Kunst og underholdningLitteratur

Garshin, "Eventyret om skrubtudsen og rosen": et resumé af hovedpersonerne. Ordsprog til "Eventyret om skrubtudsen og Rose"

Det er ikke ofte det sker, at forfatteren kan kombinere, på den ene side, et lille beløb, og på den anden side, den dybere mening. Ikke alle de historier, der matcher til disse to parametre. I denne forstand repræsenterede særlig glæde storytelling, fx Andersen eller Garshina. "Eventyret om skrubtudsen og Rose" fanget vores opmærksomhed i dag. Om det og tale.

En perle i den generelle ødelæggelse

Tale begynder med det samme som en lignelse. I en lille blomsterhave foran en landsby hus blomstrede smukke Rose. Det var fantastisk også fordi blomsterhave i lang tid ingen blev forlovet. Og denne pludselige tilsynekomst af sådan en smuk plante var ikke forventet.

En af hovedpersonerne works "Eventyret om skrubtudsen og Rose" blev født ind i verden i maj. Ønsket om at leve var fyldt med det, og hvis den nytilkomne i verden eller anden måde kunne vise sine følelser, ville hun have grædt af glæde og fylde i livet.

Selvfølgelig, ingen rører hjertet af historien er ikke komplet uden en konfrontation mellem det gode og det onde. I vores fortælling om godt - det steg, og det onde - en tudse.

Tudse siger Rosa

Lad os vende tilbage til historien. Naturligvis, som vi ved, at i steder af trøstesløshed avlet mange forskellige slags vederstyggeligheder. Hist og her steg ikke blev efterladt alene af forfatteren. Hun var et par (eller Antiparah) var en tudse. Nogen tid i værket "Eventyret om skrubtudsen og Rose" overfor dyret ikke mærke til en smuk blomst, og alt liv er godt. Men her er skrubtudsen så Rose og ... kærlighed. Og hans mest bud stemme hun sagde, "Jeg vil fortære." Det er således genstand for hans tilbedelse Har yderste grad af kærlighed og hengivenhed. Rose, selvfølgelig, havde ingen idé om, hvor dybt de følelser Tudser, så bange, at hun spiste, og det vil forsvinde ligesom det.

Tudser forsøg på at overtage blomsten

Tudser for besiddelse af denne smukke skabning var den fikse ide. Hun forsøgte at komme til Roses. Heldigvis planten, foruden blomster, der var skarpe pigge, der var "sikkerhedssystem". De faldt også en grim skabning med en vidunderlig skabelse af Gud. Men Tudse havde ingen forsøg, hun bare lurer i et stykke tid og besluttede at få en blomst på en anden måde.

De, der læser essayet Garshina ( "Eventyret om skrubtudsen og Rose" menes), vil sige: "Hvor er drengen? Var fordi drengen?". Ja, det er. Pass til ham, især fordi det er en meget vigtig del af fortællingen.

Boy og blomsterbed

Blomsterhave var ikke altid så håbløst ensom og forladt. Selv sidste år, besøgte han drengen sad der og læse en bog, mens du nyder den vidunderlige samfund af planter og insekter. Endnu engang en blomsterhave pindsvin vandrede. Han oprindeligt frygtede drengen, men så vænnede til sit samfund og selv drak mælk fra ejerens underkop. Unge er meget glad for, at stikkende dyr tog ham som sin bror. Generelt drengen oplevede en blomsterhave, der tilhører det, fordi ingen blev han ikke længere er nødvendige.

Da søster Mary tilbyder at tage for at lege med bolden, i stedet for at læse bogen i et blomsterbed, fortalte han hende, at han var bedre her pobudet. Og nu, et år senere, han lå i sengen alvorligt syg. Ifølge prognoserne af læger, havde han ikke længe. Nu er hans søster læste bogen højt, da han ikke kunne sove. En anden kvinde stille gråd om skæbnen for hans uheldige lillebror, da drengen ikke se hende. Dette her er en historie skrevet VM Garshin. "Eventyret om skrubtudsen og Rose" en meget trist stykke vendt.

