SundhedPræparater

"Bromhexin" Graviditet: Brugsanvisning, anmeldelser

Under den kolde årstid ingen er immune over for forkølelser. Den mest modtagelige for infektion med mennesker med nedsat immunitet. Oftest er det børn i førskolealderen og gravid. Men hvis i det første tilfælde, at en børnelæge let afhente behandling, i det andet tilfælde, er situationen mere kompliceret. Under drægtighed, er mange medikamenter kontraindiceret. Dette kan ikke siges om forberedelsen "Bromhexin". Under graviditet, kan dette værktøj bruges, men med forsigtighed.

Hvad er et lægemiddel?

Den aktive komponent fungerer som bromhexin-hydrochlorid. Det skal erindres, at medicinen er tilgængelig i tre former (løsning, tablet og sirup). Hver form har sine egne støtteelementer. I tabletter er lactose, majsstivelse, siliciumdioxid, magnesiumstearat, gelatine. En sirup yderligere indeholder propylenglycol, citronsyre, renset vand, et aromatisk additiv "duchesse".

Det skal undersøges, før du bruger midler "Bromhexin" betjeningsvejledning. Tabletter er store for voksne som en slimløsende medicin. Medicinen er godt fortætter slim, fremmer frigivelsen af slim fra lungerne. Mucolytiske midler kan anvendes under graviditet. Men der er kontraindikationer. Derfor, når fosteret huser behandling påbegyndes efter høring af en læge.

Hvornår skal man bruge et middel til "Bromhexin"?

Medikamentet kan anvendes i kroniske lungesygdomme, eller akutte tilstande, der ledsages af dannelsen af slim. Hvis slim er tyk konsistens, dens udgivelse er kompliceret. Uden den særlige udtynding agenter kan ikke gøre. En af de bedste mucolytiske stoffer betragtes som "Bromhexin". Under graviditet, er det stof ikke kontraindiceret. Ganske ofte, mod forkølelse under drægtighed hjælp sirup.

Gravide kvinder lægemiddel kan indgives i sådanne sygdomme som lungebetændelse, tuberkulose, tracheobronkitis, obstruktiv bronkitis, emfysem, akut respiratorisk sygdom og influenza våd hoste. Også kan lægemidlet anvendes til at forøge expectoration brystet traumer. Gravide kvinder med astma bør altid holde i medicinskabet mucolytisk middel.

Mange kvinder er interesseret i, er det muligt at "Bromhexin" under graviditet. kan gives Enkelt svar til alle de mere retfærdig køn. Når drægtighed er et slimløsnende middel er ikke kontraindiceret. Men kvinder, der har en tendens til at udvikle allergiske reaktioner, er det nødvendigt at være forsigtig. I sjældne tilfælde kan observeres særhed af lægemidlet.

Sådan skal du tage?

Det bør undersøges nøje, før du bruger fondenes Bromhexin "betjeningsvejledning. Tabletter til voksne og børn over 10 år ordineret af 8 mg tre gange om dagen. Vi skal ikke forvente øjeblikkelig terapeutisk effekt. Lettere at høste af slim kan observeres tidligst i 2-3 dage. Om nødvendigt kan doseringen øges til 16 mg en gang dagligt. Beslutningen om tilpasning af det daglige behov kan kun tage en læge.

Børn opfordres til at bruge medicinen i en sirup. I de sværeste tilfælde håndværker kan tildele parenteral administration af medicin. "Bromgeksirn" opløsning anvendes til dette formål. Under graviditet, anbefales en sådan administration, hvis fordelen for moderen opvejer den potentielle skade for barnet.

Forsigtig

Forholdsregler skal bruge stoffet, hvis patienten lider af et mavesår eller en historie af maveblødning indtraf. Hvis du har problemer med mave-tarmkanalen bør absolut rådføre sig med en specialist. Du må ikke tage stoffet "Bromhexin" under graviditet (1 sigt), hvis en kvinde står over for toxemia, ledsaget af kvalme og opkastning. I bronkial astma og medicin bør tages med forsigtighed. Det er muligt, at en specialist vil anbefale at reducere dosis.

Under behandlingen bør opgive kodein-baserede lægemidler. Dette materiale nedbrydes frigivelse proces sputum. Kombinationen af lægemidler kan medføre en forringelse af patienten. Det kan også udpege specialist sammen med piller "Bromhexin" hostestillende. Det er også kompatibel med eventuelle alkaliske opløsninger.

