TravelingHoteller

Siesta Juniper Hoteller 3 *: beskrivelse, anmeldelser

Vores turister elsker Tyrkiet for et stort udvalg af muligheder for overnatning, og en omfattende liste over tjenester, som hoteller på deres territorium rejsende. Derfor er de fleste af kvaliteten af rekreation i landet bestemmes af niveauet af hotellet.

Det sker, at de tre-stjernede hoteller i Tyrkiet er ikke ringere end tjenesten, og nogle gange overlegne hoteller i en højere kategori. Og dette fænomen er ganske forståeligt: i små hytter er opmærksomme på alle deres gæster. Der, forholdet mellem servicepersonale og logerende kammer som hotelejere er godt klar over, at deres omdømme har en direkte indvirkning på indkomstniveau.

En af deres budget rekreative muligheder - en tyrkisk hotel Siesta Juniper Hotel 3 * anmeldelser som undertiden nå 4 ud af 5. Vi ser på ham nærmere.

beskrivelse

Hotel Siesta Juniper Hoteller 3 * er bygget i 1996 i Marmaris. Det ligger på den ægæiske kyst af Tyrkiet. Resorts i denne region er mindre talrige i antallet ferierejsende af, end dem, der er kendetegnet ved den overflod af grønne områder og en mere blid temperaturer i sommervarmen. Så du skal ikke udelukke et praktisk sted, når du vælger en ferie med deres børn.

Lufthavnen er 106 km, og den non-stop direkte kørsel tager gæster i en time ved din ferie destination. Hotellet ligger 8 km fra centrum af Marmaris og 300 meter fra kysten (3 Waterfront). Hotellet er et lille, areal - 1800 kvadratmeter. meter, men det har alt for et behageligt ophold af turister.

placering

Hotel Siesta Juniper Hoteller 3 * er beliggende i to fire-etagers bygninger og tilbyder i alt 46 standardværelser, så hvis du ønsker at bo i dette hotel, det er værd at tænke fremad.

Størrelse er 16-17 m². meter. Den kan rumme to personer til at bo i de vigtigste områder og en - på det sekundære. Hotel Siesta Juniper Hotel 3 * standard (kategori nummer) er udstyret med individuelt kontrolleret aircondition. Samtlige værelser har balkon, en nødvendige møbler, et tv med en russisk kanal, telefon. I badeværelset er et brusebad, bad tilbehør til rådighed (gel, shampoo). gulve - laminat.

tjenester

Room service på hotellet Siesta Juniper Hoteller 3 * udføres daglig skift af sengetøj - 2 gange om ugen. Kommunikation tjenester leveres gebyr i en internet-cafe i lobbyen gratis Wi-Fi. For at beskytte dokumenter og værdigenstande sikkert er til rådighed for udlejning i receptionen mod et ekstra gebyr. Hotellet har sin egen biograf, finder man vasketøj og medicinske tjenester (lægevagt).

mad koncept på "all inclusive". Du kan besøge den lokale restaurant, der, i udtalelsen fra besøgende, er mere som en kantine, som et meget beskedent udseende. Ikke desto mindre, turisterne sige nok varieret menu, der er kød retter og et stort sortiment af salater. Mange klager over, at der ikke er noget bagning og eventuelle delikatesser. Men kvaliteten mad, og der er rigelig valg af retter. On-site er der tre barer, som serverer forfriskende drinks og lettere anretninger.

underholdning

Hotellet har ingen animation team og underholdning, som er typisk for en tre-stjernede hotel. Men gør dine yndlings ting i din fritid er let. Du kan leje en pulje, tilbringe tid i den organiserede rekreative område ved den udendørs pool (gratis liggestole og parasoller), som giver en sektion for badning børn.

Gæsterne på Siesta Juniper Hotel 3 * (Marmaris) kan nyde gratis strandhotel Letoile samt parasoller og liggestole.

I landsbyen Icmeler, hvor hotellet ligger, er der mange rejsebureauer, hvor du kan købe en bred vifte af programmer til en meget attraktiv pris: et vandland, bådture, besøg på historiske steder og besøg på kulturelle steder. Det bør kun blive mindet om behovet for at udstede ekstra forsikring for at undgå udgifter til lægelige ydelser, som er meget imponerende.

Mest populære ture i Marmaris:

  • Gåture langs Dalyan floden med et besøg på det kompleks af rock-Lycian grave.
  • Bekendtskab med Istanbul.
  • Øer i bugten Hisaronu. Camellia ø med et besøg i den byzantinske kirke af det 12. århundrede, om. Tænder af vulkansk oprindelse om. Kaniner. Programmet omfatter svømning i de smukkeste bugter på den ægæiske kyst.
  • Set Demre, basilikaen Nikolaya Chudotvortsa.

anmeldelser

Hotel Siesta Juniper Hoteller 3 * rating hvilket er næsten 4 punkter (3,8 af 5) - helt i tråd med sin pris serviceniveau. Det meste af resten (88,9%), anbefaler det til et besøg. Sig kvaliteten af fødevarer, nice strand. Har en kommentar til service-gæster, men der er stadig taknemmelighed.

Det bemærkes, at hvis gæsterne opfører sig på en venlig og i overensstemmelse med reglerne for ophold i et fremmed land, holdningen til dem er hensigtsmæssig, og der er ikke noget problem. Derfor er det nødvendigt i analysen af vurderinger til at være opmærksom på stil og indholdet af de kommentarer, som er meget ofte peger på de virkelige årsager til eventuelle konflikter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.