TravelingHoteller

Esmeralda 3 *, Spanien. Hoteller i Costa Brava - fotos, priser og bedømmelser af turister fra Rusland

I dag, er det på mange turister kan høre dem i løbet af deres ferie boet på Esmeralda 3 *. Spanien, selvfølgelig, en ganske stor land. Men ikke alle hotellet har at hendes smag, og til tider dyrt for vores landsmænd. En Esmeralda Hotel 3 * er beliggende i Costa Brava, det passer mange rejsende med sin pris-ydelses-forhold. Hertil kommer, dens placering er ganske belejligt for ture til udflugter til forskellige attraktioner i Spanien. Selv for de mest optimale valg er vigtigt at undersøge andre hoteller i Spanien, især på Costa Brava. Af den måde, er det nødvendigt at huske på, at ikke kun i Spanien har Esmeralda 3 * hotel. Rhodes (Grækenland) har på sit område af et hotel med samme navn. Derfor få kendskab til betingelserne for Hotel Esmeralda eller booking en plads i det, er det vigtigt ikke at forveksle placeringen. Selvfølgelig kan øen helligdage Rhodes tilbyder ikke mindre behageligt end Costa Brava, men sådanne overraskelser det er bedre undgås.

Costa Brava

Costa Brava - Middelhavs kyst i Spanien. Det hører med til den nordøstlige del af Catalonien og tilhører den spanske provins Girona. Længden af kysten er 162 km. Atmosfæren er et subtropisk klima, som tiltrækker en masse turister.

I Costa Brava har klipper og fascinerende sten, iberiske gran og fyrretræer, smukke bugter og vige, hvide sandstrande og en stor sten. Ferie på kysten er muligt fra juni til oktober, men mest af alt dem, der ønsker at slappe af i Spanien - i juli og august. I denne periode temperaturen når 28 ° C, og vand - 25 ° C. Det er værd at bemærke, at regnen i Costa Brava, både sommer og vinter - ganske hyppige, hvilket er grunden til kysten er bogstaveligt talt nedsænket i det grønne, og varme dage overføres nemt nok. På grund af denne meget behagelig hvile er i Costa Brava.

feriesteder

Costa Brava er præsenteret en række små feriebyer. De mest populære blandt russiske turister er følgende resorts: Blanes, Malgrad de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar

Blanes - den sydligste feriested Costa Brava. Det er beliggende i en afstand af 60 km fra Barcelona. I dette tilfælde er transporten mellem Blanes og Barcelona er meget godt - kører en højhastighedstog. Blanes Marimurtra Botanisk Have må være den bedste i regionen.

Det største resort i Costa Colors of Lloret de Mar er. Det er i denne by og ligger Esmeralda 3 * hotel. Byen ligger 65 km fra Barcelona, og dens udseende ligner Ibiza, men med mere overkommelige priser. Resortet har en masse klubber med nat diskoteker og en kæmpe vandland, der kan lide at tilbringe tid aktive turister.

fortjener også den udvej af Tossa de Mar. Selv om han er lille, men kendt for sine maleriske takket være de storslåede naturlige landskaber i sit område. Byen består af spa zone og den gamle bydel, der er den historiske del, som er den smukke fæstning Villa Vella.

De bedste hoteller i Costa Brava

På Costa Brava er der et stort antal hoteller, så valget af turisterne er meget stort. Men kun nogle af dem kan kaldes den bedste. Dette Cala del Pi 5 * i Playa de Aro, Rigat Park 4 * og Roger de Flor 4 * i Lloret de Maar og Horitzo 4 * og 4 * Blaucel i Blanes. Som for hotel Esmeralda 3 * i Lloret de Mar, at selv om han ikke er den bedste, men alligevel behageligt overraskende sine gæster fremragende værdi "pris-kvalitet."

Cala del Pi 5 * ligger på den første linje, så at den maleriske strand er kun et par skridt. For indkvartering hotellet tilbyder sine gæster 46 komfortable værelser. Cala del Pi har også et spa-center, som er dens højdepunkt.

Rigat Park Hotel 4 * er i stand til at overraske sine gæster med en rummelig afslapningsområde med en terrasse, hvor du kan nyde masser af solbadning. Fra vinduerne i de 93 værelser på hotellet har en fantastisk udsigt over bjergene og havet.

Horitzo 4 * er den bedste løsning for hele familien, for her alle, uanset alder og personlige præferencer, kan finde noget for enhver smag. Denne træningscenter, og svømning i pool og spa.

Priser for indkvartering på hoteller Costa Brava

Resorts ligger på Costa Brava, er ikke blandt de dyreste feriemål i Spanien. Priserne overnatningsmuligheder i lokale hoteller, kan dog være meget anderledes. Det hele afhænger af livability af området, "Star", i forhold til havet placering og mange andre faktorer. Derfor, hvis omkostninger for dig er ikke den sidste faktor for valget af et sted at bo i Spanien, skal du sørge for at afsætte tilstrækkelig tid til at studere det. Det er ingen hemmelighed, at udgifter til overnatning på et hotel, for eksempel, Esmeralda Hotel 3 *, er meget lavere end fx i Cala del Pi 5 *.

