HobbyHåndarbejde

Som med bolden lave et sværd til en lille kriger med sine egne hænder?

Når børn er unge, er det lettere at samle op legetøj. Men her er de gradvist vokse og kræver ikke kun legetøj, men også din deltagelse. Stor hjælp her kan blive balloner. I butikkerne præsenterer nu et stort antal forskellige størrelser og farver. Men vi taler om lange bolde i form af pølser. Af dem er tryg ved at gøre forskellige figurer og tilbehør. Selv hvis du ikke ved, hvordan man laver et sværd ud af bolden, forsøg, er det ikke svært. Men hvor meget sjov du levere den baby!

De indledende trin er de samme for alle de legetøj. Som med bolden lave et sværd, hvis intet andet ved hånden ikke er til stede? Først og fremmest er det nødvendigt at puste. At købe et sæt, være opmærksom på tilgængeligheden af værktøjer, der forenkler inflationen processen. Dette kan være en plastik pumpe eller noget andet. Dette kit er lidt dyrere, men det forenkler processen. du kan træne lungerne, oppustning af ballonen, hvis du ønsker selv. For at afhjælpe dette problem lidt, foreløbig huske bolden i hænderne eller strække flere gange.

Pump det bør være lig portioner, hvis luften ikke går til slutningen af pølser, kan du hjælpe ham lidt, holder forskellige steder. Du burde få en flad aflang pølse. For at gøre det nemt at arbejde i fremtiden, give drikkepenge på 5-10 cm ikke oppustet. Betragte hele sekvens af handlinger. Det første skridt, vi allerede har gennemført, er nu begyndt at skabe et stykke legetøj. Hvordan man laver sværd af bolden uden at bruge ekstra enheder? At det var mere bekvemt at arbejde, ikke meget puste ryggen eller forsigtigt luften ud af luften ud af den.

Tag oppustet emnet, trækker sig tilbage fra kanten af 5-7 cm, twist bolden på dette tidspunkt, så vi få styr på. Nu er afmålt yderligere 5 cm, og sno igen, så bøje emnet på plads og fastgør den første twist resulterende bøje. Ligeledes gør vi det igen. Vi vendte håndtaget af sværdet, to sider af som tager sigte beskyttende bakker, den resterende del af befolkningen vil klingen.

Hvis dette er svært for dig, kan du bruge en anden ordning. Som med bolden lave et sværd, ved hjælp af minimale handlinger? Puste, målt fra kantområdet ved 20 cm og twist. Så dirigerer den adskilte stykke ned og 10-15 cm kombinere det med den største klinge. En løkke, på denne måde har vi skabt et sværd i stedet for et sværd, men barnet er stadig først og fremmest har et våben.

Som med bolden lave et sværd, har vi allerede beskrevet. Hvis du har mere oppustede emner, gøre det endnu nemmere. En kugle vil klinge og med en anden for at skabe fæstet af sværdet. For at gøre dette, skal du tilslutte den til cirklen og twist. Så vi sætter på den første kugle og drej den et par gange. Vi får to sløjfer, som vil skabe sammen med den første emne sværd. Du kan tilføje en hjelm på hovedet og et skjold i den anden hånd. Din kriger klar.

Du kan oprette ikke kun sværd sharikov- "pølser", men også udstyr ridder eller astronaut. Dette vil imidlertid kræve en masse tid og hjælpe hele familien. Men hvor overlykkelig barn, da han blev sat på et karneval kostume! De engang at gå som en rigtig astronaut og dykker, svajende fra fod til fod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.