FormationGymnasier og universiteter

Indførelsen af afhandlingen. Sandelig dedikeret til forfatteren ...

Normalt den, der skrev sigt papirer selv, har ingen problemer med specialeskrivningen. Den generelle algoritme af en sådan elev vil være helt klar. Men der er forskelle: omfanget, sværhedsgraden af krav og peer review. Dvs. afhandling meget mere, vil alle detaljer, selv i designet være vigtig, men vurderer også specialet en masse mennesker - fra videnskabelig rådgiver og korrekturlæser til modstanderen. Introduktion til at læse alle disse mennesker, hvad enten læse resten? I ryk, og kun de mest interessante for dem personligt.

Husk, at du ikke kan glemme!

Indførelsen af afhandlingen skal være upåklagelig. I denne del af det arbejde, du er "lækker", og prezentuete interessant emne. Hvis din "menu" ligesom, at sandsynligheden for påskønnelse vokser betydeligt. Og det på menuen? Vær sikker på at oplyse, hvorfor du forskning dit emne lige nu, kaldes det gyldigt. Vær sikker på at kontrollere, hvad der er blevet gjort op til dig at stemme studere problem i øjeblikket i videnskaben. Og standard - forskningsmål og specifikation af mål - mål, objektet til emnet, skal du sørge for at beskrive de metoder, (i almindelighed, den teknik, du beskriver i detaljer senere, i den praktiske del). Og stadig nødt til at tilstrækkeligt beskrive de informationskilder for den praktiske del. Hvis denne mængde - viser, at kilderne kan findes i et bestemt program.

Når man skriver?

Det menes, at indførelsen af afhandlingen arbejde skal skrives efter alt arbejdet er skrevet og stavet det med fængsel. Men hvis du vil alt det arbejde var perfekt struktureret og meningsfuld, er omfattet af en linje fra start til slut (og kun disse værker hævder den højeste score i de udfordringer universiteterne), tage gode råd - for at ændre den sædvanlige rækkefølge, og du har en perfekt afhandling arbejde. Introduktionen skal skrives umiddelbart efter tema blev valgt. Det er klart, at du har det ti gange gentage (og det ikke begrænse antallet af revisioner), men tankevækkende introduktion - en lanterne i mørket videnskab.

Regler og undtagelser

For fuldstændig tillid til kvaliteten af det fremtidige arbejde skal du læse navnet på dine high school krav. I ét universitet, for eksempel, kan introduktion afhandling have et maksimum på 3 sider, i en anden - 5. I dette tilfælde, den tilladte - er meget vigtig. Og mere vanskeligt, hvis tilladte mængde mindre. Fordi det er meget nødvendigt at anføre kortfattet og meget vanskeligt at identificere mange vigtige og kassere unødvendig. Brug den journalistiske regel - hvis et afsnit har intet at tabe uden fraser eller forslag - velkommen til at slette tekst editor. Indførelsen af afhandlingen kun drage fordel af dette.

Når introduktionen er klar, print (det ændrer opfattelsen), og gå rundt nådesløst om teksten til en rød pen. Og ikke gøre det sidste øjeblik, med indførelsen af behovet for at "søvn" mindst tre gange. Nat fast - pocherkali morgen. Gentag cyklus, jo mere tid jo bedre. Sandsynligvis er det ikke nødvendigt at sige, at indførelsen af afhandlingen, samt alt det arbejde, du har brug for at skrive din egen. "Håndværkere" ofte nok, at de kan, og deres opuses beregnes med det samme. Og selv om teksten er mere eller mindre anstændigt, vil ikke forfatteren af præsentationen oplever ikke logik. For reel beskyttelse af forfatteren - en formalitet, for den fiktive - testen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.