Tudse er uden arbejde, og Rose udfører en stor mission

Hvis læseren vil huske, vi forlod Toad når det hele såret efter endnu et forsøg på at komme til blomsten, faldt til jorden. Nasty bæst gav op og besluttede at komme til den smukke skabelse af andre, tilstødende planter. Rosa, som var lidt naiv og useriøst, jeg troede derfor, at Toad har haltet bag det, og helt glemt om det.

Men en fin solskinsdag, hvor skønheden i Roses er blevet næsten blændende, så hun på en nærliggende gren Toad. Selvhævdende bæst forblev stenkast væk (dvs. pote) til den eftertragtede skønhed. Her, naturligvis, at produktet Garshina "Eventyret om skrubtudsen og Rose" gør læseren nervøs og spurgte: "Nå, gøre ondt vil vinde, og Toad vil opnå". Tag det roligt, kære læser, vil huske værker af genren og ikke bekymre dig. I den virkelige verden kan overvinde det onde, som i et eventyr - aldrig!

Da Tudse var klar til at gøre det sidste spring, pludselig vågnede jeg op drengen og pigen hedder Masha:

- Søster, du sagde, at blomstrede roser. Kan jeg én?

- Selvfølgelig, skat, naturligvis - svarede den unge kvinde.

Mary kiggede ud af vinduet og så en stor rose i blomsterhave. Bevæbnet med en saks, gik hun ud på gaden. At gå til blomst, hun fandt hurtigt en tudse, rystede hende til jorden og sparkede tå i hans sko. Jeg vil gerne sige, at skrubtudsen som onde generelt, fløj til en anden galakse, men det skete ikke. Hun havde fløjet langt nok til det ikke længere huske. Rose, til gengæld blev skåret og serveret en god sag: drengen så hende, han er den sidste gang i sit liv, han smilede oprigtigt, og derefter tav evigt.

Ved begravelsen, den lidende havde en masse farver, men alles opmærksomhed tiltrak kun steg fra blomsterbed. Det var hendes egne tårer drysset søster nyligt afdøde. En blomst, til trods for at det blev skåret, følte han mere end nogensinde smuk.

Forfatteren anfører endvidere, at anlægget bevaret i en tyk bog, og derefter gav ham en rose. Det er, hvordan han lærte hele historien. Sådan er historien om en tudse og en rose. Synopsis blev afsløret for læseren. Nu skal vi analysere det ordentligt. Lad os starte med tegnene.

Større og mindre tegn

Den vigtigste intriger af produktet er snoet i rummet mellem en tudse og en rose. Tilgiv vores læsere, men vi straks for ikke at spilde tid, rinemsya ind i dybet af analysearbejdet.

Rose er et eventyr lys triade af Good-Beauty-Sandhed. Toad det samme - det er ondt personificeret. Drengen - en vilje til at leve og vilje livet. En søster Masha - en skæbne. Så hvis tekst er oversat til det sprog af symboler, vil det vise sig, der passer kampen mellem godt og ondt i sit arbejde VM Garshin. "Eventyret om skrubtudsen og Rose" (resumé bekræfter også denne idé) fortæller os om følgende. På trods af, at det onde er bedre udstyret ud i verden, har det mere avancerede værktøjer, god stadig vinder. Og det er forbløffende, fordi han ikke har noget men skønhed. Faktisk de gode gevinster også fordi på hans side kæmper højere magt (Gud, Fate) og selve livet.

Hvis vi betragter arbejdet i lyset af denne fortolkning, er det følgende: hovedpersonerne her - det er den Toad og Rose, og den sekundære - patienten, men en god dreng og hans søster Maria. Det er vigtigt, at den fortolkning, kan være anderledes, men helte "Eventyret om skrubtudsen og Rose" vil forblive alle de samme.

