TravelingRetninger

Tyrkiet - et bjerg i Krasnodar-regionen. Beskrivelse, ruter, bjerg kalkun foto

Tyrkiet - bjerg, som er beliggende i den Tuapse distriktet i den nordøstlige side. Hvis vi ser på området i Den Russiske Føderation, er det placeret i Krasnodar-regionen. Dens højde er omkring 860 meter over havets overflade. Den jord, hvor dette bjerg kaldes Sortehavet Reserve. Det ligger i en afstand af 40 km fra denne landsby, som byen Tuapse. Gore dannet i et vulkanudbrud. Det er hovedsageligt stenet, så det er meget populært blandt klatring entusiaster. De kommer til bjerget ofte kalkun fra april til juni og fra september til slutningen af oktober.

kort beskrivelse af

Tyrkiet - bjerg, som er placeret på det område af staten naturreservat. Det tager nogle områder af Tuapse og Goryachevskaya områder. Det samlede areal af reserven er 58,8 thous. Ha.

Ved kendelse af lederen af den lokale administration i 1999 blev udført af reservekravene grænser. Opdelt i 3 dele: Nord, Øst og Vest.

  • Den nordlige region har følgende grænser: fra sammenløbet af floderne Big Dog and Psekups mod vest til bjergene stejle. Det har en højde på omkring 597 meter over havets overflade.
  • Den østlige del er begrænset som følger: fra sammenløbet af floderne Big Dog and Psekups på den sydvestlige og sydlige retning til Mount Dzhirama. Dens højde er 1072 meter over havets overflade.
  • I den vestlige del af følgende grænser: fra ovennævnte bjerg Dzhirama på den nord-vestlig retning til floden Psegef (dens højde - 1243 meter over havets overflade).

Tyrkiet - bjerg, som har en rig flora og fauna. Verdens planter består hovedsageligt af kastanje, bøg, avnbøg, eg, fyrretræer, enebær. Og blandt dyrene i dette område kan du se vildsvin og vaskebjørn. I disse steder sædvanlige og kaukasiske hugorm.

Klimaet af bjerget kalkun påvirket af Sortehavet. Med vinteren, er det dækket med sne, men i den seneste tid ofte forekomme tø. I sommeren på bjerget er meget varmt, nedbør som regn falder sjældent.

navn på et bjerg

Tyrkiet - bjerget, der, som mange har længe bemærket en sjovt navn kendt af alle fjerkræ. Det er muligt, at dette er grunden til navnet stammer fra. Det faktum, at den visuelle konfiguration af bjerget i fortiden lignede en kalkun hoved, men efter mange år, under indflydelse af naturlige processer, formen udviklet sig, men navnet har stukket. Dette er en af de versioner. Der er også den, der er knyttet til den Adygei udtrykket "bjerg af hinduer." Og i en anden version navnet kan oversættes som "Mountain sindov".

Interessante oplysninger om bjerget

Som beskrevet ovenfor, bjerget kalkun ofte opstigningen. Det er nemt, selv for begyndere. Og det handler ikke om at klatre med alt nødvendigt udstyr. Det faktum, at en behagelig sti fører til toppen, der er ført gennem reserven "Sortehavet".

Under Anden Verdenskrig tog lange slag sted i dette område. Og så nu her kommer dem, der er interesseret i at undersøge disse steder og se efter krigsbytte. Mange har allerede fundet en masse interessante ting.

Lokalområdet i lang tid omhyggeligt ryddet af mulige miner og anden ammunition samt at etablere et monument over de faldne heroisk i kamp. Grateful efterkommere og i dagens dag at bringe disse monumenter og obelisker friske blomster.

Hvordan kommer man dertil?

På baggrund af ovenstående, bliver det klart, at bjerget kalkun (Krasnodar-regionen) i Tuapse regionen er meget populære. Og hvad er de ruter fører her?

Kan nås på forskellige måder, for eksempel med tog. For at komme til bjerget denne type jernbanetransport, er det nødvendigt at gå i gang med en "kalkun" station. Så gå til den nærmeste landsby, gå til den procedure bro, pak venstre og hovedet ind i skoven. Derfra kan man se den markerede sti, som fører til bjerget, men den stejle skråning. Men i slutningen af stien bliver mindre stejl.

Way i bil

Der er en mulighed for at komme til disse steder på den private bil eller leje en taxa. Begynd at gå kan ikke kun fra sådanne lokaliteter som Tuapse byen, men også fra Krasnodar. På "kalkun" station bliver nødt til at forlade køretøjet i en parkeringsplads i nærheden af landsbyen. Næste du nødt til at gøre på samme måde som, når de rejser med tog.

Og du kan komme til bjerget kalkun, og i den anden ende. Det er nødvendigt at komme til landsbyen Mountain, langs en grusvej, drej til venstre og have rejst ganske lidt, kan man se den vidunderlige bjerglandskab. Den SUV virkelig komme meget tæt på klipperne. Men stien fører op, og klatre på det er svært, så få mennesker foretrækker at bruge denne måde.

Som konklusion

Generelt fører til toppen af en masse stier og veje. Men det er ønskeligt at pre-undersøge dem mere end andre er populære. Generelt ruten op ad bjerget kalkun er en meget interessant og smukt, takket være det naturlige miljø. Mange turister overnatte, indstilling telte. Bedst egnet til dette sted - klipperne og i dalen af de floder og vandfald, der er tæt på toppen.

Få mennesker vil sørge for den perfekte tur. Det er værd at bemærke, at der altid er masser af turister, så præcis ensom ingen vil. mad, personlig hygiejne, tøj - alt dette skal tages med dem, som findes i området sådan noget er svært. Dette kan forklares ved manglen på butikker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.