Således vil de tre-stjernede hotel i Costa Brava koste turister på 30 000 - 32 000 rubler per person for 7 nætter. For indkvartering i en 4 * hotel ville have til at betale 33 000 - 42 000 rubler per person for 7 nætter. Og, selvfølgelig, den dyreste kostede en fem-stjernet hotel - det vil koste 45.000 rubler og flere.

Billeder af hoteller og attraktioner, turister i Costa Brava

I dag, sandsynligvis allerede er der ikke sådan person, der ville have rejst uden et kamera, jo mere, at kameraerne er nu udstyret med de fleste gadgets, turister også bærer med sig. Takket være denne relaterede ressourcer kan findes mange forskellige fotografier taget af turister under ferien i Costa Brava. Blandt dem er billeder af forskellige hoteller, herunder Esmeralda Apartments 3 *, som er synlige sted, deres værelser, restauranter, og mere. Det er i disse billeder og trække mange turister, når du vælger et hotel, fordi så godt eller det ville beskrevet den pragt af natur, der omgiver hotellet, tillader stadig billeder til at danne et mere komplet billede af et bestemt sted eller objekt.

Som for attraktioner, oftest i linserne af mennesker kameraer på ferie i Costa Brava, falder elementer såsom arabiske bade, Tower of maurerne, den kommunale museum i Tossa de Mar, katedralen, filmmuseum og fæstning vægge i Girona Lighthouse Tossa, Santa Clotilde gardens i Lloret.

Anmeldelser af russiske turister om hotellet Costa Brava

Spansk udvej, der først åbnede sine "døre" for turister fra Rusland, på det tidspunkt var det Costa Brava. Hoteller 3 * på denne kyst er forskellige overkommelige priser og et acceptabelt serviceniveau, i modsætning til mange andre spanske resorts. Det største antal gode anmeldelser er 3-stjernede Hotel Beverly Park i landsbyen Blanes. Turister fra Rusland, som engang hvilede på dette hotel, og roste sin opmærksomme personale og god mad, og hyggelig indretning af værelserne, selvom små, og de rummelige begrundelse af hotellet, og godt vedligeholdt beliggende nær stranden.

Og her Hotel Casino Royal 3 *, ligger i Lloret, anmeldelser af vores medborgere er for det meste negative. Mange klager til ensformige kost, de gamle og ofte unmade værelser, afstand fra stranden, samt scruffy område. Som for de dyrere hoteller i Costa Brava - 4 * og 5 * anmeldelser de fleste af turisterne forlader positivt om dem, selv om der er undtagelser.

Generel information om Hotel Esmeralda 3 *

Områdeinformation Hotel Esmeralda 3 * ligger landsbyen Lloret de Mar. Hotellet blev bygget i 1969 og 2006, der blev afholdt den sidste restaurering. Den store fordel ved hotellet er den korte afstand til stranden placering - gå til ham ikke mere end tre minutter. Elskere af aktiv ferie glad og det nærliggende vandland Water World. Girona er 30 km væk fra hotellet, så besøgende kan til enhver tid at gå tilbage på turné.

På stranden, liggestole og parasoller. Området er udstyret med en solterrasse og udendørs swimmingpool. Der er en restaurant, bar, samt fri adgang til trådløst internet.

Indretning og mad, der tilbydes af hotellets gæster Esmeralda

Ved ophold, kan gæsterne vælge mellem 155 værelser. Alle er udstyret med aircondition, tv, telefon, balkon eller terrasse, komfortable senge. Derudover kan på anmodning i rummet indstilles barneseng. Disse værelser er 20-25 m².

Spisning kan arrangeres både på en "all inclusive", og kun bestå af morgenmad - et valg af gæster. I tilfælde af helpension gæster serveres "buffet" med retter af spanske og internationale retter.

Steder af underholdning på hotellet Esmeralda

På grund af det faktum, at Esmeralda 3 * hotel ligger i nærheden af stranden, de fleste af turisterne søger præcis, hvor at tilbringe deres tid. Desuden fra hotellet kan du gå på en tur til de nærliggende attraktioner.

Som for at hænge ud i selve hotellet, det har en swimmingpool, hvor du kan nyde svømning og solbadning, lounging på solsenge. Hotellets bar byder på et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, der kommer i handy på varme dage. Det skal bemærkes, at enhver animation i dette hotel er ikke tilgængelig, så hvis du beder om underholdning, du må hellere finde en anden måde at holde. Eller tænke over, hvor du vil være i stand til at holde en interessant fritid uden for hotellet.

Anmeldelser af turister fra Rusland dette hotel

Turister fra Rusland, når opholder Esmeralda 3 *, forlader feedback, enige om én ting: prisen for indkvartering er helt acceptabelt. Hertil kommer, alle de glade nærhed af stranden. Men mange siger, at for at komme på det, du har brug for at krydse vejen, selv om dette ulempe ved mange hoteller, placeringen af hvilken er Costa Brava. 3 * hoteller, der er på denne kyst, og ofte får meget gode anmeldelser, da de tilbyder gode muligheder for underholdning, som mangler i mange russiske turister i Esmeralda.

Nogle gæster Esmeralda hotel i deres anmeldelser også nævne om "lille" badeværelse hvor toilettet er kombineret med en bruser. Desuden er alle de turister sige, at hotellet i virkeligheden er placeret som et hyggeligt (selvom information om de mange ressourcer på internettet, hvorefter hotellet har en 3 *).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.