Kunst og underholdningLitteratur

Tronina Tatyana Mihaylovna: biografi, kreativitet

Tronina Tatyana Mihaylovna - forfatteren af børns fiktion og romantik romaner. Hendes bøger - er ikke bare en kærlighedshistorie. Nej. Side efter side læseren oplever sammen med tegn lidenskab, galskab, had, ømhed. Alle hendes historier er fulde af tragedie, men en god afslutning. Siger Tatiana selv, hun ikke var en af de forfattere, der deres læsere bryder hjerter. Selvfølgelig kan det ikke være uden dramatik. I sine bøger en masse lidenskab, en spektakulær begivenhed, og endda forbrydelser. Men Tatiana kunne ikke lide, at efter at have læst bøger om sjælen forblev en ubehagelig eftersmag, så alle hendes historie har en lykkelig slutning.

Vejen til horisonten

Født Tronina Tatiana i Moskva. Der du går i børnehave, i Lyalinom vognbane. Romantiske historier begynde at komme op så tidligt som børnehave. Tatiana minder hvordan i den stille time var kedeligt, og hun komponeret til en vens fortællinger om prinser. I 6. klasse skrev Tatiana en god essay og efter ros og ord læreren: "Talent er!" - tænkt på at skrive karriere. Som Tatiana siger hun "så vejen hviler i horisonten." Men vejen gik langt senere, få erfaring og viden.

Efter gymnasiet, han trådte litterære institut til dem. Gorky. Hun er uddannet fra gymnasiet i 1999, kreativ skrivning fakultet. Efter endt uddannelse blev hun gift, min mand og jeg - fra college. Søn. Familie velvære og harmoni lidt på den første side af hans værker. Tronina Tatiana elsker sin hjemby. For hendes Moskva - den smukkeste by og bliver bedre, renere og mere komfortabel end i hendes barndom. Han kan lide at gå på aftenen Moskva, hvor gaderne i nogle få mennesker og byen lyser med farvet lys.

begynder

I 2003 verden oplevede sin første bog for teenagere - "trettende tegn i dyrekredsen" Han fortsatte med at arbejde på bøgerne Tronina Tatiana allerede i genren af romantik. Som forfatteren siger, for det er ikke nok til at skrive en historie, intriger, som er en - vil forblive helte sammen eller ej. Beskrive følelsen tårevædede par sider det synes kedeligt. Mystery, eventyr, detektiv, psykologiske thriller - det er på baggrund af de utrolige og spændende arrangementer og elsker selv bliver ekstraordinært.

Hun har ingen ufærdige historier. Tatiana med inspiration og spænding indsamle materiale til en anden bog. Ifølge forfatteren, det er utrolig spændende. Sammen med de tegn, det passerer alle de test, døde til deres andel, sammen med de tegn, der gør vejen til lykke og lys. Tronina Tatiana tilføjer til melodrama eventyrlystne thriller. Ensidigt følelse ikke for sine karakterer.

Moderne Romance

Ifølge forfatteren, skrive en dårlig afslutning på en kærlighedsaffære uærligt i forhold til læseren. Men der er også de sekundære karakterer. Og der er sikker på at mord, forbudt kærlighed, selvmord, tragedie. At fange, fange læseren, gør ham rolig, du har brug for at sætte en person i en dramatisk situation. Og det er hendes stærke side - drama i det øjeblik føles Tronina Tatiana. Bøger er så spændende, at de tror, sammen med heltene fra kærlighed, had, drømme, poddaoshsya had og galskab.

Hendes historier om kærlighed og lidenskab kommer ikke i halve - du giver dem helt. Og de er fulde af øjeblikke, hvor der er ramt af alvorlige spørgsmål i livet. Hver bog har sit eget lille liv, de fletter skæbner, tegn. I øjeblikket er forfatter til mere end et hundrede udgivne bøger, mange oversat til andre sprog, og antallet af fans vokser hver dag. Især populær blandt læserne er:

 • «Femme fatale bliver gift." Udgivelsesdato: 12.03.2013 Mr.
 • "Butterfly i håndfladen." Første offentliggørelse: 2009.
 • "Intrigante". Debut af bogen fandt sted i 2014.
 • "Magnolia, pigen, solen." Udgivet: 2009-th.
 • "Mars Fire". Første offentliggørelse: 2013.
 • "En andens bryllup." Udgivelsesdato: 2015-th.

