SundhedPræparater

"Proktonis": anmeldelser, instruktioner og pris. Find ud af, hvornår man skal anvende salve, stikpille eller creme

Fremragende værktøj, som hjælper med til hurtigt at slippe af med alle ubehagelige symptomer på hæmorider - et stof "Proktonis", af hvilke er positive. Medicin er populær, har en lav pris, kan det findes i næsten alle apoteker i vores land, eller at bestille online, at du vil være enig, meget bekvemt.

Resultatet af dette betyder øjeblikkelig og håndgribelig straks. Dette gør det muligt for patienten at vende tilbage til normal livsrytme - at arbejde stille og roligt, nyd din ferie, lege med børn, uden at føle betydelig ubehag.

aktive komponenter

Da effekten af lægemidlet "Proktonis" med henblik på blødgøring og fugtgivende beskadiget anus sted i sin sammensætning det har den passende materiale, der accelererer arbejdsprocessen. De vigtigste er:

  • Olie fra kakao nibs (standser en aktiv inflammatorisk proces, der fremmer hurtig heling af såret).
  • Squalen (flydende carbon). Det fås fra hajlever. Han neutraliserer dårlige bakterier, lindrer irritation, og vigtigst af alt, er i stand til at reparere den beskadigede struktur i epidermis (komponent af fedt i huden).
  • Glycerin (hurtigt fugter tørre det beskadigede område i lang tid).
  • Ekstrakter af almindelig vorterod, salvie og aloe (de fungerer som antiseptiske, hjælpe med at forbedre cirkulation, reducere inflammation og stimulere heling).

Når du skal bruge stoffet "Proktonis"

Værktøjet er beregnet til forebyggelse af hæmorider, samt dens behandling. Forberedelse "Proktonis" ratings, der bekræfter dette anvendes i tilfælde af forekomst af revner i væggene i endetarmen. Midler lindrer ubehag (kløe), fremstiller en helende og regenererende virkning på huden struktur. Det anvendes i behandlingen af patienter med post-operative komplikationer, samt personer, der lider af colon inflammation. Ved det mindste tegn på hæmorider eller analfissur patienter rådføre sig med den behandlende læge med. Han udpeger den komplekse behandling, som omfatter medicin "Proktonis". Anmeldelser af dette medikament sandfærdig. Ved receptionen, lægen angiver, hvor meget og hvorfor at bruge dette værktøj. Også Dr. detalje maling dosis behandling. Køb stoffet "Proktonis" kan være uden recept. dens pris er 200-250 rubler.

Sådan bruger?

Præparat "Proktonis" produceres i form af salver, lotioner, tabletter (kapsler) og suppositorier. Før brug, omhyggeligt læse instruktionerne, tjekke udløbsdatoen, skal du sørge for, at emballagen ikke er beskadiget, og midler opretholdes under normale forhold. Det er nok til at holde visualiseringen mere, når de køber midler på et apotek (hvis en inspektion i hjemmet, for at bevise korruption af varerne vil ikke være muligt). Cremen påføres området af den anale passage masseres 1-2 gange om dagen. Stearinlys "Proktonis" anmeldelser er positive, da det ikke forårsager særligt ubehag. De administreres dybt ind i anus. Dette gøres for at opnå den ønskede virkning som 1-2 gange om dagen, eventuelt i morgen og aften, eller hver 12 timer. Anvendelsen af salven creme er ens, forskellen ligger i middel konsistens. Sluge tabletter eller kapsler under måltidet. Højst tablet - op til 3 gange om dagen.

bivirkninger

Det er værd at bemærke, at stoffet "Proktonis" har talrige anmeldelser og er en fremragende medicin for. Men dens anvendelse kræver løbende overvågning af den behandlende læge. Anvendelse af lægemidlet "Proktonis" kan give ubehagelige symptomer efter:

  • Kontaktpunkterne allergiske reaktioner såsom udslæt på stedet for påføring af en creme eller salve. De ledsages af kløe, hævelse, rødme.
  • Ødem, beskadigelse af integriteten af den epidermale overflade.

Disse reaktioner forekommer i meget sjældne tilfælde, personer med individuel intolerance af nogen af de indgående komponenter af lægemidlet "Proktonis". Normalt behandlingen er relativt hurtigt og smertefrit. God forberedelse er "Proktonis" anmeldelser. Salven blev brugt af mange patienter. Patienter generelt er tilfredse og anbefale midler til andre.

Brugen af midler under graviditet og amning

Det betyder ikke anbefale brugen af lægemidlet "Proktonis" under graviditet. Svar om ham i dette tilfælde negativ. Det stof "Proktonis" krydser placenta og kan påvirke barnets helbred betydeligt. Når du modtager denne medicin under amning komponenterne falder i moderens mælk, som også udgør en trussel mod barnet og kan påvirke kvaliteten af amning. Derfor, i denne periode kvinden skulle opgive de penge og behandles med andre lægemidler, der er tilpasset disse betingelser. Det er nok til at komme til aftale med din gynækolog. Han vil afholde en høring, give råd og ordinere behandling tilladte stoffer. Kilder, hvor det anføres, at under graviditet og amning kan ikke anvendes et middel til "Proktonis" - instruktion, respons fra læger. For at gemme barnets sundhed, behøver ikke at selvmedicinering, og om nødvendigt, søge hjælp fra erfarne fagfolk.

I nogle tilfælde er uacceptabelt at bruge stoffet?

Midler er kontraindiceret til folk, der har allergi over for nogen af dets konstituerende elementer. De konsekvenser, der vil opstå, mens du tager stoffet, "Proktonis" i dette tilfælde er vanskeligt at forudsige, fordi de er uforudsigelige. Du kan heller ikke bruge en salve eller creme til folk, der har hud-specifik sygdommens art, såsom syfilis. Det stof er kontraindiceret til børn, der ikke er fyldt 14 år, fordi handlingen skal afprøves kun hos voksne. Ved afslutningen af den holdbarhed, samt i tilfælde af forkert opbevaring, som et middel til at ændre deres fysiske egenskaber, er det stof "Proktonis" brug er strengt forbudt.

Hvem bruger af "Proktonis"?

Med henblik på forebyggelse af hæmorider rektal sygdomme og medicin data er mennesker, der fører en stillesiddende livsstil. Nemlig dem, der "sidder" erhverv. Disse omfatter guldsmede og telefonselskaber, programmører, kasserere, taxachauffører, kranførere, revisorer, økonomer, ingeniører, designere og andre. Disse arbejdspladser omfatter arbejde i en position, hvor du kan slippe for frokost kun. På grund af dette, er der en høj sandsynlighed for forekomst af ubehagelige fornemmelser i analkanalen.

Dybest set er det har en positiv narkotika "Proktonis" anmeldelser. Tabletterne er mennesker med problemer i mave-tarmkanalen. Dette middel anvendes, patienter, der ikke spiser mens de opstår hyppige forstoppelse. Den mest almindelige årsag til denne sygdom er snacks på arbejdspladsen sandwich, chokoladebarer, samt modtagelse af fedtet, stegte fødevarer. Som det ses, stoffet "Proktonis" er et fremragende værktøj og aide i forebyggelse og behandling af de mest ubehagelige lidelser i den menneskelige krop, som folk ikke engang tør indrømme de fleste læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.