Hjem og familieHelligdage

Candy-bar for barnet med sine hænder på ét år (foto)

Dag fødslen af et barn - en stor begivenhed i familien. Jeg vil gerne gøre ham til en fantastisk overraskelse, fordi børn venter på denne begivenhed med forventning. Candy Bar for et barn - det er en fantastisk tilføjelse til de vigtigste bord, der vil skabe en festlig stemning. Indhold bar er nødvendig i samme stil. Vælg hvad du vil mere din døs. Og hvis det er fjollet, og fejrer sit første leveår, bare hente alle de ingredienser i én farve!

koncept

Slik barer til børn - det er en stor glæde, udskiftning banale kage, det perfekte sted for en souvenir foto og favorit goodies børn! De elsker bare denne venture, kan du ikke sidde ved bordet og bevæge sig frit rundt i lokalet, leg og guf ind i en lækker.

For at opbygge denne søde mirakel skal bruge:

  • en lille tabel eller kommode;
  • engangs bordservice af pap;
  • ferie dekorationer;
  • bolde;
  • slik, drikkevarer;
  • lyse dug;
  • godt humør.

Der er intet kompliceret i skabelsen af dette mirakel. For indbyggerne i vores land - det er en nyhed. Men i udlandet i mange år, forældrene komme til undsætning Candy barer for børn. Billeder vil hjælpe dig med at finde den rigtige tema og trække alt ud!

fascinerende proces

Fortsæt til skabelsen af baren kan være om morgenen. Til at begynde, skal du vælge en placering til bordet for at nærme sig til den blev åbnet, og børnene ikke klamre sig til møbler og boligudstyr. Efter en nat slyngler vil komme til bordet tusind gange. Spred lys klud, så det dækker bordet til gulvet. Bag muren kan placeres plakater, bannere med lykønskninger ord eller navnet på den fødselsdag. Godt vil se store blomster ud af papir eller bunker af balloner! Glem ikke om figuren af folien, som vil fortælle en alder af helten for dagen!

Det er værd at købe en høj stativ til cupcakes og kager. Hun vil dekorere Candy bar for barnet og vil erstatte kagen. Placer på bordet adskillige transparente cirkulære skåle med slik farvede slik. I hjørnet af de Arranger drikkevarer, engangs retter. Chokolade, slik, slik på en pind, candyfloss - alt spredt ud i en smuk skål. Det vigtigste er at overholde en farver og temafester.

lyserød paradis

Hvis alt i huset er fuld af pink og crimson små ting - her bor en rigtig prinsesse. I den kommende ferie nødt til at forberede sig på forhånd, for at købe slik, plakater, glas, tallerkener, kuverter, og alt hvad du behøver for at skabe en Candy Bar for et barn. I midten af bordet, kan du indstille en kæmpe dukke, hvis ben og sætte slik. Hvis du vælger drikkevarer i små flasker, kan de dekorere indpakningspapir eller tape til at fastgøre blomster, stævnen af satinbånd rundt om halsen Tie.

På festivalen hver prinsesse smykker kan være en masse. Tomme rum fylde bordet tilfældigt spredte konfetti, streamers, rosenblade. Alle former for papir pomponer, blomster, kranse, vedvarende i samme stil, vil gøre Candy Bar for et barn magisk område!

enhed

Mange forældre mener ikke, det er nødvendigt at grandiosely fejre den første fødselsdag af barnet. Det menes, at han stadig ikke forstår noget som helst, kan ikke huske denne ferie. Det er en fejltagelse at tro! Et år gamle toddler vil være glade for at triumfere ikke mindre end andre. Inviter til en fejring af venner og familie med deres børn. Voksne kan nyde det sjove og snacks på en separat tabel. Og for børn organisere en sød mirakel!

Candy barer for børn et år gamle og har brug for at udstede henholdsvis. Saft og drikkevarer hældes i sutteflasker. Menuen vil være frugtpuré, baby-kiks, majskolber. I kommercielt tilgængelige i form af slik brystvorter, de passer perfekt ind i temaet. For de yngre gæster, den ældre tilberede cupcakes, kager, slik!

Pick klud med billedet af flasker, tots, pyramider og rangler. Baggrund dekorere med balloner, blødt legetøj, og endda en ny ble! Få et godt Candy Bar for et barn, der fejrer sit første leveår!

fjendtligheder

Hvis en familie vokser op en lille forsvarer og skabe en sød buffet taget far - bedst egnet militær stil! Derefter kan du installere den ægte militær aktion. Dug fra camouflage stof sy selv. Baggrund dekorere plakater af militært udstyr, godt fit grønne bolde. Candy kan nedbrydes i ryggen af legetøj militære køretøjer. Vaser og plader med lækker dekorere tema klistermærker. Drenge kommer i vild glæde af disse godbidder.

kompliment hukommelse

Candy barer for børn med deres egne hænder - en rigtig kunst. Børn vil have det sjovt, spise slik og huske denne ferie i lang tid. Overraskelser ligesom det! Forbered små gæster smukke papir kasser fyldt med godbidder, som de tager hjem. Disse godbidder er nødt til at svare til emner part. Forældre i morgen drikke en kop te med denne Prezent og vil vedtage en rigtig god idé!

Slik og glæde

Søde buffeter flyttet til børnenes ferie i brylluppet program. I første omgang sådanne receptioner organiseret på vielsen. Men kyndige mødre tog selve ideen i statskassen, og begyndte at bygge Candy barer for børn med deres egne hænder. Glæde og lykke har ingen grænser. Prøv at arrangere en kids part - du vil ikke fortryde.

Navnet på dette mirakel taler for sig selv. Men hvis en eller anden grund, bør børn ikke være en masse søde, sat andre godbidder. Pommes frites, små frikadeller, kylling på spyd, kanapeer, intrikate skære grøntsager - alt dette også vil gå med et brag.

Selve idéen om en buffet tabel for børn - vidunderlige. Efter alt, de er rastløse og at fodre dem, er du nødt til at tilbringe en tid og nerver. Og til denne glædelige højtid de vil blive kontaktet gentagne gange selv. Voksne kan roligt spise uden at bekymre sig, at børnene er sultne.

Tag dig tid og tålmodighed til at skabe en Candy Bar! Guys Sjovt, forfriskning og vil være tilfreds. Vær sikker på at gøre et gruppebillede for hukommelse på baggrund af sin skabelse! Glæd jer og imponere dine børn, på grund af det faktum, det er givet og barndom!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.