SkønhedHudpleje

Laserbehandling af huden tilbagevenden ung og elastisk, slippe af med ar og fregner

Moderne kosmetologi har i det arsenal af mange procedurer, som giver dig mulighed for at forlænge ungdommelighed og genoprette hudens friskhed og appel, herunder procedurer og ved hjælp af en laser. For foryngelse, anti-aging og ar ved hjælp af laser skin resurfacing. Denne procedure vil fjerne eller minimere rynker, slippe af med fregner, mørke rande under øjnene, gør knapt synlige ar (hvis nogen), at indsnævre de forstørrede porer og selv løse en række problemer.

Laserbehandling af huden er baseret på en kortsigtet effekt af en meget smal lysstrøm på et lille område af huden. Under indflydelse af strålen ved indvirkning stedet fordampningsemissioner celler, den tilstødende ikke tid til at varme op, så der er ingen termisk brænde. ray flux doseres afhængigt af den ønskede dybde for behandling, og kan variere varigheden af proceduren fra adskillige minutter til en time eller to - det afhænger af det område, der kræver korrektion.

Efter denne procedure, huden bliver mere fast og frisk: det stimulerer produktionen af kollagen og elastin, der er ansvarlig for udseendet af arkene. Således, ud over at fjerne rynker og ar laserbehandling hud giver en løftende virkning. Se selv!

Laser skin resurfacing - er kompleks og alvorlig procedure, der kræver en indledende undersøgelse og en tilstrækkelig lang forberedelsesperiode. Ved den indledende undersøgelse bestemmes hudens evne til at regenerere og valgt dybde og intensitet af virkningen. Læger også sørge for, at der ikke er nogen kontraindikationer for denne form for intervention. De giver råd om præoperativ forberedelse, der skal følges nøjagtigt.

Ved udførelse af denne procedure, to typer lasere anvendt: kuldioxid og erbium. Kuldioxid laserbehandling er mere effektiv og kan fjerne rynker og ar større dybde, men en sådan procedure Det har en meget større opsving periode (10-14 dage). Selve proceduren er ganske smertefuld, og udføres ved hjælp af lokal eller generel anæstesi (valget afhænger af dybden af eksponering og det behandlede område). Efter heling, huden er rødme, som forsvinder efter 1,5-4 måneder, og først derefter kan vi se den endelige effekt.

Når der anvendes erbium laser penetrering forekommer ved en lavere dybde, er det mindre traumatisk og næsten smertefri, så laser hud resurfacing benytte den går uden bedøvelse. Restitutionsperiode i dette tilfælde er 5-8 dage og rødme passerer gennem 1,5-4 uger efter operationen.

Samt efter enhver anden operation, efter laserbehandling komplikationer kan forekomme: pletter steget eller faldet pigmentering, ar, kan vokse bindevæv. Disse ubehagelige konsekvenser opstår, når overtrædelser under proceduren. For at undgå komplikationer, skal du huske at spørge om eksistensen af en medicinsk licens og finde det størst mulige antal anmeldelser patienter.

Hvis du ønsker at slippe af med rynker, ar og ønsker at forynge dit ansigt eller hals, det mest effektive er laser hud resurfacing. Anmeldelser patienter, som gennemgik den procedure, taler om de langsigtede anti-aging effekter og betydeligt glattere og fastere hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.