SkønhedHudpleje

Paraffin Hand

En af de mest populære middel til pleje, der tilbydes i saloner er Paraffin hånd. De er uundværlige følgesvende manicure og paraffin, og perfekt klare problemerne med tør hud og afskalning det, samt lindre smerte syndromer i led og muskler. Salonnaja paraffin er meget populært procedure. I dette tilfælde er de hænder eller fødder nedsænket i et bad med varmt paraffin. Bør ikke være bange for at blive forbrændt. Da paraffin varmekapacitet er høj nok, sådan procedure er ikke i stand til at forårsage forbrændinger, øger den positive virkning af olier og cremer gældende før tager bad.

paraffin Hand

Nedsænket i et bad hånd skal 3-5 gange, derefter på huden, et lag af voks krævede tykkelse. Et antal behandlinger afhænger den oprindelige tilstand af huden virkning og sværhedsgrad. Nogen vil hjælpe med at løse alle de problemer kun én bad, og nogen får brug for et kursus af tre eller fire. Paraffin terapi anvendes i stigende grad i hjemmet, som er forbundet med fremkomsten af kompakt udstyr. Typisk kits designet til hånd bade, men kan anvendes til ben eller ansigt. Paraffin trænger dybt ind i de dybere lag af huden, toning og fugtgivende huden. Den emulsion, som skal anvendes på voks indeholder kollagen og elastin, der har til formål at forbedre den dermale regenerering. Efter paraffin hånd huden bliver glat, blød, fugtig, negle stærkere og vokse bedre, fading afskalning. Paraffin hånd er simpelthen uerstattelige i blæsende koldt vejr. De hjælper genoprette velplejet udseende betændt og revnet hud.

Paraffin fodbad gør huden på benene glatte, behagelige at røre ved, det hjælper fødderne til at slappe af og slappe af. Det er denne handling på grund af den øgede popularitet af paraffin bade som et redskab for en spa pedicure. I kosmetik paraffiner anvendes til påføring på ansigtet, fordi i processen med hærdning det strammer huden og styrker ovalt ansigt, udglatter små rynker.

Paraffin hånd som et middel til egenomsorg

På grund af de interne procedurer for den omhu, du kan slappe af, tage en, opgive alle ting til side. I sin liste være sikker på at finde tid til forskellige skønhedsbehandlinger, herunder paraffin. Hvis du forkæle din krop behagelige procedurer, vil resultatet ikke vente længe. Paraffin bad for hænder hænder gør en virkelig kongelig!

Før du begynder at bruge de paraffin bade, kan du finde ud af, hvad der er paraffin, og hvad er gavnlige egenskaber. Dette stof, ekstraheret fra råolie, som har en voks-lignende struktur. Det er ofte brugt i kosmetik og medicin. Høj varmekapacitet er den mest nyttig funktion af stoffet. Under huden lag voks opvarmes med to grader, øger det ekstracellulære rum, blødgør stratum corneum, aktiveres af sved og åbne porer. Fordi paraffin isoleret hudområde, fugt fordamper fra det, og absorberet, tilbage, nærende huden i en ny. Effektiv hud hydrering er nyttigt grundlæggende kvalitet paraffin. Paraffin anvendes til kosmetiske formål, renses på en særlig måde, så der er ingen skadelige stoffer. Stigningen i hudtemperatur bidrager til strømmen af blod, og det giver dig mulighed for at gendanne væv, helbrede sår, forbedre mobiliteten for leddene. Aktiv blodcirkulation hjælper med at slippe af toksiner, forbedrer hudens åndedræt.

Generelt er det klart, at det er nødvendigt at gøre paraffin hånd, fordi takket være denne huden bliver bløde og møre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.