. Vi undersøgte dimensionerne af M8 møtrikken, nu vil vi give deres funktioner.

Design funktioner:

 1. Møbelarmaturer. Med en indvendig gevinddiameter har de ikke en ekstern sekskant. I stedet for det anvendes der stålklemmer, der hammer i træ;
 2. Låsemøtrikker og låsemøtrikker. Bruges til stærk klemning af strukturen;
 3. Cap møtrik. Bruges til dekorative formål, på yderhovedet er der en lille rille, hvori en plastikhætte er indsat og fastspændt;
 4. Forbindelse. De har en langstrakt form, den indre tråd er fast, der bruges til at forbinde lange dele, stifter, stænger.

Materiale til fremstilling

Fremstillet af galvaniseret stål, koldrullet eller varmtvalset. De adskiller sig i styrkeklasse, denne parameter viser den maksimale belastning på møtrikken. Hvis balancen mellem gevindforbindelser og møtrikker er brudt, så når møtrikken er skruet , brydes tråden, elementernes styrke går tabt, og forbindelsen er ikke længere i stand til at modstå de maksimale belastninger.

Nogle M8 møtrikker er lavet af kulstoflegeret stål. Styrkeklassen af sådanne produkter er 12,0, de anvendes til tungteknik og elteknik, hvor til forbindelseselementerne er der mere alvorlige driftsforhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.