TravelingHoteller

Bamboo House 3 *, Phuket anmeldelser

Du har planer om at få en fantastisk ferie i Phuket (Thailand)? Du ser efter et komfortabelt hotel tæt på stranden? I dette tilfælde kan tre-stjernet "Bamboo House" være din bedste løsning.

placering

Hotel "Bamboo House" ligger otte kilometer fra centrum af Patong, i et roligt sted. Afstanden til stranden "Karon" er kun 300 meter. Fra den nærmeste lufthavn hotel fjernes ved 47 km.

Bamboo House 3 * (Phuket): foto og beskrivelse

"Bamboo House" blev åbnet i 2007. I 2014 blev renoveringen gennemført her. Hotellet er en fem-etagers bygning med et lille grønt område, som er udstyret med en swimmingpool og en solterrasse.

Bare Hotellet har 49 værelser i følgende kategorier:

  • Deluxe (... er placeret på femte sal med et areal på 28 m², max belægning - 2 personer, har en balkon);
  • Superior (placeret ved 2-4 m gulve areal på 24 kvadratmeter, der er designet til to gæster.);
  • standard (stueetagen, 24 sq. meter, designet til to gæster).

Uanset typen, er alle lejligheder nyrenoveret og udstyret med alt hvad du behøver for et behageligt ophold rejsende. For eksempel, hvert værelse har komfortable møbler, TV med russiske kanaler, aircondition, pengeskab, telefon, hårtørrer, køleskab, te, badeværelse. Lejlighederne har adgang til gratis trådløst internet. Værelserne er jævnligt rengøring, håndklæder og sengetøj. Gæsterne kan også bestille en "Roomservice".

For nemheds skyld har hotellet en restaurant, der serverer både europæiske og asiatiske køkken, og en bar med et bredt udvalg af drikkevarer. Også hotellet har vaskeri, renseri og massageklinik.

Bamboo House 3 * (Phuket): af anmeldelser Rejsende

Enhver erfaren rejsende, selv om han ikke føler prætentiøs mand, der vil fortælle dig, hvor vigtigt det er ikke at forveksle med et udvalg af hoteller for varigheden af oversøisk ferie. Da hotellet i et par dage eller uger vil blive dit andet hjem. Og du vil helt sikkert vil være i stand til at leve i et behageligt miljø, lækker at spise og stole på kvalitet og service. Derfor, når du planlægger en tur bør ikke spare tid til at studere de beskrivelser og kommentarer, som det sted, hvor du ønsker at slappe af.

Samtidig erfarne rejsende rådes til at være opmærksomme på kommentarerne fra de tidligere gæster på et bestemt hotel. Efter alt, de deler oplysninger om fordele og ulemper ved en bestemt egenskab, som de havde til ansigt. I dag finder vi ud af, hvad mening er blevet dannet blandt russiske turister om hotellet Bamboo House 3 * (Thailand, Karon, Phuket). Først og fremmest er det værd at bemærke, at ratingen af hotellet, består en anslået sine gæster, er 4,6 point ud af maksimalt mulige fem. Således kan vi sige, at næsten alle de turister deres valg var meget tilfredse.

Selve hotellet, det område

Samlet set dette hotel, vores landsmænd i langt de fleste var helt tilfreds. Ifølge dem er der tilbudt den bedste kombination af pris og kvalitet i forhold til indkvartering og service. Turister er meget glade for, men ikke meget store, men de grønne og velholdte område. Der er en swimmingpool, ved siden af, som en behagelig liggestol. Fordi Bamboo House 3 * (Phuket), anmeldelser, som vi overvejer, er beliggende i en stille sidegade, væk fra de støjende gader, dens område er altid meget stille. Så intet vil forhindre din hvile.

Beliggenhed

Rejsende var tilfredse med hotellet og placering "Bamboo House". Så ifølge dem, til den nærmeste strand "Caron" walk i et adstadigt tempo i 7-10 minutter væk. Og stien løber gennem gaderne med en masse af butikker, cafeer, supermarkeder, souvenirbutikker, vekselkontorer, rejsebureauer, massageklinikker og så videre. D.

