Hjem og familieHelligdage

Indbydende ord til at møde gæsterne i børnehaven og i skolen. Indbydende ord til at møde gæsterne ved brylluppet, ved jubilæet

Ferie elsker alle uden undtagelse. Det er en skam, at de i tilstrækkelig grad kan organisere enheden! Pas brug for mange ting: mad, indretning faciliteter, underholdning, musik og ord velkommen til gæsterne fra mødet! Disse sætninger skal udtrykke al den respekt og påskønnelse for det faktum, at de har besøgt dit hjem. I slutningen af talen til at invitere dem til bordet for at smage specialiteter, tilberedt med kærlighed.

En gang om året

Fødselsdag - den mest ventede ferie af året. Fødselsdag dreng i forventning om gaver og gode ønsker. Inviteret heller ikke noget imod at besøge en cool fest, især hvis det er arrangeret af den øverste klasse. Tænk indretningen af rummet. Det kan køres uafhængigt af hinanden. Kurset vil blomster, balloner, klud tekstiler. Tænd din fantasi, vise design færdigheder. Vær sikker på at forberede den velkomst ord at møde gæsterne på fødselsdagsfest. Kan udtale dem helten i festlighederne førende eller!

Velkommen, kære gæster,

Alt klædt sådan!

Vi venter i lang tid, vi har, så en time,

Og bekymret for dig.

En helt af den lejlighed,

Venter dig i morgen!

Kom ind, så tøv ikke,

Alle har en behagelig,

Snart vil vi begynde ferien,

Dans, ivrigt!

Vi har det sjovt, indtil om morgenen,

Hos os med børnene.

Lad os spise og chat,

Mens væk tid med glæde!

Med disse ord kan føreren møde vores kære gæster ved døren. De vil føle sig godt tilpas og lethed. Prøv at sige det med følelser og positiv tone! Disse er universelle ord velkommen til gæsterne fra mødet. De er velegnede til en fødselsdag af et medlem af familien, selv de mindste.

ryddeligt dato

Årsdag - et særligt tilfælde! Typisk er sådan en fest holdes opblæst, i en restaurant eller café. Fødselsdag bekymret som nogensinde. Efter alt, i en rund dato invitere alle de venner, familie og bekendte. At være i søgelyset som ikke alt, men i denne dag helten i lejligheden bliver nødt til at blive en stjerne fest. Bly venligt hilse gæster ved døren, men denne rolle kan udføre, og han fødselsdag! Nå lære ord velkommen til mødet gæster på jubilæet. De vigtigste ting - ikke at tabe ansigt, for at sige alt uden tøven og uden hastværk.

I dag er bare en vidunderlig,

På termometeret indikator - dejligt!

Naturen syntes at komme i live,

Efter et års ventet på denne dag!

Overalt fryd og glæde,

Alle gode humør!

Og det er ikke nødvendigt at forklare, hvorfor!

Ved et jubilæum ... mere end en gang om året!

Fem år begivenhed vi ventede,

Tøj og gaver blev udvalgt.

Velkommen til dagens alle gæster!

Vi er glade for at se en række venner!

Du omfattede den tidligste musik, dj,

En brødrister, lad os hælde briller og ikke være ked af!

Vi har det sjovt med hele hjertet,

I dag siger vi, "Nej," stilhed!

Vi har en lys ferie, karneval,

Og helten af dagen i nutid - Dam!

Kom ind i rummet, venner,

Jeg følger dig, og jeg!

Sådanne muntre ord velkommen til gæsterne fra mødet vil sætte tonen for begivenheden.

Legetøj, sove, middag

Børnehave - dette er den mest vidunderlige sted på jorden. Vi er klar over det i årenes løb, når vi arbejder i tolv timer om dagen og har ikke tid til ingenting. Spil, søvn, god mad og favorit lærer - et paradis! Hvem ønsker ikke at komme ind i børneinstitution i det mindste én dag? Alle former for gæster besøge det: provision, sponsorer, medlemmer og forældre. Så nogle gange bare brug for ord velkommen til mødet gæster i en børnehave. Voksne onkler og tanter vil gå i grupper, vil se på de betingelser og den tilstand af lokalerne, og derefter fyre vil vise dem en koncert.

Ære at møde gæsterne normalt falder leder af denne institution. Selvom det kan gøre små og talentfulde indbyggere i børnehaven - børn.

Hej, velkommen gæster,

I dag er vi en lille smule mærkeligt.

Alt bekymret og bekymret.

Disse kære mennesker, vi ventede.

Overdressed med niere,

Og var lidt frygt.

Kom, se

Vores palæ stemme.

Vi lever godt her,

Overalt skønhed og komfort!

Børn mæt og tilfreds,

Gæster er altid klar til at møde.

vi vil synge, og du vil danse,

Og hæld kompot hundrede gram!

Kom til vores elskede hjem,

Det vil være godt for dig i det!

