TravelingHoteller

Hotel "Carrabin World Monastir" (Tunesien) er designet til en god stemning

Dette hotel, en del af den linje af Caribean verden, er beliggende i Monastir, ikke meget langt fra lufthavnen, samt fra den nærliggende berømte feriested - Sousse. Dens placering er meget godt, især på baggrund af de klimatiske forhold - der er masser af sol, men det er ikke ond, men meget blød. Hotel "Carrabin World Monastir" (Tunesien) er meget populær på grund af sin konstruktion - hans oprindelige krop og bungalows spredt ud langs havet på det område, beplantet med tropiske træer og smukke blomster. Denne enorme park, designet i samme arkitektoniske stil, med swimming pools og bygninger til boliger, tager så mange som treogtyve hektar!

Hotel "Carrabin World Monastir" (Tunesien). Værelser og værelser

Hotellet har 610 værelser, som kan rumme to, tre eller fire gæster. De har individuel air-condition, og lokalet kan køles eller opvarmes i sæsonen. Alle har balkon med smuk udsigt over havet eller parken. Værelserne i forskellige størrelser - de mindre bungalows, i tilfælde mere. Hotel ligesom turister fra Vesteuropa og USA - det er kvalitet og ikke meget dyre.

Hotel "Carrabin World Monastir" (Tunesien) - nærer og have det sjovt

Denne "fire", men "all inclusive" systemet, underholder gæsterne også gastronomisk show. Morgenmad, frokost og aftensmad, smage det tunesiske og internationale retter, kan være i to vigtigste restauranter. Der er seks skoler, der specialiserer sig i de forskellige menuer - mexicanske, italienske, kinesiske, indiske. Er der også en særlig restaurant til grillretter. Det tilbyder fire barer, herunder en ved poolen, og den anden - på stranden. Du vil ikke blive glemt, at du er kommet til Tunesien. Hotel "Carrabin World Monastir" tilbyder en smag af en orientalsk eventyr, der kan mærkes i en særlig "maurisk café". Mageligt på puder, her drikker te og kaffe, og rygning vandpibe.

Hotel "Carrabin World Monastir" (Tunesien) - havet eller en swimmingpool?

Selve hotellet ligger næsten på stranden. Men en særlig beundring for besøgende er dens puljer. De oprindeligt designet, i perfekt harmoni med den overordnede stil af hotellet og haven, samt tilbyder masser af underholdning. Den vigtigste pool er en kæmpe - dens område er mere end to kilometer i øvrigt er det fyldt med havvand. Hotel "Carrabin Monastir WORLD" er kendt over hele Tunesien for sine vandsport. der er en enorm tobbogan og vandfald Den vigtigste pool. Desuden har hotellet et vandland og meget mere. Slides, ø til solbadning, akvabar hvor de skal gå til særlige broer - du kan tilbringe en hel dag her og helt glemme alt om havet. Der er to udendørs swimmingpools, herunder et børnebassin - og også af betydelig størrelse.

Dette er blot en lille brøkdel af, hvad du kan fortælle om dette hotel. Men der er stadig en stor animation for børn og voksne, spa-behandlinger med den berømte tang ombryder, sport, dans, ridning, kamel ridning og quad cykling - you name it. Gæsterne spekulerer bare, hvorfor dette hotel er bedømt "kvartet" - hendes "stjernestatus" er klart højere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.