Nyheder og SamfundJournalistik

Livet efter døden ... Historierne om overlevende fra klinisk død

På planeten var jeg ikke født en mand, der nemt kan forholde sig til døden. Sådanne tanker har mere end halvdelen af menneskeheden årsag frygt. Hvad er årsagen til frygt? Sygdom, fattigdom, stress, vanskeligheder ikke skræmme os, men af en eller anden grund til at være bange for dødsårsager, og menneskelige historier om overlevende fra klinisk død er bragt til skælve? Måske årsagen er, at selv alvorlig sygdom har et par linier, og ikke ved, om livet i det hinsides, hvem de skal spørge.

Tidligere uddannelse beviser endnu en gang: i virkeligheden næsten alle mennesker i verden mener, at der er noget liv efter døden. Ikke flere solopgange, ingen solnedgange, samt møder med intime og varme knus. Mistet alle vigtige sanser: hørelse, syn, berøring, lugt, etc. Hvad sker der efter døden, og om de sande historier om mennesker, der overlevede klinisk død, vil hjælpe dig med at forstå denne artikel ...

Hvad det er i vores krop

Hver har en fysisk krop og den immaterielle sjæl. Forskere og esoterisk opdaget en faktor, at en person har flere organer. Ud over det fysiske, der er en subtil krop, som på sin side er opdelt i:

  • Essential.
  • Astral.
  • Mental.

Enhver af disse organer har et energifelt, som når det kombineres med de tynde organer danne en aura, eller som det kaldes, det biologiske område. Med hensyn til den fysiske krop, kan det røre og se. Denne krop er vores vigtigste, som er givet til os ved fødslen for en bestemt tidsperiode.

Æteriske, astrale og mentale legeme

Såkaldte dobbelt fysiske krop har ingen farve (sort) og kaldes æter. På nøjagtig samme som hele formen af hoveddelen, ud, den har samme energifelt. Efter døden det æteriske legeme er fuldstændigt ødelagt i slutningen af 3 dage. Af denne grund, er begravelsen proces ikke begynde tidligere end 3 dage efter død af kroppen.

"Liget af følelser", er det astrale legeme. Følelser og følelsesmæssig tilstand af en person i stand til at ændre den personlige stråling. Under søvn, det astrale legeme er i stand til at blive frigjort, hvilket er grunden til at vågne op, kan vi huske drømmen, som kun er en rejse for sjælen i det øjeblik, mens den fysiske krop er i hvile i sengen.

Det mentale legeme er ansvarlig for eftertanke. Abstrakt tænkning og beskæftiger sig med rummet adskiller denne krop. Sjælen går ud af hoveddelen og er adskilt på tidspunktet for døden, er hastigt på vej mod en højere verden.

Afkastet fra verden

Næsten hver historie død oplevelser af mennesker forårsager et chok.

Nogen tror på sådan held og lykke, mens andre er skeptiske i princippet til en sådan form for død. Men der kunne ske i 5 minutter på tidspunktet for at redde menneskeliv redningsmand? Er faktisk det efter livet der er efterliv, eller er det bare hjernen fantasi?

I 70-erne af det sidste århundrede, begyndte forskerne at nøje undersøge denne faktor, baseret på det, og bogen "liv efter liv" Raymond Moody. Det er en amerikansk psykolog, der i årtier har gjort mange opdagelser. Psykolog mente, at for ekstrakorporale fornemmelser er kendetegnet ved sådanne trin som:

  • Deaktivering de fysiologiske processer i kroppen (etableret af det faktum, at den døende hører ordene fra den læge, der finder død).
  • Nasty støjende lyde med stigningen.
  • Døende forlader legemet og bevæger sig med utrolig hastighed gennem en lang tunnel, hvor enden af synligt lys.
  • Fluer hele livet foran sig.
  • Der er et møde med familie og venner, som allerede har forladt den levende verden.

