TravelingHoteller

El Kantaoui Center Hotel - Tunis, Sousse

Det firestjernede El Kantaoui Center, der tilhører Vincci hotelkæde, blev åbnet i sommeren 2002. Det er beliggende i en hyggelig havn i den lille by af Port El Kantaoui på den østlige tunesiske kyst. Daglig svømme her dusinvis af luksusyachter fra hele Middelhavet. I nærheden ligger et stort vandreområde, afslutter direkte ind i porten. Arkitektur El Kantaoui Center - er en blanding af marokkanske og europæiske stilarter. Bygningen blev bygget på en lille, men meget hyggelig anlagt område. Infrastrukturen omfatter elevatorer, lægens kontor, skønhedssalon, vaskeri, posthus, renseri, bagageopbevaring, en gave shop. Der er også en festsal, en lille virksomhed center, skopudsning og concierge-tjenester. Vi udarbejder et register, bus leje bil. Der er også en udflugtsskranke. Hotellet har privat overdækket parkering, som skal bestilles på forhånd. El Kantaoui Center afsides fra centrum af Sousse - 7, og fra den nærmeste lufthavn - 28 km.

værelser

El Kantaoui Center boliger til levende tilbyder to hundrede kategorier af værelser, "Standard", studios og lejligheder til en maksimal ophold på fire personer med de nødvendige møbler. Møbler er komfortabel og moderne. På gulvet - en keramisk flise. Familien Lejligheden har et køkken med komfur og redskaber, og et køleskab. Badeværelserne er udstyret med nyt udstyr, er der en hårtørrer og alt hvad du behøver for personlig hygiejne. På hotellet er ikke til personer med særlige behov. Gennem hele sit område er tilladt at ryge. Værelser El Kantaoui Centre har aircondition. Efter anmodning, kan du oprette forbindelse til internettet for at modtage strygejern og strygebræt. Afregning med kæledyr har brug for at fastsætte på forhånd. Nogle værelser har balkon med komfortable møbler.

mad

El Kantaoui Center hotel ligger på strandpromenaden Vincci Port, tilbyder halvpension bor i hovedrestauranten af typen "buffet". Morgenmad og aftensmad indeholder retter fra mange køkkener, spise frugt, grøntsager, skære, bagning, herunder bagt direkte i hotel konfekture croissanter. Interesserede kan besøge restauranten, en à la carte, pizzeria på terrassen, snackbaren ved poolen og på stranden med et bredt udvalg af drikkevarer.

strand

Stranden i El Kantaoui Center - 150 meter. Indgang til vandet er sandet, glat, men nogle gange bringer bølger af søpindsvin og vandmænd. Senge, madrasser og paraplyer for alle gæster på hotellet - gratis.

yderligere attraktioner

El Kantaoui Center tilbyder en børnepool soppebassin, en lille legeplads, en speciel menu og høje stole i restauranten. Voksne kan også solbade på terrassen ved swimmingpoolen, som kører døgnet, sauna, tyrkisk bad, solarium rundt. Mange nyder wellness center spa og et stort udvalg af træningsudstyr i gymnastiksalen. Hertil kommer, at hotellet har en plads til billard og bordtennis. Hvem på stranden omfatter windsurfing, faldskærmsudspring, leg vand volleyball, ride på fire-hjulede. Ture tilbydes i registreringsdatabasen vil give mulighed for at se Kartago, samt byen elskende - Sidi Bou Said.

Anmeldelser af turister

Dem, der opholdt sig på Hotel «El Kantaoui Center», bemærkede bekvemmelighed levende, god animation, smukke strand. Blandt de mangler fremhævet monotoni af fødevarer, selv om administrationen af sine gæster tilbyder hotellet en engangs-bonus besøg i restauranten, en a la carte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.