InternetBlogs

Find ud af, hvorfor ikke spille musik i Touch

Russisk sociale netværk VKontakte har længe været en integreret del af livet for en betydelig del af befolkningen ikke kun vores land, men også i Ukraine, Hviderusland, Kasakhstan og andre. Her kan du finde musik, film, gamle venner og nye venner med samme interesser, "sidde" på de offentlige sider af informativ og lære de seneste nyheder fra mange forskellige samfundslag. Men trods det faktum, at udviklerne forsøger hver dag at give den mest behagelige finde brugere på sitet, ingen problemer, ingen tvivl. For eksempel er mange spørger: 'Hvorfor går du ikke afspille musik i kontakt "? Hvis du også ønsker at kende svaret på dette spørgsmål, læse denne artikel.

Hvorfor ikke spille musik i kontakt?

I så fald, hvis du kun oprette forbindelse til internettet i dag, og aldrig før ikke bruge dem, er det muligt, at du har valgt den forkerte kurs - en, der giver alt for langsom hastighed. Hverken musik eller video på samme tid kan ikke indlæses. Normalt vises kun tekst og billeder. Men tjenesteudbydere og høj hastighed på nogle dage der er problemer. Det betyder, at vedligeholdelsesarbejdet udføres - du bare nødt til at vente til næste dag.

En anden, og måske den vigtigste årsag til, at forklarer, hvorfor ikke spille musik i kontakt, er en gammel version af Flash Player eller mangel på samme, på din computer. Prøv at følge instruktionerne nedenfor, mest sandsynligt, vil det hjælpe dig.

Sådan installeres AdobeFlashPlayer

  1. Find et sted, hvorfra flash player, kan du downloade og begynde at downloade.
  2. Før du klikker på "Upload", du kan (valgfrit) kryds bekræfter din aftale at installere «McAfee Security Scan Plus» ekstra program.
  3. Dette åbner en anden side. Det vil lede, som vil forklare, hvilke handlinger skal udføres under installationen. Af den måde, er det allerede begyndt. Til at begynde at udføre disse handlinger, gå til den mappe, hvor programmet er blevet gemt. Åbn den nyeste.
  4. Når der vises en meddelelse, at softwaren er installeret, skal du genstarte computeren.

Alt er nu en Flash-afspiller til at arbejde, og derfor kan du lytte til og downloade musik i det sociale netværk VKontakte. Ja, det viser sig, du kan downloade også! Og der er flere måder. Nu hvor du ikke længere gad vide hvorfor ikke spille musik i dine kontakter, kan du ikke kun nyde dine yndlingssange online, men også overføre dem til din afspiller.

Installer programmet til at downloade musik fra stedet VKontakte

  1. Find søgemaskinen site, hvorfra du kan downloade programmet «VKMusic 4" . Versioner er konstant opdateret, skal du vælge det nyeste.
  2. Klik på "Download."
  3. Åbn den mappe, hvor der blev indlæst. Klik på "Kør" i det vindue, der vises.
  4. I det nyligt vises vinduet altid trykke på "Next", og derefter installere programmet. Det tager kun et par minutter.

Meget snart vil du være i stand til at downloade musik fra VKontakte site.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.