Historier om mennesker, der overlevede klinisk varsel død usædvanligt split bevidsthed: ligesom alle forstå og indse, hvad der sker rundt omkring i løbet af "død", men af en eller anden grund ikke komme i kontakt med mennesker, der er i nærheden. Overraskende er også den faktor, at selv de blinde siden fødslen ser et klart lys i en dødelig tilstand.

Vores hjerne husker alt

Vores hjerne husker hele processen på et tidspunkt, hvor den kliniske døden indtræffer. Historier om mennesker og forskere har fundet forklaringer usædvanlige visioner.

fantastisk forklaring

Payell Watson - en psykolog, der mener, at i de sidste øjeblikke af en døende mand ser hans fødsel. Kendskab til døden, da Watson starter med den frygtelige sti, der skal overvindes hver. Dette er en generisk måde til 10 cm.

"Det er ikke i vores magt for at finde ud af præcis, hvad der foregår i skabelsen af barnet ved fødslen, men kan have alle disse følelser er magen til de forskellige faser for at dø. Efter alt, kan det være, at de døende billederne pop før de dør, som tiden og erfaringer er i færd med at fødsel "- så siger en psykolog Payell Watson.

utilitaristisk forklaring

Nikolay Gubin, læge-genoplivningsudstyr fra Rusland, er af den opfattelse, at udseendet af tunnelen - en giftig psykose.

Dette er en drøm, som er magen til hallucinationer (for eksempel, når en person ser sig selv fra siden). I processen med at dø visuel lap halvkugle har lidt ilt sult. Vision indsnævrer hurtigt, hvorfor er en tynd strimmel, som giver det centrale syn.

Af en eller anden grund, synet fejer alt liv, når det er en klinisk død? Historier om overlevende kan ikke give et klart svar, men her Gubin har sin egen version af fortolkning. Det begynder ny fase for at dø af hjernen partikler og slutter med den gamle. Restaurering af vigtige hjernefunktioner er vendt: først genoplivet det gamle websted, og efter - det nye. Det er derfor, i minderne om folk, der er vendt tilbage fra de døde, afspejles mere præget fragmenter.

Mysteriet om mørke og verdens lys

"En anden verden findes!" - bedøvet lægelige eksperter siger. Åbenbaring af overlevende fra klinisk død selv har detaljeret kamp.

Præster og læger, der var i stand til at kommunikere med patienter, der vender tilbage fra en anden verden, bemærkede, at alle disse mennesker har et fælles træk bruser. Ved ankomsten fra himlen tilbage nogle mere oplyst og rolig, mens andre vendte tilbage fra helvede, i lang tid, kunne ikke falde til ro fra hvad han så mareridt. Efter at have lyttet til historier om overlevende fra klinisk død, kan vi konkludere, at paradis - top, helvede - i bunden. Det er præcis, hvad der står i Bibelen om livet efter døden. Patienterne beskriver deres følelser på denne måde: Gå ned igen - mødte helvede og gå op - komme i himlen.

Fra mund til mund

En hel del mennesker var i stand til at overleve og forstå, hvad der er i klinisk død. Historier om overlevende fra indbyggerne tilhører hele planeten. For eksempel Thomas Welch var i stand til at overleve efter katastrofen på savværket. Senere fortalte han mig, at på bredden af den brændende afgrund, han kunne se nogle mennesker, der døde tidligere. Han begyndte at beklage, at så lidt bekymret for at spare. At vide på forhånd alle de rædsler helvede, ville han have levet anderledes. I det øjeblik, en mand så en mand, der gik bort. Ukendte udseende var lys og lyse, udstrålende venlighed og magtfuld kraft. Welch blev klart: det var Herren. Kun i hans magt for at redde folk, men han kan tage til hans dømt sjæl til mel. Pludselig vendte han og kiggede på vores helt. Det var nok til Thomas befandt sig endnu en gang i kroppen, og hans sind er i live.

