SundhedMedicin

Smerter i blæren hos mænd: en beskrivelse af de årsager og kendetegn ved behandling

Blæren er hovedorgan ekskretionsorganerne system af kroppen. Dens formål - det er en ophobning af urin til efterfølgende fjernelse. Ganske ofte der opstår smerte, hvilket indikerer tilstedeværelsen af en patologisk proces. Normalt smerter i blæren hos mænd ledsage sygdomme som nyresten, blærebetændelse, kræft, prostatitis og skade.

Dette er ikke den eneste symptom på disse sygdomme. Smertesyndrom kan være forbundet med andre lidelser. For at gøre en korrekt diagnose, lægen vurderer karakteristika smerte: deres placering, intensitet, tid for forekomst. Vi forsøger at finde ud af, hvorfor og hvordan det gør ondt blæren hos mænd. Symptomer og behandling af denne tilstand er beskrevet i artiklen.

Ætiologien af smerter i blæren

Mænd har ofte smerter i underlivet, og forstyrrelse af urinrøret. Dette indikerer tilstedeværelsen af forskellige sygdomme, som hjælper til at identificere den eneste diagnose. Vær sikker på at tage hensyn til intensiteten af smerte, årsagen til dens opståen, placering, så i hvilken plads betaler, og hvad fulgte. Hertil kommer, tage hensyn til de operationer og patient.

i blæresmerter mandlige betinget opdelt i 2 grupper med tilknytning til vandladning og ikke er forbundet med en sådan proces. Den første gruppe ledes af blærebetændelse, som betragtes som den mest almindelige årsag til smerte. Dette er også urolithiasis.

Den anden gruppe består af smerte, der er direkte forbundet med tumoren, adenom, blære traumer. Derudover opstår smertefulde fornemmelser når urethritis, tarmsygdom og skambensforbindelsen. Men de bestråle i placeringen af blæren.

smerte Årsager

Hvis du oplever smerter i blæren hos mænd, kan årsagerne være anderledes. For kronisk forløb af sygdommen karakteriseret ved smertende angreb, hvilket kan indikere en alvorlig fejl i uorgenitalsystemet. I dette tilfælde kan smerten forekomme i hvile eller under vandladning. Hvis der stadig er betændelse, smerten intensiveres for at fuldføre den handling af udskillelse af urin.

De mest almindelige årsager til smerter i blæren hos mænd er følgende patologiske tilstande:

 • cystitis;
 • urolithiasis;
 • inflammation i nyrerne, ureter, prostata;
 • reduceret immunitet på grund af træthed, stress, infektionssygdomme;
 • benigne og maligne tumorer;
 • blå mærker, skader, frakturer i blæren;
 • sygdomme i endetarmen;
 • hypotermi.

symptomer

Forårsaget smerter i blæren hos mænd - symptomer på følgende sygdomme:

 • cystitis;
 • urolithiasis;
 • hævelse;
 • kræft;
 • leukoplakia;
 • atoni;
 • exstrophy;
 • tuberkulose;
 • ulcera;
 • brok.

Overveje de mest almindelige sygdomme, der fremprovokerer smerte i denne krop, diagnostiske foranstaltninger og behandlingsmetoder.

Smerter i urolithiasis

Smertefuld blære syndrom er forårsaget af forskellige årsager, og betragtes som den mest almindelige nyresten. Stendannelse forekommer som et resultat af ophobning af salte i store mængder og urinretention. Blære med urinvejsobstruktion er ikke i stand til korrekt tømt, skyldes som der er ophobning af urin, og efter et stykke dannes stenene.

Disse Concretioner har forskellig udformning, størrelse og tekstur (blød og hård). Stærke smerter i det område af blæren hos mænd opstår, når de begynder at skade slimhinden af kroppen. Kendetegnet smerte ved sådanne sygdomme som i hvile er det næppe filt, og dens amplifikation forekommer under aktiv bevægelse og vandladning. Smerten kan gives i mellemkødet eller pungen.

Diagnose og behandling af urolithiasis

For at fastslå den nøjagtige årsag til smerter i blæren hos mænd, lægen indsamler alle relevante oplysninger om din patient og undersøger patienten. Det er også vigtigt, og klager over mænd. For at bekræfte diagnosen af urolithiasis, udført instrumentale undersøgelser og træffe de nødvendige tests. Den mest informative urinanalyse, der hjælper til at identificere, hvor meget øget saltindhold. Desuden udfører ultralyd, cystoskopi, og om nødvendigt - MR og CT.

