HjemlighedVærktøj og udstyr

Professionelle induktion: fordele og ulemper. Oversigt over producenter og anmeldelser

Har du nogensinde kunne forestille sig, at ved at røre en elektrisk ovn, undgå brænde? Med "intelligente" induktion kogeplade er mulig. Men ikke kun på grund af stigende præference for netop sådanne komfurer i private hjem samt i faglige aktiviteter. Hvorfor? Lad os undersøge.

Princippet om driften af induktionskomfur

Princippet om drift induktion komfurer er baseret på elektromagnetisk induktion. Elektrisk strøm i et lukket rum ændres som følge af den magnetiske flux , der passerer gennem kredsløbet. Brugte elektromagnetisk induktion er blevet siden 1831 takket være den engelske fysiker Michael Faraday. Indbygget kogeplade induktion typen ifølge princippet om dens drift svarer til transformere, som nu anvendes næsten overalt. Overfladepladen er fremstillet af glaskeramik. Nedenfor er en induktionsspole, der flyder under strømningen af en elektrisk strøm med en frekvens på 20 til 60 kHz. I induktionstypen spole virker som en primær vikling og en sekundær - redskab som er bragt på apparatet. Oprindeligt opvarmede gryder, pander, og allerede det varmer op fra overfladen af glaskeramikken. Sidstnævnte fungerer som et bindeled mellem køkkenredskaber og varmelegemet.

Induktion kogeplade: pros

De fordele kan nævnes:

 • Effektivitet opvarmning. Det opnået takket være den kendsgerning, at bunden af kogegrejet opvarmes, og ikke hele kogefeltet.
 • Økonomi. Det ser ud til at reducere omkostningerne i forbindelse med betaling af el på grund af mindre energiforbrug sammenlignet med traditionelle plader.
 • Sikkerhed. Professionel induktionskomfur er helt sikkert - risikoen for brand eller skoldning reduceret "ude". Udstyret slukkes umiddelbart efter opvasken sat til side, og det sted, hvor hun stod, straks bliver varm.
 • Fuld automatisering. Tilgængelighed redskaber på pladen detekteres i automatisk tilstand, i virkeligheden, den samme som diameteren af dens bund.
 • Alsidighed. Opnået takket være en støtte programmer til madlavning.
 • Let at rengøre. Det faldt eller spildt noget på kogepladen? Bare rolig, vil der ikke være nogen stank, ingen brændt rest. Nok til at tage læben og svirp med håndleddet til at tørre overfladen.

Er der nogen ulemper?

Ulemper er som følger:

 • Manglende evne til at anvende aluminium eller glas.
 • professionelle formål induktion komfurer er dyre, hvilket begrænser udvalget af forbrugerne. Men på trods af dette, sådant udstyr er i stigende grad findes ikke kun i restauranter, men også i dit hjem køkken.

Induktionskogeplader: hvordan man bruger redskaber

Retter til induktion skal besidde ferromagnetiske egenskaber. Men du behøver ikke være bange for at gøre det, fordi at finde sådanne retter vil ikke være svært, men det er absolut ikke skadelig for menneskers sundhed. Der er en ganske logisk spørgsmål: "Hvad er det for ferromagnetisk kogegrej?" Det er alle de samme, emaljeret, støbejern eller "rustfrit stål" potter og pander, som tiltrækker en magnet. Det er strengt forbudt at bruge til madlavning på en induktion plade skål af aluminium, kobber, keramik, porcelæn og glas.

Ferromagnetiske især køkkenredskaber er generelt af fabrikanten identificeres ved at anvende en særlig mærkning.

Tilstrækkelig kontakt med kogepladen opnås ved anvendelse af skåle med en diameter på bunden er 12 cm eller mere. I dette tilfælde bunden tykkelse kan variere inden for 2-6 mm.

Redskaber til induktion komfurer kan være identiske redskaber, der anvendes i traditionelle elektriske plader. Dette spørgsmål bliver relevant, når den foretrukne kombination af madlavning overflader, som er standard, og induktion kogezoner samtidigt.

Har et udvalg af de vigtigste hjælper i køkkenet: en gennemgang af producenter og anmeldelser

I catering bruge udelukkende professionelle model induktion, fordi disse er pladen er høje, og giver en lang og kontinuerlig fremgangsmåde til fremstilling af store mængder mad på én gang.

erhvervelse plade - en alvorlig sag. Før du vælger en induktion plade, skal først være opmærksom på producenterne. Og derefter fastsat konstruktsiiey køkken enhed, dets funktionalitet, værdi, og så videre .. er mange restauratører tilrådes, når du vælger induktion kogeplade søge råd hos en erfaren kok.

