Kunst og underholdningFilm

Ksenia Lavrova-Glinka (skuespiller): biografi og personlige liv

Hun blev kendt for et stort antal seere efter udgivelsen på skærmene i landet i 2011, serien "Closed School", hvor hun spillede rollen Iriny Avdeevoy, mor til en af hovedpersonerne - Andrei og Nadyusha. På trods af, at hendes egne øjne så kun den sidste episode af den første sæson, det øjeblikkeligt fået tillid til publikum. Fordi virkelig, det er svært ikke at sympatisere med en kvinde fanget i et fangehul elite kostskole med en baby i armene, som hele tiden siger, at hendes ældre børn blev dræbt. Så få kendskab - Ksenia Lavrova-Glinka, en skuespiller af russisk biograf.

Barndom fremtidig berømthed

Ksenia Lavrova-Glinka (nee Lavrov) blev født i Kimry (Tver-regionen ') 14 oktober., 1977 Dobbelt efternavnet dannet efter ægteskabet: hun besluttede ikke at ændre sit navn til manden, og blot tilslutte dem. Xenia Olegovna er arvelig skuespiller. Hendes bedstefar i lang tid tjente som teater af drama og komedie. Og far, Oleg Lavrov - Folkets kunstner i Den Russiske Føderation. I mange år optrådte han på scenen Kimry Drama og er nu 22 år Oleg er dens kunstneriske leder.

På trods af at alle pigerne bestået barndom i et kunstnerisk miljø, er det op til et bestemt tidspunkt, kan jeg ikke engang tænke på at gå ud på scenen, eller stå foran et filmkamera. Mens han stadig i gymnasiet, og Xenia fik sin musikalske uddannelse på violin. Pigen udviklet omfattende, hun havde mange forskellige hobbyer. Kun ved udgangen af skolernes studier Kseniya Glinka, en skuespiller i fremtiden, indså jeg, at den største interesse er scenen for hende.

Bag kulisserne ...

Efter at have modtaget gik studentereksamen til Moskva Kseniya Glinka. Skuespillerinden indgivet dokumenter samtidig i flere teater skoler. Men synes det løst kun i Moskva Art Teaterskole. Her blev alle hendes bestræbelser værdsat, og pigen blev indskrevet på et kursus Olega Tabakova, hvor hun studerede indtil 1998.

Det næste skridt i sin karriere var arbejdet kalyaginskom teater Et cetera. Kseniya Glinka - skuespillerinden, der netop var begyndt sin karriere, spillede kun få forestillinger - i "ridder", "Doctor forgodtbefindende", "Konkurrence" og andre. Inden for disse vægge, tjente hun uvurderlig erfaring.

Et par år senere, i 2005., Tabakov tog den unge skuespillerinde i Moskva Art Teater. AP Chekhov. Og den første af sit arbejde med denne væg har vist, hvad der kan denne pige: Alimushkin i "floden hurtigt strømmende" Lyubinka og Anninka i "Herren Golovlyovo" ... Det er her at afsløre alle facetter af sit talent. Skuespillerinden Ksenia Lavrova tilbudt flere og mere interessante roller: Polli Pichem i "Laser og Pjalter" Pauline i "Kreytsarovoy Sonata" Katerina Ivanovna i "straf af forbrydelsen," Rachel i "Vass Zheleznova" Alla Vadimovna i "Zoyka lejlighed."

Vi kan ikke ignorere det faktum, at "Laser og Pjalter" har en kompleks formulering, til en vis grad, selv skandaløst. Den unge skuespillerinde måtte demonstrere ikke kun deres handler færdigheder, men også vokal. Hun mindedes senere, hvor svært det var i første omgang sætte det hele sammen, fordi begge ønskede at koncentrere sig om tre komponenter. Det er, når hele virksomheden indså, hvor meget de bliver nødt til at tvinge den opmærksomhed og respekt for hinanden, mens du arbejder på showet.

