Nyheder og SamfundJournalistik

Sport journalist Andrey Malosolov

Født i hovedstaden i Rusland - Moskva fremtidig journalist og social aktivist Andrey Malosolov. Fødselsår - 1973. kærlighed til fodbold kom til ham i sin ungdom. Allerede i 1987, gik han ind i en subkultur, som bestod af fodboldfans - de mest glødende fans af CSKA.

Andrey Malosolov: biografi af en talentfuld person,

Livet Andrew er interessant, at han i de 14 år har rejst over hele landet, forsøger at deltage i alle kampe i dit yndlingshold. Som en aktiv og omgængelig person, begyndte han en masse venner, som gav ham tilnavnet Andrey Batumsky. Sådanne alias opfundet efter en række i Georgien, når landede teenager ledere af tog.

Den første virksomhed projekt

I begyndelsen af 90'erne, Andrew grundlagde sit eget firma, kaldet "russiske Fan Reporter".

Efter eksamen fra skolen og modtage et diplom, den unge mand skulle arbejde som en fotojournalist, der dækker politik og forskellige sportsbegivenheder. Andrey Malosolov foto han altid af fremragende kvalitet, så de købte op udgaven af flere aviser:

  • "Version";
  • "Rossiyskaya Gazeta";
  • "Komsomolskaya Pravda";
  • online-udgave onedivision.

En journalist i flere år har arbejdet i virksomheden "RIA Novosti", hvor han fungerede som en krigskorrespondent, var i to brændpunkter: i den første tjetjenske krig i Jugoslavien under optrapning af konflikten.

Også Malosolov Andrey Vladimirovich, et foto, som præsenteres i artiklen, dækkede de begivenheder relateret til de militære hændelser i det område af Rusland, indsamling af oplysninger om terrorangreb, optøjer og protester.

en journalist arbejder i regeringen for Den Russiske Føderation

I perioden fra 1998 til 2005 havde Malosolova at arbejde i regeringen, hvor han var engageret i journalistik, fortæller vores borgere om arbejdet i det øverste udøvende organ statsmagten.

I denne periode havde han mulighed for at blive bedre bekendt med sådanne kendte mennesker i russisk politik, som Primakov, Vladimir Putin, Mikhail Fradkov, Sergei Kiriyenko, Sergey Stepashin. I sin karriere har journalisten Andrew også arbejdet med forsvarsministeren, denne position, mens holdt Ivanov.

Beskæftigelsen i sportsområde

Efter at have arbejdet i regeringen for Den Russiske Føderation Andrey blev udnævnt sport reporter. Fra og med 2005, i fem på hinanden følgende år, han var leder af pressetjenesten af RFU (Ruslands fodboldforbund).

Allerede i 2007 sammen med A. Shprygin mild saltet åbnede PSA (russisk Union af fans). Denne organisation er blevet pioner i vores land. I 2010 journalisten tog stilling PR-direktør i Sochi fodboldklub under navnet "Pearl". I begyndelsen af 2012, fotograf Andrey Malosolov blev vicedirektør for særlige projekter selvstændig organisation under vingen af ROC "Elite sport." Parallelt hermed journalisten begyndte at undervise på sport markedsføring i SUM.

udsendelse

Andrey Malosolov hyppig taler på radioen som bly. Især er det kendt i projekterne "RFU Hour" i radio og "Sport FM".

Andrew har været en aktiv blogger på internettet. I øjeblikket har han flere tematiske fora organiseret, hvor nye love drøftes i forbindelse med en sådan vigtig for mange begivenheder, såsom:

  • livet af russiske fans;
  • sikkerhed under fodboldkampe og andre store sportsbegivenheder.

Herudover blogerskogo arbejde, journalist og klummeskribent, mild saltet formår at belære FPA "Synergi". Tema for publikum - sportsbegivenheder og marketing-programmer.

førende TV

Siden sommeren 2012 fodbold kommentator Andrey Malosolov han er direktør og chef studievært på TVJam kanal. Hans projekt hedder "Fanzone". Dette program er designet uafhængigt aktive fans, og fortæller historien om de mest aktive fans, deres interesser og lyse begivenheder. I 2013 begyndte Andreas at tjene på organisationskomitéen FFL talsmand.

I 2014 fungerede han som pressen attaché ved "Joint Super Bowl", som med succes blev afholdt i Israel.

Oprettelse af en journalist unik udgave i Rusland

Det fortæller journalisterne, at han mildt saltet, den idé at skabe en unik organisation kaldet "russiske Fan Reporter" viste sig for ham efter afslutningen af sin afhandling, som blev skrevet om emnet "Oversigt over politiske og musikalske publikationer udstedt af amatør journalister i Sovjetunionen."

Den første udgave af afkom Malosolova (RFV) blev frigivet i begyndelsen af 90. år af forrige århundrede. Bladet udkom illegalt på kontoret af "Vnesheconombank". Denne organisation blev ikke valgt ved en tilfældighed. At der var Xerox-maskiner, der var deficiente i Sovjetunionen.

Bladet var populær fra den første dag af salget og varede indtil 2005. Det handler ikke kun faldt i kærlighed med læserne, mange mennesker begyndte at forsøge at efterligne forfatterne af tidsskriftet, frigiver deres uafhængige projekter. Landet blev dannet for produktion af selv-udgivelse boom.

