HjemlighedKonstruktion

Interiør skydevægge: komfortabel og funktionel

Ønsket om at gøre det omkringliggende område mere logisk og overskuelig afspejles i det faktum, at vi opdele det i zoner, for at finde den bedste løsning planen. Alle ved, at komfort og Komfo rtabelnost ophold afhænger af, hvor godt fordelt plads. En deling anvendes til dets glidende indvendige vægge, som er alsidigt og funktionelt element.

Typer og funktioner

Transform og ændre rummet kan være en række forskellige måder. Men meget ofte er det ikke give området til at lave nogle større ændringer, og ikke altid ønsker at udføre anlægsarbejder. I dette tilfælde vil en stor vej ud af situationen bliver Interiør glidende partitioner, gør det muligt at omdanne pladsen med en minimal indsats. De er et design, der minder om den dør, som kan være jernbane og dørtrin. I det første tilfælde i den første sal monterede skinner, og efter at sætte lærredet. Baffelelementerne rækker på en skinne Aulnay støjende, så for at opnå den lydisolering er nødvendigt at stoppe valg på to eller flere spor.

Dørtrin Interiør glidende partitioner monteret gennem toppen af ophængningssystemet, dvs. den nedre føring er simpelthen ikke installeret. Begge designs har den samme type af funktionalitet, men på samme tid, kan de faste og folde.

Fast eller folde?

Stationær design udført i en konservativ stil, let at fremstille og samtidig opfylde kravene i brandsikkerhed, lydisolering og modstandsdygtighed over for fugt. Deres vigtigste funktion - lokale zoneinddeling område. Indvendige skillevægge, skydedøre (harmonika) mere egnede til lejlighed option, der er let at folde, og derfor ikke tager meget plads. Begge muligheder er generelt af høj kvalitet, og dermed kan være fremstillet af næsten ethvert materiale, for eksempel, være lavet af træpaneler, glas skær eller nogle dekorative elementer.

Hvordan virker installationen?

Indvendige skydevægge er monteret simpelthen, men uden at overholde visse regler ikke kan gøre. For det første er du nødt til at beregne størrelsen af åbningerne, og rummet skal være plads nok på tidspunktet for deres flytte fra hinanden. For det andet, er indstillingen kvalitet afhænger af vægten regnskabs struktur det muligt ikke parallelt med loftet eller gulvet. Ideelt set bør de fastgøres til væggen - mursten eller beton, så du ikke behøver at styrke åbningerne. Til træ og vægge gispokartonnyh kræver installation af en metalramme. Det er vigtigt at ikke glemme om tilbehør, som suppleres af skydevægge - forskellige håndtag, låsemekanismer.

Samlet Interiør glidende partitioner (foto bekræfter hvordan organisk det passer ind i det indre af lokaler) - en god løsning for kompetent zoneinddeling beboelsesrum. Desuden er det muligt at skabe for hvert familiemedlem et roligt og afsondret område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.