Når hjertet stopper

I april 1933 Pastor Kenneth Hagin fra Texas sluges klinisk død. Historier død oplevelser er meget ens, det er grunden til forskere og læger mener, det er virkelige hændelser. Hagin hjerte stoppede. Han sagde, at når sjælen forlod kroppen og nåede afgrunden, han følte åndsnærværelse, som er et eller andet sted vejledt ham. Pludselig, i mørket lød han mægtig stemme. For at forstå, hvad der er blevet sagt, manden kunne ikke, men det var Guds stemme i sidstnævnte, var han sikker på. I det øjeblik ånden lod præsten, og en stærk vortex begyndte at hæve den op igen. Lys langsomt begyndte at dukke op, og Kenneth Hagin var på sit værelse, sprang ind i kroppen, som du normalt ville få ind i hans bukser.

på himlen

Beskriver himlen i modsætning til helvede. Historier om overlevende fra klinisk død er aldrig efterlades uden opsyn.

En af forskerne i en alder af 5 år er faldet i, vandfyldt pool. Child fundet i åndeløs tilstand. Forældre tog barnet til hospitalet, men lægen havde at sige, at drengen ikke længere åbne sine øjne. Men den store overraskelse var, at barnet er vågen og i live.

Videnskabsmanden sagde, at når han var i vandet, han følte flyvning gennem en lang tunnel, i slutningen af som kunne se lyset. Dette lys var utrolig lys. Der var Herren på tronen, og i bunden var der folk (måske det var englene). Kom tættere på Gud Herren, drengen hørte, at tiden ikke er inde endnu. Barnet ville et øjeblik at bo der, men på en eller anden mærkelig måde, han var i hans krop.

Om Light

En seks år Sveta Molotkova også set en bagside af livet. Efter lægerne tog hende ud af koma, har jeg blevet anmodet, at indgå i papir og blyant. Svetlana trække alt, hvad jeg kunne se, på det tidspunkt, bevægelse af sjælen. Pigen var i koma i 3 dage. Læger kæmpede for sit liv, men hjernen viste ingen tegn på liv. Hendes mor kunne ikke se på den livløse og ubevægelige krop af sit barn. Ved slutningen af den tredje dag pigen hvis forsøger at forstå noget, hendes næver knyttede kraftigt. Moderen følte, at hendes lille pige endelig klyngede sig til randen af livet. Lidt komme til sig selv, Lys bedt lægerne at bringe hende papir og blyant til at tegne alt, der kunne ses i en anden verden ...

soldats historie

En militær læge behandlet patienten med feber på forskellige måder. Soldat i et stykke tid var bevidstløs og vågnede, advaret sin læge, at han så en meget skarpt lys. På et tidspunkt så det ud til ham, at han var i "rige den hellige." Militær husket fornemmelser, og bemærkede, at det var det bedste øjeblik i hans liv.

På grund af medicin, der kommer op med al den teknologi, var det muligt at overleve, på trods af de omstændigheder som klinisk død. Anekdotiske beviser på liv efter døden skræmme nogle, mens andre er interesseret.

Privates fra Amerika, George Ritchie, i det 43. år af forrige århundrede erkendte de døde. En læge, der var på vagt den dag, en officer af hospitalet, fundet død, som indtraf på grund af bilateral lungebetændelse. Soldat allerede forberedt til at sende til lighuset. Men pludselig, fortalte en militær læge lægen han så bevægelse død. Så lægen kiggede Ritchie, men kunne ikke bekræfte ordene fra en læge. Som svar, modstod han og insisterede.

Lægen indså, at argumentere er ubrugelig og besluttede at gå ind i adrenalin direkte ind i hjertet. Uventet for alle de døde begyndte at vise tegn på liv, her og tvivl forsvandt. Det blev klart - han vil overleve.

Soldier Story, der overlevede klinisk død, spredt over hele verden. Privat Ritchie bare ikke kunne snyde døden selv, men også blev en læge, fortæller kollegerne om hans uforglemmelig tur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.