Mad og drikkeSupper

Sådan tilberedes suppe. Opskrift hjemme

At sige, at suppen er let, er ikke at sige noget. Kun i begyndelsen af din kulinariske aktivitet kan supper derhjemme forårsage panik og jitters under madlavning. Når "hånden er fuld" og oplevelsen er nok, har du ikke problemer med suppen. Desuden har hver familie i tide sine egne præferencer, der normalt består af to eller tre opskrifter, hvorefter det bliver lettere at lave mad og anvende dem fra tid til anden.

Så vi præsenterer dig opskrifterne af supper, i hjemmet, som er nemme at forberede. Alle de første retter kan opdeles i tre underarter: suppe, suppe-puree, kold suppe. Denne division er meget betinget, men det vil hjælpe dem, der lige begynder at lave mad, og det ser ud til, at disse oplysninger er for dem. Retter, ifølge velkendte opskrifter er tilberedt som standard fra tid til anden, genere. En lille improviseret bringer en velsignelse og sort, hvilket gør hver middag unik. Vi vil ikke omskrive for dig endnu en gang opskrifter til borscht eller saltwort. Vi foreslår at du laver den første skål baseret på dine præferencer ved valg af produkter.

suppe

Opskriften derhjemme foreskriver at tilberede suppe på bouillon. Men for at spare tid eller penge kan du lave mad på vandet. Efter at have forberedt basen (det kan være fisk, kylling, oksekød, grøntsager osv.), Begynder at sammensætte ingrediensernes "sammensætning". I enhver suppe er løg, gulerødderne, sellerirot og persille perfekt kombineret. De kan være stegte eller skåret i skiver, bare lave mad. Nogle kogesuppe, der kombinerer korn og kartofler, for andre er det uacceptabelt. Tilsæt til suppen med ris kartofler eller ej - bestem selv. Start med enkle variationer, som gradvist komplicerer dine egne opskrifter med tomater, sød peber og krydderier. Vær ikke bange, kokken i små portioner, konstant forsøger at træffe konklusioner om smagen. Soup skal kunne lide dig. En knivspids salt, afbalanceret med sukker, vil føre til en harmonisk smag.

Puree suppe

Opskriften derhjemme giver dig mulighed for at lave denne suppe, især hvis du har en nedsænkningsmængder. Ikke kun at sådanne supper er klassificeret som kosthold, så også madlavningstiden er minimal. Oftest er de kogte fra grøntsager. Men der er andre muligheder. For eksempel kan creme suppe med svampe på fløde kaldes en klassiker af europæisk køkken. Til enhver variant af suppe kartofler, kartofler, ris, græskar er perfekte. Du kan rense hele massen, eller du kan forlade nogle produkter ublandet. Det vigtigste er at vælge grøntsager, der har en delikat tekstur i den færdige form, for at koge dem i en lille mængde vand, dette vil bidrage til at gøre konsistensen nødvendig for dig, og tilføjer væsker, hvis det er nødvendigt. Ideelt serveret med croutoner og fint hakket grønne.

Kold suppe

Opskrift hjemme madlavning denne ret er ikke kompliceret. Hvert land har sin egen fortolkning af en sådan suppe. I vores - "okroshka", i Spanien - "gazpacho". Forresten har vi også en kold suppe med brød og kaldes "turya". I det russiske køkken er der ingen tomater i sådan overflod, de erstattes med sorrel, kvass, syltede agurker. Valg af basis (kvass, kefir, mineralvand med creme), saml din egen unikke opskrift. For eksempel kombinerer "Botvina" fisk, grøntsager og kvass.

Enhver suppe, en opskrift derhjemme, der let kan tilpasses til din smag, tegnebog eller medicinske indikationer, vil være enestående.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.