Det russiske marked kan ikke prale af en bred vifte af induktion. Den mest acceptable kvalitet og pris betragtes professionel induktion komfurer Bertos (Italien). Model Bertos E7P2M / IND - elektrisk autonom udførelsesform 70 cm bred, hvis struktur består af to hovedelementer: en kogeflade og med to åbne base.

Sagen er lavet af højstyrke rustfrit stål. Maksimal effekt - 7 kW. Understøttet muligt at bestemme restvarmen af brændere, den centrale del, som kan blive varme under tilberedning til 100 grader maksimum, og kanterne - til 40 grader.

Induktion overflade TM Hendi

Hollandske TM Hendi gav verden den professionelle induktionskomfur. Disse overflader har et andet design og kan være forskelligt antal opvarmningszoner. Sortimentet omfatter desktop induktion plader, hvoraf de fleste er rasprosranennymi Profi Linje 3500 23971, Profi Linje 3100 239 681 med pan, Hendi Køkken Linje 3500 239.780.

Separat ønsker at bemærke kogepladen Hendi Køkken Linje 3500 239780. Tabel enhed, baseret på design, som er en enkelt disk til induktion ovne - en kogeplade. Designet til enkle måltider og alle mulige saucer. Det understøtter evnen til automatisk registrering eksistensen af retter og dens størrelse. Af den måde, kan denne smarte anordning også justere strømmen leveres afhængig af dimensionerne af retterne med henblik på at reducere energiomkostningerne. Huset er lavet af rustfrit stål. Touch kontrol, digital visning af opvarmning, elektronisk effektstyring er induktionskomfur. Pris Hendi Køkken Linje 3500 239780 er omkring 15 tusind rubler.

Indbygget komfur TM Bartscher

En af de mest overkommelige modeller af "intelligente" airbags TM Bartscher paneler er indlejret panel IK 30S-EB 105936S. I hjertet af designet - to typer induktionskogeplader, som har individuel kontrolpanel. Den maksimalt mulige effekt - 3,0 kW, så disse professionel induktionskomfur kan bruges på caféer og restauranter med ledninger "ikke den første friskhed." Madlavning overflade af glaskeramisk gjort Schott Ceran. Understøtter blokerer funktion, der tillader brug af udstyret og ikke bekymre sig om de "barnlige drengestreger." Modellen er udstyret med en otte varmeanlægget og er i stand til at detektere tilstedeværelsen af retter og dets dimensioner. Udstyret med indbygget timer induktionskomfur. Prisen er omkring 18 tusind rubler. Brugere rapporterer fordele såsom mobilitet, kompakthed, funktionalitet, valg af temperatur.

Appliance TM SARO

Den største efterspørgsel i de spiseforstyrrelser steder er en professionel induktionskomfur for restauranter tyske mærke SARO. Integreret model CB-70A SARO i hjertet af designet har to brændere. Det understøtter evnen til at selv-konfigurere den nødvendige grad af varme, som kan variere fra 1 til 9. touch screen kontrolpanel. Der er også et kontrolpanel låsefunktion, funktionen af automatisk nedlukning respons, når overophedet. Sådan tilsluttes en trefaset.

Hvad hvis induktionskomfur ikke virker?

Den mest almindelige fejl med hvilken en bruger kan støde induktionstypen kogeflade - ikke-fungerende apparat som en helhed eller dysfunktion af en af brænderne i nærvær af fødevarer. Reparation induktionskomfur i dette tilfælde, er at gennemføre følgende gradvise skridt:

 1. Kontroller, at strømkilden og der udsender et ønsket spænding sokkel.
 2. Kontroller strømkablet og stik for beskadigelse af mekanisk type. Hvis nogen er fundet, skal foretages på en udskiftning snor, og reparation induktion kogeplade er færdig.
 3. Demontere indbygget el panel med bordplader, afmontere alle kabler og skru befæstelseselementerne i form af strimler.
 4. Kontroller termisk sikring og transformator. For at gøre dette, skal du bruge en særlig anordning - måleren, som måler modstanden. Kredsløbselementet som vil have en modstand, der ikke er klassificerede eller ikke har det overhovedet, skal udskiftes.
 5. Sørg for nogen overtrædelse wired forbindelser. Kontrol ledningsforbindelser på styreenheden, termostater, switches og disken er kontrolleret for induktion komfurer (burner). I første omgang, så prøv at visuelt lokalisere fejlen, og hvis du ikke kan finde, bruge et multimeter og ringede alle regioner i kæden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.