SundhedMedicin

Epikriser, medicinsk historie

Discharge resumé - er en særlig form for den medicinske udtalelse om patientens diagnose, hans helbredstilstand, sygdomsforløb og resultatet af den foreskrevne behandling. Det totale indhold af de fleste medicinske rapporter er standard, og kun den sidste del af dem kan variere afhængigt af formen af dokumentet. Epicrisis er obligatorisk del af medicinsk dokumentation. Baseret på de særlige kendetegn ved udfaldet sygdom og behandling, kan det indebære en antagelse af den behandlende læge om fremtiden prognose for patienten, medicinske og beskæftigelsesmæssige retningslinjer og anbefalinger til yderligere overvågning af sygdommen.

Indført i den medicinske historie epicrisis kan være af flere typer: skelsættende, udledning, overførsel og post-mortem sygehistorie. I tilfælde af kliniske og anatomiske undersøgelser af den afdøde, desuden udstedt patologisk anatomisk sygehistorie. Behovet for fremstilling af en medicinsk rapport kan være i forskellige faser af behandlingen af patienten. Optag epicrisis i medicinsk patient-kort vil være at vurdere beviserne før lægeundersøgelsen to gange om året, og hvis det er nødvendigt, kan begrunde en fortsættelse af behandling på sygehus indlæggelse og retninger på WCC.

På historien om udviklingen af barnet i en alder af 1, 3, 7 og 18 år også kompileret sagsforløb. sygehistorie indlæggelse afspejles i medicinske journaler i slutningen af sit ophold på hospitalet i hver 10-14 dage, og kaldes en skelsættende sag historie. På tidspunktet for udskrivelse fra hospitalet patienten er lavet epicrisis afladning. Ved overførsel patienten til en anden lægelig institution udstedt en overførsel sygehistorie. En obduktion er det endelige dokument, der bekræfter forekomsten af en patients død, han senere suppleret patoanatomisk konklusion.

Udledning resumé, samt alle andre former for konklusioner skal indeholde passet del, de oplysninger udviklet klinisk diagnose, vigtige sygehistorie oplysninger om stadier af sygdommen, vidnesbyrd om lægeundersøgelser og ekspertrådgivning. Ved etablering af en ny diagnose i tilfælde historie sørgede bevis for dens ægthed. Effektiviteten af den foreskrevne behandling vurdere og karakterisere etaper. Under operationen for at sikre epikrisen angivelse af typen af anæstesi, under drift, dets natur og resultaterne af dens gennemførelse. Hvis det er nødvendigt, yderligere oversættelse af den opererede patient til en anden medicinsk enhed, er disse data, der indtastes i overførslen sagen historie. Og i tilfælde af svigt af operationen, der forårsagede dødelig indlæggelse, er alle disse data indtastet i postmortem beviser epikriza.

epikrisen bør indeholde konklusion resultat af sygdommen i en af følgende formuleringer: fuldstændig genvinding af patienten, dets delvise hærdning, patientens tilstand uændret, overgangen fra den aktuelle sygdom danner akut og kronisk generel forringelse af patientens tilstand. I tilfælde af delvis genopretning af en del af den videre prognose for sygdommen, ordineret anbefalinger om den videre gennemførelse af behandlingen, og skal vurdere patientens evne til at arbejde i følgende kategorier: handicap, overførsel til lettere arbejde handicap.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.