Bladet var rettet mod en snæver kreds af fans af CSKA, men han faldt i kærlighed, og fans fra andre klubber. De mennesker, der kaldes obschefanatskim udgave, fordi journalister dækkede aktiviteter fan grupper fra hele landet.

Lederen af magasinet har gentagne gange erklæret, at inspirationen til skabelsen af RFV var samizdat for fans af rockmusik, samt idoler af offentligheden på det tidspunkt: M.Zoshchenko og D. Harms. Takket være disse mennesker i artiklen er offentliggjort i tidsskriftet RFV lidt ironisk måde.

Opnåelse publikation RFV:

  1. Hans første interview med Vladimir Utkin gav det den trykte udgave (Utkin Vasily er en populær russisk kommentator af fodboldkampe, han også fungeret som chefredaktør på "NTV-Plus").
  2. Det er på RFV først blev offentliggjort en eksploderet interview med den legendariske mand fra England - den berømte forfatter Dougie Brimson. Han er kendt for sine historier om fans og deres aktiviteter i de europæiske lande.

Aktiv fodboldfan

Kommentator Andrey Malosolov vundet popularitet blandt fodboldfans, der hjalp til at stifte den legendariske gruppe af fans af CSKA - Rød Blå Warriors. Åbning det faldt i 1994. Sammen med en rivaliserende bande Spartakovskaya Flints Crew fans af CSKA lavet en lille revolution i vores land i fodboldfan bevægelse. Sådanne foreninger har åbnet vejen for nye fan-grupper.

I midten af 90'erne, med støtte fra den berømte musiker og skuespiller Robert Ostrolutskogo V. Epifantseva, vores helt begyndte at åbne den første part for fans og fans af fodbold kampe. Ud over de organisationer, der samler fans sammen, Andrew blev en mild saltede og russiske mediator fans fra forskellige hold. Han gik ind for bevarelse af neutralitet mellem de stridende parter i fans.

I 1996 journalist og kommentator blev medlem forene kræfterne blandt de lokale fans.

Socialt arbejde med fans i Rusland

Efter 3 år fotojournalist og fodbold kommentator Andrey Malosolov igen markeret. Han deltog i kampagnen, hvor det planlagte møde fans af CSKA og "Spartacus". Det er bemærkelsesværdigt, at mødet fandt sted nær væggene af den amerikanske ambassade. En stor skare af unge mennesker samledes for at kræve en ende på krigen i Jugoslavien.

Også, mild saltet fungerede som en af de ideologiske grundlæggere af transmissionen i radioen hedder "Fan Club", som fortæller om livet af russiske fans. Overførslen blev transmitteret i radioen "Sport".

På "helte" i engelsk fodbold

For ikke så længe siden, Anders Lindegaard sagde, at engelsk fodbold alvorligt mangler karakter homoseksuel. Hans ord blev kritiseret fodbold ekspert A. milde saltet. Han sagde, at i engelsk fodbold har allerede Vinnie Jones, der er placeret som den Pillager og bølle. Han held flyttet til den filmiske forretning. Også briterne har en smuk og smuk Beckham. Men på trods af sin holony udseende, det har en traditionel orientering, fordi det ikke er set med kvinder.

The Albion spillede fodbold en masse anstændige mennesker, team kaptajner og erfarne spillere bare viser gode resultater:

  1. Terry.
  2. Gerrard og mange andre.

Og nu journalister hævder, at England ikke har nok helte i fodbold et andet plan. Ifølge Andrey, kan sådanne udtalelser være mest i løbet af kort tid, fordi der i dette land er nu forbudt ikke blive tolereret. På grund af de nye love om fans på fodbold i England beslaglagt hjertet og sjælen, sagde mild saltet. Nu stadioner nødt til at sidde roligt og uden følelser.

Hvis udsagnet om homoseksuelle udtrykte 10 år siden, ville fans være rasende, og nu er tiden kommet, hvor det stille og roligt at tale om de nye helte "blå" farve. Alle kampe i fodbold unge fra England forskønnet, så de kan sættes i cirkus som en klovn. De bare gøre, hvad de synger deres nationalsang flere gange. Intet er mere nyttige de er ude af stand til at gøre.

Andrew tilføjede, at sådanne love om homoseksuelle ønsker at tage i vores land. Sandsynligvis er dette gjort for og blandt vores nationalhelt står ud end den traditionelle orientering.

Ydelse som en pro fodbold

Sport journalist Andrey Malosolov kendt over hele verden, og hans udsagn om konflikten mellem de to giganter: UEFA og FIFA. Journalisten sagde, at konflikten mellem dem har varet i flere år. Han minder fjendskab mellem Blatter og Platini. Mest sandsynligt, vil disse to organisationer komme til nogle konsensus i den nærmeste fremtid, når en af parterne forlader verden fodbold arena.

Mild saltet, mener, at denne konflikt ikke vil føre til en boykot af VM eller for eksempel ud af FIFA organisationen UEFA. Når valget fandt sted til det sted, hvor lederen af FIFA, Blatter stemte for de 30 lande i verden, men Platini fejlagtigt troede, at hele Europa mod sin konkurrent. Blandt de lande, der stemte for Blatter, var Frankrig, Italien, de baltiske lande. Blandt dem var vores land. Journalisten mener, at en sådan tilpasning af kræfter, siger kun én ting - i fodboldens verden er der ingen konsensus og se til nye problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.