Folk visdom og arbejder Garshina

I virkeligheden, som i hvert eventyr, der er en perfekt plads til fantasien hos den, der læser. Derfor kan enhver arsenal af ordsprog være din egen. Men få læsere vil hævde, at når vi observere kamp mellem hovedpersonerne, straks kommer til at tænke et ordsprog (til "Eventyret om skrubtudsen og Rose") "Ikke for Senka cap". Det betyder, at en person komme ind i din egen virksomhed, der starter noget, der ikke har denne særlige evne.

For eksempel, formoder Toad virkelig faldt i kærlighed med hele mit hjerte Rosa. Læseren vil se, at intet godt nogensinde kommer ud. Alt fordi Toad (i produktet Garshina) har intet hjerte, det har kun maven. Det kan kun "opsluge", men ikke kærlighed.

"Du skal ikke grave et andet hul"

Vi kan ikke sige, at et sådant scenario er umuligt i livet. For eksempel folk på alle måder ønsker at "drukne" den anden, men i sidste ende falder han ind i sin egen fælde. Så folk siger, "Du skal ikke grave et andet hul." Det skete med den lidende onde Tudse i bogen Garshina. Hun klatrede og klatrede til Rose. Dens torne prikkes at trække blod, men hun ønskede stadig at "æde" blomsten, uanset hvad. Så kom Masha og sparkede hendes sko meget langt. Hvis nogen spørger en læser, som kan fjernes, og hvad moral til ordsproget: "Eventyret om skrubtudsen og rosen" bedst eksemplificerer den moralske budskab om historie, svarede han: "Du må ikke grave et andet hul"

"Hvor han blev født der i praktisk"

I øjeblikket, de fattige uuddannede onde Toad alene og taler om Rose. Når hovedpersonen i et eventyr blev født så unpresentable sted, havde hun lidt håb om, at hun ville være i stand til at opnå noget i livet. Men skæbnen ville Rosa lavede en spektakulær karriere, selv om en grund, vi må indrømme, var ganske trist. Ud over dette er det "karriere" har hjulpet blomsterne ikke forsvinde i kæberne af grådige tudser.

Folk siger, "Hvor blev født der og handy" med forskellige betoninger. Nu, når du har brug for at være "mobil" og "effektiv", er dette folk visdom opfattes snarere negativt end positivt, selv om der ikke er noget galt med det. Det hedder blot, at en person fundet en aftale for sjælen i det sted, hvor han var heldig at blive født. Det samme skete med Rosa, som Garshin skrev ( "Eventyret om skrubtudsen og Rose"). Ordsprog, givet tidligere, ser det ud til, det afspejler en vis følelse af værker af russiske klassikere. Fortsæt til gennemgå et eventyr.

tilbagekaldelse

Anmeldelser kan varieres i indhold og mening. Fylde dem afhænger af niveauet af uddannelse af forfatteren. For eksempel, hvis du kommentere en historie skriver børn (7 til 13 år), vil han se på det kun en konfrontation mellem det gode og det onde samt den første og anden ulækkert. Måske er det også registrerer, at det gode er beskyttet af skæbne og liv.

Derfor kan vi sige, at eventyret lignende, fordi den triumf gode i det, og det onde "falder på maven og flyver ind i det fjerneste hjørne af haven." For eksempel, læreren stiller et spørgsmål: "Hvad er denne historie lærer os?". Svaret er, at det lærer os at være venlig og ikke kun stræbe efter godhed, sandhed og skønhed, men også for at beskytte dem fra alle de vederstyggeligheder i verden.

Som vi har set, kan være en positiv anmeldelse. Garshin ( "Eventyret om skrubtudsen og Rose", herunder dette show) - meget trist forfatter. Han så særligt dybt ind i essensen af liv, og der, som vi ved, ligger en tragedie, fordi ingen af de mennesker, der ikke vil vare evigt, og en anstændig, effektiv modgift mod længsel efter udødelighed er der stadig.

