SundhedPræparater

Det stof "Eleovit" for dyr: brugsanvisning

Hvad er det ordineret en medicin "Eleovit" for dyr formål? Instruktioner vedrørende anvendelse og indikationer for brug af lægemidlet vil blive diskuteret nedenfor. Du vil også lære om egenskaberne af stoffet, dets form og sammensætning af frigivelsen.

Sammensætningen af medikamentet, dens beskrivelse og form

I hvilken form til at købe medicin "Eleovit" for dyr? Brugsanvisning, at dette produkt er fremstillet i form af en injektion. Som aktive bestanddele indeholder formuleringen følgende vitamin B1, A, E, D3, R3, B2 og B6. Også, det indeholder elementer som cyanocobalamin, biotin, pantothensyre, nikotinamid og folinsyre.

Udover basiske stoffer betragtes lægemiddel indeholder og hjælpestoffer. Heriblandt lactalbumin proteinhydrolysat, vand til injektion og glucose.

Hvad er kuren "Eleovit" for dyr? Instruktioner rapporterer, at lægemidlet i udseende er en lysegul eller lysebrun olieagtig væske med en bestemt duft.

I salg af sådan en steril opløsning kommer ind ved 5, 20, 10, 100 og 50 ml i mørke hætteglas, forseglede med gummipropper og aluminiumshætter forstærket.

egenskaber af lægemidlet

Hvad egenskaberne af lægemidlet "Eleovit" for dyr? Instruktioner for brug, anmeldelser siger, at dette stof er kombineret Vitaminer. Dens medlems multivitaminer har en udtalt synergistisk effekt.

D3-vitamin er involveret i metabolismen af calcium og phosphor, samt udstillinger protivorahitichesky virkning.

Vitamin A kan styre regenerering og funktion af epitelvæv, øge beskyttelsen af dyr.

B-vitaminer har en meget vigtig rolle i reguleringen af de nervøse processer. de også normalisere stofskiftet.

Indførelse af en stærk antioxidant, vitamin E er i stand til at regulere reduktion og oxidationsprocesser, og også øge virkningen af vitaminer såsom D og A.

Indikationer veterinærudgifter

Hvad er den anbefalede stoffet "Eleovit" for dyr formål? Brugsanvisning, at dette værktøj aktivt bruges som en forebyggende og terapeutiske formål i husdyr med udviklingen af hypovitaminose og sygdomme, der udvikler på baggrund (for eksempel engelsk syge, xerophthalmia, tetani, osteomalaci).

Bemærk også, at den betragtede stof bruges til at forbedre den reproduktive funktion. Endvidere er det foreskrevet som et yderligere middel til dårligt helende sår og sår, behandling af dermatitis og katar.

Bans brugen af

Hvad er de kontraindikationer betragtes medicin? Denne veterinære lægemidler bør ikke kun bruges med personlig overfølsomhed over for narkotika komponenter.

Drug "Eleovit" for dyr: brugsanvisning

For høns og andre dyr, der fik stoffet bør kun ordineres dyrlæge.

Medikamentet administreres til dyr kun intramuskulært i halsen eller låret. I dette tilfælde er huden på injektionsstedet forskydes til siden for at undgå lækage af opløsningen.

Om vinteren før anvendelse af lægemidlet bør opvarmes til stuetemperatur (i vandbad).

Fra forebyggelse til dette stof er brugt en gang hver 3. uge i en periode med intens stress, viser det til drægtige dyr, ved høj produktivitet, i strid med den reproduktive funktion, med stress, halter kalve i udvikling og vækst, i den periode af ormekure, vaccinationer, og i den proces rekonvalescens efter sygdomme.

Med det formål at behandlingen administreres medikamentet en gang hver 8-16 dage.

specifikke oplysninger

Symptomer på overdosering ved brug af lægemidlet under overvejelse er ikke blevet afsløret. fandtes heller et middel til lægemiddelinteraktioner med andre lægemidler.

Hvad skal du vide, før du bruger "Eleovit" stof til hunde? Brugsanvisning stater, der passerer den næste dosis af medicin kan føre til en reduktion af den terapeutiske virkning.

Ved anvendelse af lægemidlet i overensstemmelse med de medfølgende instruktioner bivirkninger og komplikationer blev observeret i dyr. Injektionsstedet kan opleve misfarvning af huden, som forsvinder spontant inden 12-14 dage.

anmeldelser

Anmeldelser af landmænd og ejere af kæledyr sige, at den høje følsomhed af dyret til de personlige elementer af lægemidlet kan udvikle allergi symptomer. I dette tilfælde dyrlæger anbefaler ophæve lægemidlet, og bruge antihistaminer og lægemidler symptomatisk terapi.

Ifølge rapporterne fra eksperter, "Eleovit" er kompatibel med en bred vifte af fodertilskud og andre lægemidler. Desuden har mange landmænd bemærket, at produkter fra dyr efter administration af lægemidlet kan anvendes til konsum uden nogen restriktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.