Hvordan bliver man "stroynyashkoy": et interessant faktum fra biografi af skuespillerinden

Nu ser på det smukke skuespillerinde figur i magasiner og sociale netværk, er det svært at forestille sig, at på et tidspunkt, som en elev af det første kursus, hun vejede 70 kg. Kseniya Glinka - den skuespiller, der var altid stædigt til sit mål. Vandrerhjemmet var en købmand stall, hvor de studerende ofte flygte for pechenyushkami og chokolade. Dette er naturligvis sat sit præg. Tabakov gjort endnu Ksenia note: hvis hun ikke tabe sig, er du nødt til at sige farvel til scenen.

Pige, bare pjat scene, tyet til en meget streng diæt, hun næsten ikke spiser, og i to måneder hun tabte 25 kg. Nu, efter at have opnået den ideelle tal for os selv, Ksenia Lavrova understøtter det omhyggeligt. Hun elsker at lave mad og lækkert at spise, men hun har en hemmelighed: svømning og et besøg i gymnastiksalen.

Film dele

På det sæt kom hun tilbage i 2004, legemliggjort på skærmen de to heltinder - "Lola og Marquis" Albina Lyakhov i tv-serien "! Fuld fart fremad" Og Alenu Muhinu i Senere var der andre roller - Tatiana i "palmistry-2", Lyuba Ivanovskaya i "tunge sand," Poliakov i "Escape" ...

Skuespillerinde Glinka-Lavrov, biografi er af interesse for mange seere, fortsætter med at handle nu. Som en genre, og det skaber billederne på skærmen er varierede. skuespillerinden indrømmer dog, at hun kan lide følelsesmæssige, naive og gode billeder. Hun elsker at lege normale menneskelige relationer, sammenhængende fint liv.

På trods af at en rekord Lavrova-Glinka liste i 2011 var allerede et tilstrækkeligt antal malerier, blev hun meget populær efter skyderiet i serien "Closed School". Rollen Iriny Isaevoy bragte hende stor berømmelse. Hendes heltinde erfarer, at hun adopterede datter, og hendes liv er på en eller anden måde er forbundet med nogle eksperimenter på mennesker, der blev gennemført, og over det. Hendes velkendte verden smuldrer, når det viser sig, at hendes mand, elsket og kærlig, vidste alt fra begyndelsen. Nu har hun for at redde den yngste, den tredje barn, en søn Igorka.

I denne hovedrollerne i hendes liv ikke ender. Der var også rollen som kirurg Evgenii Korolevoy i serien "The Practice", hvor skuespillerinden har udviklet kreative tandem med Eldar Lebedev; rolle ejerne af modebutik i Marina Beletskaya "shopping center", rolle psykiater i Tatyany Zhulinoy "Sklifosovsky" ...

Ksenia og Sergey

Skuespillerinden personlige liv Lavrova-Glinka i flere år har tiltrukket sig betydelig interesse blandt sine fans. Vi løfter sløret for tæppet og lære lidt om det.

Næsten 20 år siden, i 1997: e, til en fest arrangeret af Teater skuespillere, mødte hun med den estiske forretningsmand Sergeem Glinkoy. Han opdagede det for to år siden, men så tøve med at komme til den 18-årige pige. Denne roman har udviklet sig meget hurtigt. Allerede på den første date (i Tallinn) Sergey indrømmede Xenia i kærlighed, og på den anden, som fandt sted allerede i Moskva, tilbød at gifte sig med ham.

Hun aftalt uden tøven, fordi hun var sikker på hans følelser og hans. Deres familieliv var meget fredelig, rolig og glad. Manden, i midten af 2000:e indtastet listen over de rigeste mennesker i Estland, skabt til den elskede hustru af de mest komfortable betingelser for daglige liv og hendes kreative planer. De hvilede i Frankrig - den første i en lejet villa, og derefter i den købte huset. Gifte børn blev født: i 2000 - søn Daniel, i 2006 - datter Glasha.

Og Dmitri?

Alle disse år, det syntes, at familien er standarden for et stærkt EU til november 2014, hvor Ksenia spottet i selskab med den Moskva Art Theater Skuespiller Dmitriem Gotsdinerom. taler Umiddelbart om kontor romancer er startet. Hverken Xenia eller Dmitry ikke kommentere disse rygter, men i mange fælles Instagrame skuespillerinde billeder. Hvad er det og hvordan - kun tiden vil vise. Og mens vi nyder arbejdet i Ksenia Lavrova-Glinka og forventer sine nye teater og filmiske værker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.