Hvis det gør ondt blæren hos mænd med denne sygdom, det hjælper at slippe af med denne radikale behandling, som er at fjerne stenene. De vigtigste behandlingsmetoder - tsistolitotripsiya (lithoclasty) og tsistolitotomiya (lithotomy). Derudover er patienten ordineret en kost, der afhænger af typen af sten. For at forhindre en ny dannelse af sten, er du nødt til at drikke en masse. Hvis din læge har anbefalet en radikal behandling, de lægemidler, der anvendes, opløse stenene.

Smerter i blærebetændelse

Det gør ondt i blæren hos mænd som følge af betændelse. Denne sygdom (blærebetændelse) er typisk for kvinder og på grund af de særlige forhold i strukturen af organismen. Hos mænd, denne sygdom udvikler på grund af obstruktion og stagnation af urin. Blærebetændelse forekommer i tumorer, urolithiasis, infektioner forårsaget af virus, klamydia, forskellige bakterier. Specifik kan fremkalde inflammation sygdomme, seksuelt overførte sygdomme: trichomoniasis, klamydia, gonoré. Meget mindre tilbøjelige til at udvikle blærebetændelse i nederlag tuberkelbakterier bacillen.

Smerten er forårsaget af denne sygdom, vises i den nederste del af maven, lysken, lænden, eller mellemkødet. Urinen forekommer hvide blodlegemer og pus. Blærebetændelse ofte bliver kronisk, med mindre symptomatisk. Komplikationer af sygdommen omfatter betændelse i det omgivende væv, sklerose, organceller, pyelonephritis.

Diagnose og behandling af blærebetændelse

At etablere en præcis diagnose, udføre en urin kultur, gør det muligt at skelne patogenet kultur. Dette bekræftes af den smitsomme natur af inflammation. Hertil kommer, tage en urinanalyse og blod. En meget effektiv metode til diagnose såsom uroflowmetry. Også foretaget ultralyd af blæren, nyre, prostata.

Blærebetændelse behandles med antibiotika, er det en urtemedicin. At stoppe smerten, ordinere non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler og antispasmodika. I sjældne tilfælde kroppen udføres vask antiseptisk.

Smerter under prostatabetændelse

Udvikling af smerter i blæren hos mænd bidrager også til sådanne sygdomme som prostatitis. Normalt ledsaget af en skarp smerte under sygdommen, der udvikler på grund af en infektion. Ofte abnormitet sker i nærværelse af forskellige mikroorganismer i prostata, fx E. coli, enterobakterier, Klebsiella og andre.

Smerter under prostata lokaliseret i lænden, maven, mellemkødet, anus og pungen. Associerede symptomer - smerter under vandladning, smerter eller brændende fornemmelse i urinrøret, træthed, myalgi, hovedpine.

Diagnose og behandling af prostatitis

Kronisk prostatitis kan bidrage til udviklingen over tid af sygdomme, såsom blærebetændelse, septikæmi, pyelonephritis. Diagnose begynder med en visuel inspektion af patienten, sygehistorien, efterfulgt af instrumentale og laboratorieundersøgelser. Patienten tager urethral vatpind til fremtidig beplantning, og også udføre en urin kultur. Ved hjælp af palpation af lægen undersøger prostata. Desuden patienten bæres prostata ultralyd, MRI eller CT, og den skal give blod og urin for generel analyse.

Behandling af smerter i blæren indebærer fat på de underliggende årsager til sygdommen. Det omfatter antibiotika (tetracykliner, makrolider, quinoloner), overholdelse af sengeleje og væskeindtag i store mængder. Lindrer smerter smertestillende. I svære tilfælde, hydrering og ordineret diuretika.

Tumor og traumer

Når tumorer i blæren smerte er periodisk og smertende. Det er oftest lokaliseret i en bestemt region, kan komme og gå. I urin, vises blod, på grund af, hvad der er at ændre sin farve, den får et nusset nuance. Behandlede tumorer på to måder: konservativ og kirurgisk. Konservativ behandling består af strålebehandling og medicin, men de fleste læger ty til kirurgi. Efter kirurgi, kemoterapi og immunoterapi administreret.

Skade af blæren er sjældne. Ved den lukkede traumer af maven der er en skarp smerte, hvilket kan indikere en blære brud. For brud på bækkenet er normalt revet urinrøret. Hvis et lille orgel skader, den foreskrevne konservativ behandling - antibiotika, hæmostatisk, smertestillende og anti-inflammatoriske lægemidler. Hertil kommer, at blæren opsætte telefonen i et par dage for at dræne urinen. Når operationen er udført alvorlige skader.

konklusion

Vi fandt således ud af, hvorfor det gør ondt blæren hos mænd. Smertesyndromet er normalt et symptom, der kan lurer under forskellige ganske alvorlige sygdom, der kræver øjeblikkelig behandling. Det sker, at inden for blæresmerter kan pege på andre organskade. I dette tilfælde er behov for præcis diagnose, hvilket er afgørende for videre behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.