Kunst og underholdningFilm

"Hannah Montana" - de aktører: som var, da de er vokset op med dem?

Nu er det svært at finde nogen, der ikke ved, hvem denne Mayli Sayrus. Berømte skuespiller og sanger har gjort det et projekt "Hannah Montana", skuespiller, der blev berømt over hele verden. Hvad er dette teen show og hvad der skete med de førende aktører, når de er vokset op?

"Hannah Montana" (filmen): skuespillerne. Mayli Sayrus som Hannah

Mayli Sayrus begyndte handler i film ganske tidligt, måske fordi hendes far var en skuespiller, og havde mulighed for at vedhæfte pigen til et projekt. Første to år Kylie Cyrus spillede i "Doc" -serien. Så var der filmen "Big Fish" og derefter på "Hannah Montana".

Aktører i projektet blev valgt omhyggeligt og længe. For det første ville den ledende rolle tage Taylor Momsen, så set nominerede Dzhoanny Levek. I sidste ende, hvilken rolle vandt tretten Cyrus fra pigerne ønskede at spille en popstjerne den nat udfører under pseudonymet Hannah Montana, og om eftermiddagen besøgte skolen hedder Miley Stewart.

På grund af den utrolige popularitet af projektet på Mayli Sayrus lært hele planeten. Men det gavner ikke vokset Cyrus. Efter afslutningen af showet det på alle mulige måder forsøgt at ødelægge billedet af en sød, smilende pige: filmet nøgen, iført provokerende kostumer, lavet på scenen under opførelser af bevægelse af pornografisk karakter, erklærede sin biseksualitet, og derefter forsøger at overraske nogen, hun talte om hendes panseksualitet . Sangeren gjorde hendes 18 tatoveringer.

"Hannah Montana": skuespillere og roller. Emily Osment som Lilly

Emily Osment hit skærme selv før Miley. Hendes filmografi indtil 2006 formået at indtaste filmene "Den tredje planet fra Solen", "rørt af en engel", "Spy Kids-1.2" og sitcom "Friends". Først senere den unge skuespillerinde blev inviteret til "Hannah Montana" projekt.

Skuespiller Osment, Cyrus og Musso spillede i projektet barm venner og klassekammerater. Osment fik rollen som en nær ven Hannah - Lilly den nat bliver også en berømthed ved navn Lola Lafnegl. Lola spiller rock og fører et dobbeltliv som hendes ven. Lidt senere hun begynder at mødes med sin ven Oliver.

Emili Osment ikke tabt efter projektet er afsluttet. Hun begyndte sin solo sangkarriere, og et år senere, gik endda på en rundtur i Amerika. Hun fortsatte med at dukke en masse "spyware-3 Børn", "Fodbold mor", "Family Guy", "Unge og sulten." Emily er også involveret i udviklingen af mode design.

Mitchel Musso som Oliver

I serien "Hannah Montana" aktører var for det meste teenagere. Mitchel Musso kom til projektet, da han var femten år gammel. Unge skuespiller fik rollen som Oliver Oken - en ven af Hannah og Lola. Når en ung mand finder ud af, at hans kæreste har et alter-ego, beslutter han sig også til at starte et dobbeltliv: som det fremgår Mayk Stendli III.

Destiny Cyrus, Musso og Osment meget ens. Alle disse fyre gøre musikalsk kunst efter "Hannah Montana", og fortsatte sin skuespillerkarriere. Mitchell udgivet sit debutalbum i 2009. Musso også røster en af karaktererne i den animerede serie "Phineas og Ferb." Mitchell kan ses i projekterne "Skravering Pete", "Yin-Yang-Yo", "Two Kings" og "Funny People".

Musso nævnes ofte i interviewet, at han var i tæt kontakt med Mayli Sayrus og Emily Osment.

Andre roller kunstnere

"Hannah Montana" - en film, de aktører, der senere blev kendte personligheder.

For eksempel, i dette projekt begyndte hun sin karriere Selena Gomez, der spiller nu med Christian Bale, Ryan Gosling og Brad Pitt. De mest berømte skuespillerinder projekter "bearish", "Spring Breakers" og "Aftershock".

serien "Hannah Montana" aktører - det er også en Hollywood berømthed Bruk Shilds og Mikki Rurk. Bruk Shilds medvirkede i tv-serien Hannah Montana mor. Når skuespillerinden skinnede i "Blå Lagune" film, "Sahara" og "Quantum Leap".

Mikki Rurk i 2000'erne forsøgte at vende tilbage til skærmene derfor enige om at gøre noget arbejde. I serien, vises han kun i én episode som en wrestler.

Projektet omfattede en masse unge skuespillere, der fortsætter i dag til stjerne i amerikansk tv-serie. For eksempel Dzheyson Erlz, der spillede bror til Hannah Montana, også optrådt i filmene "American Pie 4" og "Aaron Stone." Shaniku Noulz kan ses i serien "Klods" og "land". Og Anna Maria Perez er i øjeblikket medvirkede i sitcom "Hold fast, Charlie!"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.