Intellektuelle udviklingAstrologi

Vædderen kvinde: smuk sten

Dette lyse, flammende skønhed og sten bør bære passende. Dette er et barn ved enhver kvinde Vædderen. Stone, der selv intuitivt opfanger, er sikker på at være en af dem, hun vil rådgive astrologerne. Lad os se på, hvad smykker passer en pige født under dette tegn.

På hvad man skal kigge Vædderen kvinde

Stone, glødende med alle nuancer af rød, er det forpligtet til at tiltrække. Den mest berømte rubin. Det menes, at det hjælper at opnå gensidighed i kærlighed. Da den "brændende" kvinde ikke ville vente på, at formålet med tilbedelse opmærksomme på det (det er bedre at hun vil haste ind i kampen for deres interesser), assistent dermed er det simpelthen nødvendigt. Rubin bare give hende den styrke og selvtillid hun har nok! Desuden sagde stenen skænker sin elskerinde universel accept, uden hvilken det ikke er liv. Rubin vil spare ejeren af de kritiske situationer, hvor det har tendens til at falde på grund af hans heftighed. Efter alt, han har evnen til at blive mørkere, forudsige fare. Vædderen kvinde opfanger en sten meget omhyggeligt og omtanke, og med rette. For hende som impulsive og tilbøjelige til chokerende natur, har brug for et stærkt forsvar. Rubin kunne give det. Kun ejeren skal huske på, at det skal bæres med forsigtighed. Det er ikke nødvendigt at bære en rubin, når den oplever stærke negative følelser, og at hun ved hvordan! Ruby er i stand til at gøre hendes vrede endnu mere, presser på for at udslæt handlinger. Men den gode stemning og den naturlige venlighed af sin elskerinde, han øger også.

Eventuelle flere perler passer Vædderen?

"Fire," en kvinde bare brug diamant. Han vil beskytte den mod irritation, hjælper til at klare den raseri, som det er udsat. Et stort antal fejl kan undgås i livet, hvis Vædderen kvinde altid vil bære diamanter. Desuden vil overvejelse hjælpe denne lyse perle af messen køn at være mor. Diamond letter arbejdskraft, beskytter mod risikoen for skader under fødslen.

Hvad sten er egnet Vædderen pige

Unge Piger anbefales Sapphire - han vil beskytte sin unge, ærlig og åben besidderen af bagvaskelse. Aries piger ofte befinder sig i situationer, hvor deres naturlige lysstyrke og charme omgiver årsagen misundelse. Fra de mest ondskabsfulde sladder og hjælpe med at beskytte safir. Desuden vil det køle iver af hans elskerinde, afklare sindet i en vanskelig situation. Og sådan for hende - ikke nyheder. Sådan er denne unge person. Det kan ikke lydløst forbi uretfærdighed, for at forsvare fornærmet. Garnet også blevet en talisman af kærlighed, vil forblive trofast, beskytte mod negative tanker. Han vil fastholde sin elskerinde i godt humør, glad for at hjælpe med at generere ideer!

Vædderen kvinde: sten til en succesfuld karriere

Dette tema er simpelthen umuligt at ignorere, når det kommer til "brand" en business kvinde. Ved at opbygge en karriere og business management er han også forpligtet talisman og beskytter. Nej, de vil klare de anliggender deres egen. Men stop ved hensynsløs adfærd, holde skarpe vendinger og ikke at skabe en skandale designet til at ametyst. Han vil redde elskerinde tendensen til overskud. Det siges, at denne sten er med til at udglatte rynker selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.