HjemlighedKonstruktion

Hvordan laver man et loftsrum? Enhedsfunktioner

Arrangement af et loft i et privat hus er et af de afsluttende faser af bygningen. Dette værelse kan bruges til forskellige formål. Men oftest er dette rum tildelt til forskellige tekniske kommunikation, udstyr. Afhængigt af driftssituationen i dette rum er loftet også udstyret .

Inde i et sådant rum er temperaturen normalt ikke meget forskellig fra gadeindikatorer. Derfor skal boligkvartererne skilles kvalitativt ud af overlapninger. Hvordan hele processen sker, er det nødvendigt at vide, inden du starter arbejde.

Funktioner på loftet gulv

призвано изолировать жилое помещение от мансарды. Loftet overlapning af huset er designet til at isolere stue fra loftet. Dette er nødvendigt af en række årsager. I et privat hus er loftet næsten aldrig opvarmet. Derfor vil temperaturen i vinteren ikke være højere end uden for bygningen. Loftene lader ikke kold luft ind i boligkvarteret. Derfor er en af deres hovedfunktioner varmeisolering.

Hvis loftet ikke går ned som et beboelsesrum, er der ingen grund til at skabe lydisolering her. Overlappende ejerne af huset vil gå meget sjældent. Ofte er der et andet udstyr. Det har en vis kumulativ vægt. Derfor er en anden funktion af overlapning skabelsen af en solid base, der er i stand til at modstå en sådan belastning.

Den præsenterede konstruktion er vigtig, når man bygger et hus. Fra korrektheden af arbejdet med dets skabelse afhænger komforten, sikkerheden hos de mennesker, der bor her. Bygningens holdbarhed afhænger også af kvaliteten på loftet.

Typer af overlapning

Lejeelementer i konstruktionen, når man opretter et privat hus, kan være metal- og træbjælker. De er lagt på særlige søjler eller vægge. Afhængigt af materialet er der standarder for størrelsen af spændene på bjælker.

может покрывать расстояние между несущими опорами не более 4 м. Для загородного или частного дома этого вполне достаточно. Et træ lofts loft kan dække afstanden mellem lejestøtterne ikke mere end 4 m. For et land eller privat hus er det nok. På grund af den relativt billige pris af sådant materiale anvendes det oftest til sådanne formål.

Forstærket beton og metal bjælker bruges til opførelse af lejlighedsbygninger. Men træ er fortsat efterspurgt om sommeren og privat konstruktion. Dens vægt er forholdsvis lille. Derfor er du ikke nødt til at bruge et tryk til installationen. Men med arrangementet af gulve er det nødvendigt at opfylde de klare krav i bygningsreglementet.

Bygningskrav

, необходимо четко выполнить все санитарно-гигиенические требования. Ved at skabe et lofts loft på træbjælker , skal du klart opfylde alle de hygiejniske og hygiejniske krav. Ved opbygning er det nødvendigt at oprette et system, der kunne modstå en temperaturforskel mellem nedre del af loftsrummet og stuerne under det på et fast niveau. I henhold til de eksisterende bygningskrav bør dette tal ikke overstige 4 ° C.

For at gøre dette er det nødvendigt at arrangere varmeisoleringslaget korrekt. I dette tilfælde skal varmelegemet være beskyttet mod fugt og kondens. En sådan negativ situation for konstruktionen kan opstå som følge af lækage af damp fra værelserne under loftet gennem loftets slots.

Hvis installationen ikke er installeret korrekt, samles dugge på loftet. I et sådant miljø vil materialet falde sammen, svampe og skimmel vil fremstå. Disse negative konsekvenser kan forhindres, hvis et højkvalitets dampspærrelag er installeret.

åndbarhed

Den specificerede temperaturforskel afhænger af luftpermeabiliteten, som er karakteriseret ved loftsoverlapning. Denne indikator afhænger af tætheden af lægningen af materialer. En særlig teknologi bruges til at fjerne luftpassagen gennem gulvene. Dette hjælper også med at forhindre mekanisk skade på isoleringslaget.

For at eliminere effekten af penetration af luften strømmer gennem elementerne af overlapning, er det nødvendigt at anvende et specielt materiale. Og i mesterens proces skal det nødvendigvis forhindre udseendet af kolde zoner. De opstår på grund af forskellen i termisk modstand mellem bjælkerne og fyldstofet mellem dem. I trægulve er det meget lavere.