Book serien genre "Romance":

 • "Melody of Love".
 • "Love Story".
 • "Døtre af Eva".
 • "Love in the City".
 • "The Wedding Planner".
 • "Under tegn på kærlighed."
 • "Spring humør".
 • "Miss Robin Gud."
 • "Sunny Mood".
 • "Antologi af romantik."

Seneste nyheder

 • 2016/05/05 - "Sandy paradis". Et hyggeligt hus, en kærlig mand, omdømme og rigdom. Hvad andet en kvinde har brug for at være lykkelig? Paradise - og alene. Men når dette paradis smuldrede som sand. Husband forrådt, er huset ikke beskyttet, og et ødelagt omdømme. Dean vil begynde et nyt liv. Det er bare nødt til at flygte fra ruinerne af den tidligere paradis. Men hvordan?
 • 2016/04/25 - "Kirsebær for Mary." Gribende historie - Maria er ikke syndfri, elsker - far til tre børn, en gift mand, og ikke til, at han ikke ville ødelægge hans familie. Kommunikation varer mere inerti, og Maria føles vlipshey i dessert. Men en dag alt ændrer sig. I landsbyen er der en ny beboer - ejeren af kirsebær haven, støder op til huset af Maria. Og ændrer sig hurtigt godt liv af en ung kvinde.

Bøger til unge læsere

Bøger Tatyany Troninoy ikke kun for voksne, hun skriver romaner og børn. Som forfatteren siger, er det ikke svært at skrive for børn, men det er et ansvar. Det er nødvendigt at have en idé om de særlige forhold i deres opfattelse. Skelne mellem, hvad du kan skrive, og det gør ondt barnets psyke. I sine bøger for piger er ikke eksplicit sensualitet, alvorlige temaer. Som forfatteren siger, de fleste af hendes yndlingsbog som barn "Two Captains". Hun genlæse det flere gange. Store bedrifter, opdagelser, heltegerninger. I samme ånd, hun skriver sine romaner.

Teenagere - de mest krævende og seriøse læsere. De har deres egne prioriteter, ønsker og interesser. Unge læsere er på udkig efter på de sider af bøger soulmates, identificerer sig med karaktererne. I denne alder af raser følelser, små piger drømmer om kærlighed, de ønsker at romantik. Jeg var i stand til at forstå, hvordan den indre verden af teenageren, Tronina Tatiana, hendes bøger de absorberer ligesom svampe. Først kærlighed, hengivenhed, heltemod - sine bøger er fuld af eventyr og efterspurgte blandt teenagere. Børns prosa udgives i flere bogserie:

 • "Bedste ven".
 • "Fashionable parter."
 • "Ny kærlighedshistorie til piger."
 • "Kun for piger".

At dømme efter de mange anmeldelser, især unge læsere kunne lide følgende bøger:

 • "Mor, jeg elsker en dreng!". Den første offentliggørelse - 2003
 • "Pigen i hans drømme." Frigivet - 2003: e.
 • "Hvor som en prinsesse?". Debut af bogen fandt sted i 2005
 • "Den virkelige fest." År - 2006 th.
 • "Ferie rastløs opfinder." Den første offentliggørelse - 2006
 • "Party drøm." År - 2008 th.

Scriptet filmversionen og medforfatterskab

Ud over Romanov Tatyana Mihaylovna dabbled skriftligt scripts. Han blev vinderen af filmselskab, og i 2009 på skærmene ud den dramatiske komedie "Snemanden". Siger Tatiana, i scriptet alt er underlagt reglerne: struktur, sammensætning, etc. Dette begrænser fantasien, men i hans romaner, bruger scenarier principper ... I 2012 skærmene gik todelte film "Rosa farvel vinde" på en roman af Tatyany Troninoy.

Nyt i år, bogen "Forbudt kærlighed", dedikeret til at elske - i modsætning til den gængse opfattelse i strid med reglerne for moral, i modsætning til Guds love og mennesket. Bogen kom historien Tatyany Troninoy kærlighed med en uventet spændende historie "Night sammen." Som en af de læsere, skrev i sin anmeldelse: "Bogen kan ikke anbefales. Elskede og kærlig, er det for dig! "

I et interview, sagde Tatiana, at musik og natur - inspirationskilde. Vidunderlige melodier giver anledning fancy og ny historie er født. En blodrød solnedgang, storm i juli, den kolde vinter sol, gjorde Lacy skyer ikke fascinere? Det er bare fascinerer og trækker en anden historie, skaber en vidunderlig forfatter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.