Disse ord fra velkommen til mødet gæster i børnehaven ligesom alle uden undtagelse!

skoledage

Det bedste tidspunkt i alles liv - en skole. Venner, første kærlighed, ubekymrede let liv! Besøg diverse uddannelsesinstitutioner instans, uddelegering af organisationen. Vær sikker på at forberede den velkomst ord at møde gæsterne på skolen. Fra det første øjeblik, du har brug for at vinde sympati og arrangere gæster til sig selv. Generaldirektøren hilser gæsterne på døren og indbyder til sin bolig.

"Goddag, kære gæster! Vi er glade for, at du har besøgt vores ydmyge tempel af videnskab! Gå gennem gangene, og tage en dukkert i sin uforglemmelige barndom i det mindste for et par timer. Vi har en hyggelig, varm atmosfære byder besøge os igen! Gør dig det behageligt, men hovedreglen glem ikke - være stille "!

Indbydende ord til at møde gæsterne i versene også egnet til enhver lejlighed.

Hils i dag vores kære gæster,

Når de kom til vores skole, fuld af friske ideer.

Del, vær ikke doven, ikke bo i gæld!

Vi vil vise i det bedste lys din favorit skole!

Skole - en sød hjem,

En halv dag, vi lever i det sammen!

Du kan udvikle en omfattende,

Spirituel energi fyldt!

Kom uden tøven,

Dette er de bedste institutioner i verden!

Disse ord fra velkommen til at mødes gæsterne kan læse gymnasieelever. Og så komme til selvstændigt at udføre en bestemt placering. Således vil de fyre vise deres gæstfrihed og uafhængighed.

gamle traditioner

Det har længe været i Rusland kære gæster blev budt velkommen med brød og salt! Denne respekt og kærlighed til de ankommende gæster! Traditionen har overlevet til i dag. Det er så rart - se de glade ansigter af at byde velkommen i smukke kostumer og duftende brød i hans hænder. Vælg Kvinde med et rungende røst. Og sørg for at forberede ord velkommen til mødet gæsterne med brød og salt. Normalt så velkommen de nygifte og deres forældre ved brylluppet ceremoni, mødtes med ambassadører fra andre lande og den mest kært folk!

Kære gæster mødes

I deres eget russisk jord,

Brød og salt du tilbyder,

Som vi brugerdefinerede bestilt.

Den mest respekterede og velkommen

Præsenterer os et brød

Kom nu, alle sammen, kom nu, begynder at synge!

Mød dig med glæde,

Med en god stemning,

Kom ind, så tøv ikke,

Brød og salt behandlet!

Disse ord fra velkommen til mødet gæsterne er egnet til enhver lejlighed. Bryllup, jubilæum, eller bare besøge slægtninge - nogen ville være glad for at høre sådanne venlige ord!

bryllup

Opret en social enhed - et meget vigtigt skridt. Glade nygifte og deres forældre har det sjovt med hele hjertet. Gæster også glad med begivenheden. Alt i godt humør, glad, ser på det unge par i kærlighed. Når gæsterne kommer ind i lokalet, de skal opfylde forældrenes suite eller ledende. Her og nyttige ord velkommen til mødet gæster ved brylluppet. Hold et velkomstmøde du kan være omgivet af smukke tilbehør.

Mirakel-bue

Arch af kærlighed - det er dekoreret med blomster, mønter, bånd halvcirkel, hvor gæsterne skal gå hånd i hånd. Det symboliserer held og lykke, lykke og velstand. Al den positive energi fra en sådan handling. Men før vi går ind i lokalet under en bue, en førende tale:

"Hej, kære gæster! I dag er en vidunderlig ferie, to hjerter forbundet med bånd af ægteskab og troskab. Denne forening vil være stærk og frugtbart. Vi er glade for at se dig her og glade for at invitere dig til den smukke dækket borde. Deltag hænder og gå efter de nygifte. Lykke vil følge dig fra nu af hver dag! Kig på de lyse øjne mand og kone, lad os gå til gymnastik og har en drink til lykke af den unge! "

vinter mirakel

Fader Frost, sne Maiden, Snemanden - elskede figurer af voksne og børn. Alle ønsker et øjeblik at styrte ud i nytår mirakler. Hvis du er vært for en corporate begivenhed, eller bare venter på pårørende derhjemme for middagsbordet, ord velkommen til mødet gæsterne på det nye år er afgørende.

Hej, min familie,

Promerznuvshie kære gæster.

Kom ind i varmt hus,

Jeg er godt tilpas i det.

Vi ser frem til dig,

Kød og svampe slagtekrop.

I dag er vi nødt til at antænde,

De vigtigste ting - vi går ikke til at sove.

Vi har det sjovt, indtil om morgenen,

Har jeg ret, foretrukne slægtninge?

Hvis det er tilfældet, pass,

Og savner koppen!

Arranger de mest sjove helligdage. Lad huset vil være fuld af gæster hele året rundt! Glæd jer og overraske deres kære og familie, fordi livet flyver som et øjeblik!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.