Fund boliger

Som for værelserne, det hele til ham nogen klager fra vores landsmænd var ikke. Så at dømme efter de anmeldelser, alle lejligheder Bamboo House 3 * (Phuket, Karon Beach), uanset kategori, er ganske rummelige, komfortable, med en frisk renovering, komfortable møbler og moderne apparater fungerer korrekt. Som tidligere gæster opmærksomme på dem, der lige planlægger at bo her, at altanerne er kun tilgængelige i deluxe værelser på øverste etage. Desuden er hotellet besøgt af turister rådes til ikke at være bange for at slå sig ned i lejligheden i stueetagen. Udsigten fra værelserne vil du have en pool eller på en bambus væg og blomster. Generelt intet galt med det, fordi der i de fleste tilfælde, turister kommer til værelset kun at skifte tøj, tage et brusebad og slappe af.

Den store plus, ifølge mange rejsende er tilgængeligheden i alle suiter på hotellet gratis adgang til Wi-Fi. I denne forbindelse hastighed er tilstrækkelig høj. For eksempel, nogle gæster endda se film på internettet.

Tjeneste, personale

Ved de ansatte i "Bamboo House" (Phuket) havde ingen større klager fra turister. Så er det personale, smilende, venlige og meget gæstfri. Personalet er altid klar til at gøre alt for at hurtigt løse eventuelle spørgsmål. Bemærk dog, at personalet her ikke taler russisk. Derfor er du nødt til at blive forklaret i engelsk.

Som for rengøring, så holdt det hver dag på et belejligt tidspunkt for gæsterne. Sengelinned stuepiger opdateres to gange om ugen. Som for håndklæder, at hvis du vil blive erstattet dig, smide brugt på gulvet. Desuden er turister forudsat badehåndklæder lige ud af posen. Hvis du ønsker at erstatte dem, så bare sætte den våde i korridoren, og pigen vil bringe dig nye.

afregning

I overensstemmelse med de interne regler på hotellet, indkvartering for nyankomne gæster booket deres numre lavet efter to timer af dagen. Men i de fleste tilfælde, turister er ikke dømt til at vente og besætte næsten umiddelbart efter sin ankomst. Du bliver nødt til at vente, hvis den tidligere gæst endnu ikke har udgivet målrettet lejlighed for dig. Men i dette tilfælde, kan du altid lade tingene deponeres i receptionen og gå til poolen, tage en tur rundt i nabolaget eller gå direkte til stranden.

mad

Leveomkostninger i hotellet Bamboo House 3 * (Phuket, Karon Beach), af vores medborgere, at vi studerer, inkluderer kun morgenmad. De går i hotellets restaurant. Ifølge beboerne, om morgenen for at vælge fra, vil du blive tilbudt to muligheder menu - europæiske og asiatiske. I det første tilfælde kan du spise æg i forskellige varianter, bacon, pølser, skinke, bagte kartofler, frugt og kager. Asiatisk menu indeholder nudler, dumplings, saucer, side retter, en række saucer. I almindelighed, ifølge vores landsmænd, morgenmad på hotellet er for ensformigt. Men alt er altid velsmagende, og om morgenen, du kan spise uden problemer.

Som til frokost og middag, kan du spise på et ekstra gebyr i hotellets restaurant. I dette tilfælde, vil gæsterne modtage en 20 procent rabat. Mange rost det lokale køkken og et par gange i løbet af ferien spiste her.

Generelt er magt problemer i Thailand er ikke. Så for eksempel, i nærheden af hotellet "Bamboo House" har masser af caféer og restauranter. Forbered alle gode, og priserne er meget overkommelige. Også, kan du altid gå til markedet og købe frisk frugt og skaldyr. Sidstnævnte kan du koge her.

hav

At dømme efter de fleste af turister, der opholdt sig i Bamboo House 3 * (Thailand, Phuket), badeferie, de var meget tilfredse. Således, som allerede nævnt, at "Karon Beach" fra hotellet kan nås på bare en 10 minutter målt skridt. På stranden kan du leje en liggestol og parasol. I nærheden er også masser af cafeer og barer, hvor du kan spise, drikke, og behandles med brug af den gratis Wi-Fi.

Med hensyn til havet, så nogle gange, i henhold til rejsende, der er stærke bølger. Svøm i disse dage er ikke ønskværdigt. Men mange glade for at boltre sig og hoppe i bølgerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.