Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone Oversigt Explay Infinity 2: Specifikationer

Stilfuld Smartphone 2013 med gode tekniske specifikationer og rimelig pris - det Explay Infinity 2. Funktioner i denne enhed, dens parametre, og softwareopdateringen vil blive diskuteret i detaljer i dette lille materiale.

positionering din smartphone

Explay Infinity 2 anbragt af fabrikanten som et flagskib opløsning. Men på samme enhedspris var betydeligt lavere end for lignende anordninger. Så det viser sig ganske interessant kombination, der kombinerer de fremragende hardware og software specifikationer, sammen med den demokratiske værdi. Alt dette har bidraget til et tilstrækkeligt højt niveau af pågældende salg gadget.

Produktet er leveret

Explay Infinity 2 blev gennemført som følger:

  • Sam gadget batteri.

  • Brugervejledning.

  • Stereo.

  • Oplader.

  • Garantibevis.

  • Dokumentation iGo navigationssystem.

  • Interfacekabel, som giver dig mulighed for at synkronisere gadget med pc eller oplade batteriet med opladeren.

design

Typiske bar med en 4,3 tommer berøringsfølsom skærm - det Explay Infinity 2. Vis kvalitet er tilstrækkelig, er det baseret på en matrix lavet af "SuperAMOLED ++" teknologi. Det giver upåklagelig farvegengivelse og betragtningsvinkler er temmelig store. Men den velkendte touch-panel for dette program under skærmen platform ikke. I stedet bruger den nederste del af skærmen, hvor dataene er placeret, og kontroller. Over skærmen og ørestykket er foran øjnene kammer. Lås knap vises i højre side af enheden, og volumen kontrol - til venstre. Wired grænseflader (audio port og MicroUSB) placeret på den øverste kant af smartphone. Nedenfor vises så snart en åbning konversation mikrofon. På bagsiden er kighul vigtigste kamera og dets belysning. Det korrugerede plast tjener som bagsiden materiale.

hardwaren

Modest efter nutidens standarder, den centrale processor i Explay Infinity 2. Funktioner MT6577 er virkelig ikke imponerende. Kun to kerner, som hver især er baseret på en meget forældet arkitektur A9 og kan dynamisk øge sin klokfrekvens til 1 GHz. Men på den anden side, så glem ikke om det faktum, at dette er en anordning 2013 udgivelse, og på det tidspunkt, den model af den centrale processor giver en ganske god niveau af ydeevne. Selv nu, efter 3 år, denne enhed gør det muligt at løse de fleste af de problemer fra musik og video afspilning og op til uhøjtidelige legetøj, læse bøger og surfe internettet ressourcer - alt råd til denne model smart telefon. Problemer er kun de nyeste og mest krævende legetøj.

Mængden af RAM i dette tilfælde er 512 MB. Af disse er omkring 300 MB tager systemsoftwaren. Lagerkapacitet på den indbyggede - 4 GB, men kun omkring 2,4 GB allokeret til brugernes behov. Resten af stedet er besat af systemsoftwaren. Der er også en slot til eksterne hukommelseskort. Sin maksimale kapacitet kan være op til 32 GB.

Imponerende array-dataoverførselsmetoder implementeret i indretningen. Denne 2 SIM-kort. Den første slot understøtter arbejde i netværk af 2. generation og 3.. Dette gør det muligt at modtage data med hastigheder på flere megabit per sekund med passende dækning. Men den anden er fokuseret på arbejdet kun i GSM-standarden. I dette tilfælde kan du regne med et par hundrede kilobit per sekund. Den primære trådløse interface i dette tilfælde - Wi-Fi. Brug den til at uploade og downloade data i enhver mængde. Også i denne gadget har en transceiver "Bluetooth". Det giver data til smartphones eller forbindelse til enheden et trådløst headset. Men kablet grænseflader i dette tilfælde kun, kun to. En af dem - en microUSB. Synkronisering med PC og oplade batteriet - det er dens vigtigste opgave. For det andet - audio port, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til enheden enhver kablede højttalersystem.

kamera

Ikke dårligt, selv efter dagens standarder, er den vigtigste kamera, der anvendes Explay Infinity 2. Foto og video, opnået ved hjælp af tilstrækkelig god kvalitet. I dette tilfælde er sensoren 8 megapixel. Der er, som tidligere nævnt, belysning system og autofokus. Film i dette tilfælde er optaget i HD-kvalitet. Dette devayse der er også en front vender kamera. Men her er hun virkelig en beskeden sensor - kun 0,3 megapixel. Dette er knap nok til videoopkald. Og her er der ikke forventes noget mere i denne sag.

autonomi

Apparatet er udstyret med regelmæssig 1600 mAh batteri. Med aktiv brug af en sådan batterikapaciteten er nok 12-14 timer aktiv brug. På en gennemsnitlig belastning niveau kan beregnes på dag 2 af batteriets levetid. Tja, hvis du virkelig prøver hårdt, så 3 dage med minimal brug af enheden vil strække. Hvis det er nødvendigt, kan du forlænge batteriets levetid på denne telefon, men du skal købe en ekstra eksternt batteri.

blød

Som forventet "Android" - er det system af telefonens software. Og det er langt fra en ny version af operativsystemet - 4,0. Men på denne software en stor del af den eksisterende software af platformen vil fungere uden problemer.

Nogle af de "håndværkere" forsøger at opgradere til 4.1, og i dette tilfælde opstår spørgsmålet som at blinke Explay Infinity 2. Officielt eksisterer ikke denne opdatering, men fans var i stand til at foretage en sådan pakke. Men i øjeblikket, vil ikke være på denne særlige sejr - den nyeste version af "Android" er nu 6,0, og nogen forskel mellem 4,0 og 4,1, der er væsentlige ingen. Men for at bringe gadget er ikke alt for svært at mislykkes. I resten af softwareopdateringen bliver nødt til at hente en særlig pakning online "ou", og selv firmwaren. Så installere pakken på en pc og bruge det til at "fylde" den nye software på din smartphone.

Separat er det nødvendigt at se tilstedeværelsen af en særlig navigationssoftware iGo. Det giver dig mulighed for at slå denne smartphone i løbet af få minutter til en fuld navigation og bane den ønskede rute.

Anmeldelser og pris

10 000 rubler - det er så meget værd i 2013 Explay Infinity 2. Anmeldelse anmeldelser ejerne af denne gadget indikerer fuld overensstemmelse med pris og kvalitet. I dette tilfælde, enheden har næsten ingen svagheder: en stor skærm, god nok ydeevne CPU, velorganiseret delsystemet opbevaring, en acceptabel grad af autonomi af enheden. Selv kvaliteten af billeder og video af de vigtigste kammer ikke forårsager mistillidsvotummer. En anden fordel er devaysa ekstra applikation software, der giver dig mulighed for at slå din smartphone til en fuld navigation uden problemer.

resultater

Fremragende smartphone 2013 udgivelse er Explay Infinity 2. Han afbalanceret både med hensyn til pris, software og med placeringen af hardware indstillinger. Denne enhed er næsten ingen fejl, og dens parametre er for det meste selv nu fortsætte med at være relevant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.