Sirup "Bromhexin" Graviditet kan anvendes i forbindelse med kombinerede urtepræparater grundlag af lægeplanter. God slimløsende effekt giver også indånding med æteriske olier (eukalyptus, anis, menthol, pebermynte).

bivirkninger

Forkert brug af et lægemiddel kan føre til farlige symptomer. Forholdsregler bør tage også betyder "Bromhexin" under graviditet. 3 termer i denne henseende betragtes som den mest farlige. Efter 30 uger af graviditeten, kan enhver forringelse af sundheden udløse tidlig fødsel. Oftest bivirkningerne udviklet sig fra fordøjelsessystemet. Patienten kan føle kvalme, mavesmerter, opkastning sjældent forekommer. Når sådanne symptomer bør stoppe med at tage medicinen og søge læge.

Gravide kvinder kan udvikle bivirkninger på centralnervesystemet, ledsaget af hovedpine, svimmelhed. Mindre almindeligt, der er en allergisk reaktion, såsom hududslæt. I dette tilfælde bør terapeuten bruge dosisjustering eller at afhente en kvalitet erstatning, der kan bruges i den periode af drægtigheden.

Det følgende vil beskrive de mest populære erstatninger "Bromhexin" stof. Under graviditet bør anvendes medicin, der er beskrevet nedenfor strengt efter hensigten.

Sirup "Bronhostop"

Den aktive bestanddel af lægemidlet, som i det foregående tilfælde, er bromhexin-hydrochlorid. Det stof har næsten ingen kontraindikationer. Fra modtagelse nægte kun hvis udvikle overfølsomhed over for det aktive komponent. Det stof kan også tildeles og børn over 3 år. Medicinen anvendes i sygdomme i lungerne, som er ledsaget af dannelsen af slim. Denne obstruktiv bronkitis, tuberkulose, kronisk lungebetændelse, astma bronchiale, og så videre. D.

Børn og voksne, der tager 8 mg af lægemidlet flere gange om dagen. Dosis kan øges til 16 mg om nødvendigt. Korrektion af det daglige behov for at holde en læge. Præparat "Bronhostop" kan ikke anvendes sammen med alkaliske opløsninger.

Lægemiddel "Solvin"

Lægemidlet er tilgængeligt i tabletform og sirup. Som en aktiv bestanddel anvendes også bromhexin. I graviditet, bliver brugt stoffet, hvis den potentielle fordel for moderen opvejer den skade på barnet. Børn under 3 års forberedelse i form af tabletter ikke foreskrevet. Betyder "Solvin" anvendes til sygdomme i lungerne, ledsaget af dannelsen af slim (tuberkulose, astma, bronkitis, tracheitis, og t.). Medikamentet frigives fra apoteker uden recept.

Kronisk administration af lægemidlet kan udvikle bivirkninger fra fordøjelsessystemet. De manifesterer sig i form af kvalme, mavesmerter, opkastning sjældent forekommer. Ved forekomst af eventuelle ubehagelige symptomer, anbefales det at konsultere en læge til høring.

Sirup "Kashnol"

Sammen med bromhexin som den aktive bestanddel virker salbutamol. Derfor er brug under graviditet kontraindiceret. Dette bør overvejes for kvinder under svangerskabet, hvis tilbudt at købe mucolytisk middel i farmaci. Du kan ikke anvende medicinen "Kashnol" også ammer. I barndommen, kan du bruge stoffet efter 3 år.

Indikationer lægemiddel er den samme som i de ovenfor beskrevne tilfælde. Medikamentet kan tildeles i sygdomme i lungerne, ledsaget af dannelsen af slim. Tildelte sirup 10 ml (to teskefulde) tre gange om dagen. Mellem doserne bør være mindst 6 timer. Varigheden af behandlingen afhænger af form af sygdommen.

Anmeldelser af forberedelse "Bromhexin"

Eksperter siger, at stoffet er sikkert formulering. Derfor er det ikke kontraindiceret betyder "Bromhexin" under graviditet. Anmeldelser viser, at stoffet tåles godt af kvinder i den periode af svangerskabet, hvis observeret doseringen ordineret af lægen. I sjældne tilfælde, udvikle ubehagelige symptomer forbundet med individuel intolerance over for lægemidlet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.