SkønhedHudpleje

Hvordan til at rydde op sporene af acne: et par tips

Vores hud er ikke perfekt, og ofte giver os overraskelser i form af bumser og hudorme. Kæmp hårdt med dem. Og vigtigst af alt - gør det rigtigt. Ellers venter du på effekter såsom ar og rødme. Sådan fjerne spor af bumser?

Først og fremmest, konsultere en hudlæge eller kosmetolog. Det sker, at der opstår sådanne problemer som følge af interne sygdomme. Denne mulighed bør udelukkes, ellers alt dit arbejde vil være ubrugelig. Specialisten vil gøre dig rense ansigtet og masken nødvendigvis tilbyde. Sammensætningen af hende kan være anderledes, men forsøget foretages med et mål - absorption og fjernelse af pletter fra acne. Hvis der er alvorlige problemer anbefales sådanne begivenheder en gang om måneden. Selvfølgelig er det nødvendigt at rådføre sig med din læge.

Hvis en tur til skønhedssalonen - ikke din indstilling, så prøv at klare problemet alene. Hvordan til at rydde op sporene af acne i hjemmet? Til at begynde med at købe en god vitamin og mineral kompleks. Ofte hardhealed pletter opstå på grund af manglen på nødvendige stoffer i huden. Balance dine måltider. Udeluk fra kosten af alle akutte, røget, fedt og sødt. Så du kan hjælpe kroppen rense og hud hurtigt komme til orden.

Fjern røde mærker fra acne hjælp krat. Han exfolierer døde hud partikler af overhuden, så huden at ånde og bliver opdateret. Bemærk: scrub bør ikke være for hårdt. Bedst af alt, hvis det indeholder naturlige stoffer. For eksempel knuste abrikos miner. Du kan bruge det ikke mere end to gange om ugen.

Følgende råd - for dem, der spørger "hvordan at fjerne spor af bumser hurtigt." I dette tilfælde, vil hjælpe en række forskellige masker. De kan vekslede til større effektivitet. Prøv at begynde at drage fordel af ler - det er bedre at foretrække sort eller grøn. Forbered en maske er meget enkel. Tilføj varmt vand til pulveret og bland grundigt. Som et resultat, bør massen få tyk nok til at holde på hans ansigt. Efter 15 minutter efter påføring kan vaske. Til den grønne ler har tilføjet rosmarin æterisk olie (4 dråber). Denne maske kan anvendes både på overfladen af ansigtet og andre problemområder.

Traditionel medicin kender mange opskrifter på, hvordan man kan fjerne spor af bumser. Meget effektiv er den maske af honning. For er det nødvendigt at blande en teskefuld honning og kanel. Den resulterende masse sættes på ansigtet og trække i 20 minutter, derefter skylles rester.

Et godt resultat opnås fra Hypericum tinktur. To skeer af råvarer blandes med et glas alkohol. Blandingen henstår i 10 dage på et køligt sted. Denne tinktur gnides dit ansigt hver dag. Der bør lægges særlig vægt på problemområder.

Således er den bedste løsning til at løse spørgsmålet: "Hvordan til at fjerne spor af bumser?" er ansigtsbehandlinger. De skal bruges ikke mere end to gange om ugen. For de bedste resultater, kan de vekslede, hver gang ændrer sammensætningen. Så din hud vil få den største mængde af næringsstoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.