Hjem og familieHelligdage

Interessant og original ønske om dåb

Fødslen af et barn fra venner og familie - en reel fest! Så du ønsker at sætte ord på den spænding, der kommer i mit hjerte! Hertil kommer, og at behage unge forældre ønsker der. Lad os se, hvordan vi kan komme op med en original ønske om at blive døbt, bliver husket i lang tid, en, der vil holde og vise til alle dine venner.

fokus

Enhver forfatter, selv en nybegynder ved, at du har brug for at forberede sig til processen med skabelsen. Lad os mesterværk vil være blot et par sætninger. Men de har brug for at komme ind i de følelser og tanker, men de har stadig brug for at "føde". Det anbefales at stoppe et øjeblik og tænke over de mennesker, hvis fest du vil lægge mærke til. Ønsket om dåb er normalt forbundet med fremtiden for barnet og hans forældre. Essensen af ritualet er, at barnet er dedikeret til Herren. Hvad betyder det? I det store og vises barnet højere protektor kaldet Angel. Men med ham, og skulle binde ønsket om dåb. Det er præcis det punkt, der adskiller denne ferie i modsætning til alle andre.

Nu er den personlige. Når anmodninger kommer op med dåb af et barn, overveje karakteren og værdier af forældrene. De har hver deres egen. Et rart at høre om trivsel, andre - de talenter, den tredje - om fremtiden lykke. Og alt med glæde opfatter blød, positiv humor.

Vi ser på de standard anmodninger

Det er ingen hemmelighed, at folk går tabt, når du har brug for at skabe en enkel dokument eller lykønskning. Mange tror denne færdighed næsten talent. Men med praksis, er det i sig selv kommer. For startere, kan du kigge ind i krybbe. Det vil sige, læse forslagene i dag af dåben, at sættet kan findes i dag. Fra dem, skal du vælge den mest interessante og relevante. De tillader dig at forstå, at ønske, hvad sætninger skal bruges, for at tænke i hvilken retning. Enig, det er meget praktisk! Af den måde, bliver tillykke ofte sendes elektronisk. Vide hvordan man kan være rart at deres forældre, og senere et barn, hvis du har det skrevet i videoformat! Enig, postkort, eller sms nu ikke længere en trend. Næsten alle har et videokamera. Sig et par venlige ord, smilende og glæde. En sådan ønske vil længes efter dem, der er kære til dig. I dette tilfælde, og komme op med noget særligt er nødvendig. Læs et eksempel. Intonation og stemmeføring, strålen øjne gør det originale.

eksempler ønsker

Vi vil være den oprindelige ønske om dåb af følgende former:

  • Lad englen beskytter dig fra det onde. Maj Gud i sjælen overholder evigt. Lad lykken er brolagt med din måde. På baggrund af kærlighed aldrig vil glemme!
  • Livet vil ændre sig fra nu af! Bozhenka banker på døren! Lad dig tilføje op alle fint. Der vil ikke være et liv forgæves, når du giver til Gud! Heldigvis går din vej!
  • Med barnedåb, jeg lykønsker! Festlighederne til alle du ønsker, at Herren bevaret i kærlighed engle, lad lys være hver er nat! Må glæden ved at bringe de kommende dage. For den lykke, de er skabt af Gud!
  • Jeg ønsker dig en dag med dåb vidunderlige syn. Til Herren, og Engle og lykønske dig for at komme! Lad barnet vil åbne alle veje og for at være i nærheden for forstærkninger!

Det er nogenlunde ønsker dåb dag er normalt skal findes. Bare ikke bruge dem. Du er nødt til at gøre din oprindelige.

Vi tænker på et andet ord

Lad os nu sætte alt, hvad der er beskrevet ovenfor. Det vil sige, de standard læsning forslag, prøve dem til din situation. Det vil være næsten analyse. Måske i dette øjeblik vil komme egne sætninger. For eksempel, så skriv: "Kære nyfødte, nu Dig slør skjulte hendes venlighed! Jeg er altid glad og afslappet. Lad Livgarden og støtter dig Angel, bærer på vingerne, hvor nægter ben "eller med andre ord, kortere:" Tillykke! Jeg ønsker, at lyset af dåben for evigt vil forblive i jeres hjerter! Lad det vil ikke røre fjendens rænkespil, problemer og ulykker "Når komponere selv, glem ikke: i forgrunden er nødvendig for at skabe en forbindelse med englene, og Herren, der præger dåben.

Tillykke til dåben

Ønsker ikke altid tale personligt. Det vil sige, nogle gange de er sendt via et socialt netværk eller en kort meddelelse. Det er klart, tillykke bør forkortes, så det passer til det valgte format. eksempler:

  • Lad barnet engel er kun en vej af lykke!
  • Tillykke mest glædelige og klar dag! Stærke og generøse engle!
  • Dåb - en stor dag. Maj Herren fryder sig i alt, hvad der vil gøre barnet i dit liv!

Endelig henlede Deres opmærksomhed på, at dåben er en gang i livet. Denne ferie er det åndelige. Mens lykønske barnet, men mere vigtigt, han er for alle forældre. Den knægt er der stadig korset! De skal også sige et par sætninger om en af stort ansvar, som de antager. Selvfølgelig, hvis disse mennesker kommer til at vise og ret til at opdrage sin gudsøn. Måske dine ønsker vil skubbe deres tænkning i den rigtige retning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.