Derfor er stråleelementerne isoleret over hele overfladen. Ellers vil slutresultatet være utilfredsstillende.

Indhold af overlapning

состоит из нескольких обязательных элементов. Opførelsen af loftet består af flere obligatoriske elementer. De opretter et samlet system. Materialer bør overvejes i rækkefølge fra loftet til rummet under det.

Først og fremmest har strukturen en øvre hud, som er udstyret med et lufttæt substrat. Efterfulgt af træbjælker. De skaber rammen af systemet og skaber den nødvendige styrke for overlapningen.

Under bjælkerne er isoleringen monteret. Dette lag er installeret på dampspærren. Det er dette materiale, som beskytter varmeren og træelementerne i strukturen fra dannelsen af kondens og rot. Det laveste lag er loftbeklædningen.

Træbjælken, der anvendes i konstruktion, skal have en diameter på 150x100 eller 250x200 mm. Hvis der anvendes brædder, skal deres tværsnit være i området fra 100x40 til 250x80 mm. Disse materialer skal karakteriseres af høj kvalitet. Træ skal være tørt og fri for defekter.

At skabe et trægulv

требует выполнения ряда требований. Loftet strukturen kræver en række krav. Hvis bordene skal anvendes på arrangementet af strukturen, og ikke baren, er det nødvendigt at udføre arbejde for at styrke systemet. Dette undgår at dreje og sænke under belastning.

Pladerne skal monteres i trin på 60 cm. De skal paneler på begge sider med stive plader tykkere end 1,2 cm. Det kan f.eks. Være spånplader, krydsfiner, OSB osv. Dette vil øge gulvbelægningen fra træ.

For at installere blev lavet hurtigt og simpelt, på bunden af strålen inden installationen fylder kassen og på øverste lag. I det første tilfælde har du brug for stativer med et tværsnit på 2 x 9 cm. De er fastgjort vinkelret på bjælkerne i trin på 60 cm. Det er nødvendigt at bruge selvskærere 4 cm længere end den samlede tykkelse af de plader, der skal installeres. De er monteret i trin på 20 cm. Du behøver ikke at dække lagret.

Montering af træbjælker

после проведенной работы можно монтировать на опоры. Overlapning af loftet efter det udførte arbejde kan monteres på understøtninger. Bjælker lægges på en mursten eller betonvæg murværk. Enderne af overlapningselementerne, der kommer i kontakt med disse bærende elementer af strukturen, behandles med et antiseptisk materiale, indpakket med vandtætning. Beveled ende skal stå åben. Mellem den og muren er der et lille hul.

Hvis strålen påføres under installationen, understøttes den på væggen i dybden med 15-20 cm og plader - med 10 cm. Enderne af bygningselementerne er fastgjort på væggene. Til dette benyttes metalbindinger. I bunden af gulvene anbefales det at installere gips. Dette vil øge brandsikkerheden. Deres tykkelse skal være mindst 1,2 cm.

Warming

. I sidste etape skal du vide, hvordan man isolerer loftsbunden . Til dette kan mineraluldplader anvendes. De er monteret mellem bjælkerne. Tykkelsen af sådanne plader kan være anderledes. Det vælges afhængigt af de eksisterende forhold i strukturen. Der anvendes et specielt bord udviklet af professionelle ingeniører.

Termisk isolering skal beskyttes med en polyethylenfilm. Det vil fungere som en hydrobarriere for fugtig indtrængning fra de nederste rum. Disse lag skal dække hele området på loftet. Anvendelse af moderne materialer af høj kvalitet kan betydeligt forlænge strukturens levetid. Mikroklimaet i boligkvarteret vil være sundt på grund af manglen på skimmel og svamp på loftet.

выполненное по всем нормам и правилам, будет качественным и долговечным. Loftet overlapper, udført i overensstemmelse med alle normer og regler, vil være af høj kvalitet og holdbar. Træ vil ikke blive udsat for rotting processer, så det vil ikke bryde ned. Hvis alle kravene er opfyldt, vil gulvet på loftet være i stand til at rumme legen selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.