Men hvis vil skrive en senior high school elev, næsten en ansøger, at han allerede smagt tragedien i et kærlighedsforhold, kan se på en historie fra en uventet retning og sige, for eksempel: "Skriften er på uretfærdighed Garshina ulykkelig kærlighed"

Toad nederdrægtig ond grim, men hun elsker Rose! Hvis vores studerende er modig nok og smart nok, han frygtløst bevæger sig videre i hans tænkning. Vejen vil føre ham til det faktum, at nu, i disse dage, "Rose" er ikke bange "tudser", tværtimod. Vidunderligt "rose" ønsker at blive fanget grimme "toad-moneybags", ville kun garantere dem en tilstrækkelig levestandard.

Med andre ord, kan du installere perspektivet af arbejde og tilfredsstille symbolerne "toad" og "Rose" ikke moralsk indhold (god og onde) eller æstetiske (grim og smuk), men også de sociale (rige og fattige) og køn (mandlige og kvindelige). For en god gennemgang af værkerne er vigtigt at forstå, hvad det vigtigste tema i "Tales of en tudse og en rose." Der er to ting: på den ene side, forfatterens idé - konfrontationen mellem godt og ondt, smukt og grimt, og på den anden side, privat læseforståelse, at han var bekendt med den fortælling. Derfor er det nødvendigt nøje at stifte bekendtskab med produktet og lytte til dig selv.

Den bør kun læse den fulde version af eventyret Garshina, på grund af den korte indhold er svært at skrive noget værd. Hvis læseren er bekendt med arbejdet i sin helhed (alle 10 sider i et eventyr), vil det øge dine chancer for at skrive en stor revision! Ja, meget svært, "Eventyret om en tudse og en rose." Gennemgå det må heller ikke være nemt.

En kalejdoskop af tanker i VM Garshina

Oprettelsen af VM Garshina ingen tanke og et kalejdoskop af dem. Det er svært at fremhæve én ting. Tale er meget symbolsk og rig på indhold. Måske den Hovedidéen i "Tales of skrubtudsen og rosen", som alle - hans egen.

Toad tudse skal elske, ikke en blomst. Til gengæld skal rosen være en fryd for øjet af mennesker og er velegnet til det i samfundet. Rigtig godt og ondt, smukt og grimt, eller - det er kun for at illustrere den samlede disharmoni i verden, når nogen overtræder naturens orden.

Kan vi sige, at produktet VM Garshina har noget at gøre med den berømte tese Dostojevskijs "Beauty vil redde verden"? Svært at sige. Snarere nej end ja. Fordi Rose ikke spare nogen, tværtimod, for at redde hende. Udover, uanset hvor smuk rose, hendes skønhed er flygtig. Forfatteren siger selv, at livet blomst liv i tre dage. En sådan skønhed kan næppe redde nogen.

Drikke fortælling om skrubtudsen og steg meget tvetydig. Normalt når vi taler om eventyr, før den indre blik han får noget meget lyse og venlige. Selvfølgelig kan vi sige, at der er i verden, og ikke særlig god tradition. Ja, det er rigtigt, men det handler ikke om dem.

Nu VM Garshina intet lys. Han, ligesom i eventyrene fra Andersen, alle meget sandt og vital. På den ene side ser det ud til , at sådanne eventyr for børn at læse til en vis alder kan ikke, fordi de bryder mandens tro på det gode og lyse. På den anden side, det hele afhænger af valget af den forældrenes uddannelse metode. Hvis de for eksempel ønsker at få deres søn havde ingen illusioner, den kreative arv V. lige højre Garshina Andersen og egnet til dette formål. Uden at lægge noget pres på læseren, håber vi, at han vil træffe det rigtige valg. I dannelsen af den person, der er ingen bagateller, alle de påvirkninger på hans udvikling, selv læst i barndommen fortællinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.