MarkedsføringMarketing Tips

Typer af strategier for markedsføring

Den markedsføringsstrategi i selskabet er udviklingen af strategiske beslutninger, der vil sikre en effektiv gennemførelse af de mål på mellemlang og kort sigt.

Hvis virksomheden ikke har en strategi, vil det altid være bag sine konkurrenter, så det er vigtigt at vælge nogle grundlæggende, global retning af marketing aktiviteter, hvoraf der er to:

1. segmentering strategi. Det indebærer en stigning i graden af mætning af alle forbrugergrupper eksisterende med varer og tjenesteydelser i de allerede erobrede markedssegmenter.

2. Strategien for diversificering. Det indebærer udvikling af produktion af nye produkter og nye markeder, der ikke er relateret til den vigtigste aktivitet i virksomheden.

De vigtigste typer af strategier for markedsføring

1. Lederskab strategi.

2. Strategier for "militær" (offensiv, defensiv, retrograd strategi).

3. Strategier, som er baseret på markedets efterspørgsel (konvertering strategi, kreativ, stimulerende, støttende, counter-markedsføring og fornyet demarketing, sinhromarketing).

Typer af marketingstrategier baseret på de mål, som virksomheden har sat sig, og midler til at nå dem

1. Conquest af markedsandele eller udvide den til at indstille parametre (masse og profitraten), hvis det ville sikre effektiviteten og rentabiliteten af produktionen. Erobringen af en vis markedsandel eller segment på det lavet af en ny udgivelse af produktet og implementering, dannelsen af nye forbrugerbehov. Og udvidelsen af den besatte i markedsandelen for sit traditionelle produkt indebærer forskydning af en konkurrent fra markedet.

2. Strategien for innovation indebærer oprettelsen af produkter, der er på markedet endnu ikke har analoger, der er fundamentalt nye produkter, der er fokuseret på endnu ukendte (ubevidste) behov.

3. Innovativ efterligning. Det betyder ikke, at skabe innovation og kopiering i overensstemmelse med udviklingen i konkurrenterne.

4. Produkt differentiering. Det indebærer en forbedring, ændring af traditionelle produkter, som virksomheden producerer.

5. Reduktion af produktionsomkostningerne. strategi retning - er at øge konkurrenceevnen for varer produceret ved hjælp af priskonkurrence (salg af produkter til nedsatte priser som følge af indførelsen af innovationer i produktionsprocessen, og derfor omkostningsreduktion).

Typer af strategier for markedsføring i form af omkostningsreduktion: reduktion af udgifter til reklame, forskning og udvikling, vedligeholdelse, implementering af nye teknologier og omkostningseffektiv udstyr mv

6. Strategien for at vente. Det er tilrådeligt at bruge det i det tilfælde, hvor udviklingen i efterspørgsel efter produkter og udvikling af betingelser, der skal fastlægges. I dette tilfælde har virksomheden foretrækker at afholde sig fra at skulle introducere dit produkt på markedet, efter at have studeret handlinger deres konkurrenter. Hvis der er en stor efterspørgsel, at en stor virksomhed ville være let at hurtigt at udvikle masseproduktion af varer og til markedet og derved undertrykke et lille konkurrerende virksomhed-innovator.

7. forbruger personalisering. Særligt godt denne strategi bruges af virksomheder, der producerer produktionsudstyr, fokuserede på de enkelte kundeordrer, samt specifikationer og udviklet deres projekter.

8. Internationalisering. Udvikling af strategier for markedsføring i dette tilfælde er de systematiske og udenlandske markeder.

9. Samarbejde. Det involverer samarbejde med andre virksomheder på et gensidigt fordelagtigt grundlag. Udbredt form af en sådan strategi - er oprettelsen af fælles internationale selskaber.

Således har vi undersøgt eksisterende typer af strategier for markedsføring. For at hjælpe virksomheden bestemme den videre udvikling af aktivitet, der er særlige matrix.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.