HjemlighedHavearbejde

Oleander: dyrkning og vedligeholdelse. stueplanter

I naturen er der omkring tre arter af planter såsom oleander. Foto kun bevise skønhed og adel af denne blomst. I denne form for rum denne plante kun én - Oleander ordinær. I naturen kan oleander plante nå 7-8 meter i højden. Den vokser oftest nær vandet. Prydplante, som let kan tilpasse sig lokaleforhold - Oleander. Voksende og omsorgen for planter kræver ikke meget arbejde.

I oldtiden, en af den smukke by pludselig vågnede op en kæmpe vulkan. Beboere, selvfølgelig, skyndte sig at flygte, men den måde, de blokerede den store sø. Så søn af guderne, smukke Oleander, drænet søen for at hjælpe de uheldige borgere, men farten på, ak, mislykkedes. Folk var i stand til at flygte, men den unge mand var bestemt til at dø i en rødglødende lava. Som Oleander og en blomst opkaldt efter ham, altid klar til at hjælpe manden. Oleander derhjemme har mange nyttige egenskaber. Dette er en meget usædvanlig plante: den er stærk, giftig, smuk og ædel.

udseende

Oleander, et foto, som du kan finde nedenfor, er en busk med lyserøde blomster. sorter af denne plante, kan imidlertid have både lyserøde og hvide eller gule blomster. Have Oleander, dyrkning og pleje som ikke er meget kompleks, kendetegnet ved sin styrke lugt og frotté. Blomsterne af denne plante blomstrer fra juni til september. Efter blomsten visne, og det efterlader en kasse med de frø, der ligner små faldskærme. Fælles oleander hjem lugter ikke svagere end haven sort kræver derfor visse regler for frihedsberøvelse.

Indvirkning på menneskers

Oleander - meget smuk plante, men for at få dem til at søge ikke af denne grund. Som i eventyret The Scarlet Flower er en unik plante har evnen til at hjælpe folk i livet.

Der er ingen grund til at frygte, at fremhæve deres fordampning, oleander forgiftning rummet. Tværtimod planten tiltrækker derfor alle de toksiner til stede i rummet. Takket være moderne materialer, de er, desværre, mere end nok. Læger har fundet, at mennesker i huset eller kontoret, hvor der er Oleander, indeholder mange gange mindre giftstoffer og forskellige toksiner.

Desuden ses det, og en stærk psykologisk effekt af denne plante. Han er i stand til bogstaveligt talt trække mig alle de negative følelser, dårlige intentioner og dårlige tanker, hvilket frigør dem fra manden.

Det bør erindres, at oleander er bare slyngplante. Men dens Bush er i stand til at vokse op til to meter. Hans dedikation oleander stand til at dele med folk. Planter er i stand til at hjælpe personen til at bevæge sig hurtigt og sikkert mod sit mål, at gøre vellykkede trin på karrierestigen, og frygtløst og fredeligt overvinde alle former for forhindringer.

Oleander bliver magisk redningskrans for dem, der har dårlige vaner - afhængighed af alkohol eller rygning. Anlægget er i stand til at redde folk fra disse onde vaner. Oleander har en meget tynd. Han absorberer al den negative energi, hvilket frigør den positive: energien af kreativitet og kærlighed. I en sådan situation en person kommer op med tanken om, at han gerne vil gøre, hvad der vil være til gavn, i stedet for at ryge og drikke.

Nerier ikke tolerere dovenskab, så arbejdsområdet, vil denne plante øge effektiviteten af arbejdstagere. Fra irritabilitet, melankoli, stress og dårligt humør fra Oleander snak for kort: det klarer sådan nemt.

Plant forhindre forestående skænderi, lindre stress, end det ville bidrage til manifestation af menneskeheden. Det er derfor, den oleander - en fantastisk gave til chefen, katten, hvis underordnede forventer opmærksomme og venlige attitude.

Desuden kan anlægget være til stor gavn for hovedet end nogen anden. Oleander har evnen til at udvikle intuition til at identificere muligheder for medarbejdere og deres essens. Anlægget vil bidrage til at skelne en ærlig person fra uærlig.

plante Pet bare nødt til at smage, fordi han i sin tilstedeværelse, de lider mindre og føler sig bedre.

Her er sådan en ædel og uselvisk ven gav os naturen. Vi kan kun forstyrre, at hans popularitet i Rusland er ikke så stor som i udlandet.

Symptomer på forgiftning

Ved anvendelse af træ som brændsel i anlæg og når brygget på teblade dødsfald. Kvalme, mavesmerter, opkastning, takykardi og blod diarré begynder inden for et par timer efter forgiftningen. Dernæst er der et fald i blodtryk, langsom og uregelmæssig puls, efterfulgt af hjertestop.

Ved indtagelse, anlægget er en overtrædelse af det kardiovaskulære system, så vær forsigtig, når du håndterer nerier. Dens saft er giftig og træ. Efter kontakt med Oleander er nødvendigt at vaske hænder grundigt, og hvis det er nødvendigt at bruge handsker transplantation.

Oleander: dyrkning og pleje

Oleander i stand til at slå sig ned alene i rum, der har et stort område. Hvorfor?

For det første vil den lille busk, som du har købt i butikken, med ordentlig pleje, vokse til en højde på to meter.

For det andet duften af dens blomster er helt sikkert fantastisk, men det er for stærk. I et lille rum i let hovedpine. På grund af dette, er det også i alle tilfælde ikke kan holdes i soveværelset.

Det er nødvendigt straks at præcisere, at hvis planten er indendørs, vil han brug for en masse af sollys. Lufttemperaturen i rummet ville være omkring 20-25 grader. For resten, Oleander, som reproduktion sker via frø kræver vedligeholdelse uholdbar. Han vil være fantastisk at vokse i jorden med en have stedet, forudsat at den er neutral og let sur.

At lugte blomsterne Oleander kan sikkert, men planten er giftig. Derfor, når du arbejder med en voksen oleander bør bære handsker. Af denne grund, er denne plante ikke findes i børneinstitutioner. Fra det nødt til at opgive dem, der har børn.

Oleander frø spiret ved en temperatur på 32-35 grader og skud vises efter en uge.

belysning

Planten foretrækker lys, det meste af den solbeskinnede plads. I dette tilfælde, at de vigtigste ting kunne undgå udkastet, men samtidig sikrer Oleander konstant tilførsel af frisk luft. Syd vinduer er bedst egnet til denne plante. På den anden oleander nødt til at være løbende tilføjet dosvechivat. Otte timer om dagen - den mindste varighed af yderligere belysning planter. Hvis oleander er ikke nok lys, bladene begynder at falde.

vanding

Rigelig vanding af planterne er lavet i den periode af sin vegetation. Tørringen af øvre jordlag tjener som et signal om, at det er nødvendigt at vande oleander. I særligt varme dage bør hvælving hældes i gryden og holde det niveau. Shower ekstremt positiv effekt på plantevækst. Det frisker og fugter oleander.

top-dressing

Oleander, voksende og omsorg, der ikke kræver overdreven kraft vedhæftet fil, har brug for regelmæssig gødskning i perioden af sin aktivitet. For at gøre dette, brug den integrerede naturlig gødning en gang hver syv til ti dage. Til at udføre fodring særlig god er kølige og overskyede dage. Efter det tog omkring en halv time efter vanding af planterne kan komme ind i gødning.

beskæring

Oleander, beskæring som skal finde sted i anden halvdel af sommeren, ikke alt for nøjeregnende: hjælp beskærersaks kan give det enhver form og gøre det mere præcist. Proceduren for trimning er afgørende for dens fremtidige blomstring, men der er ingen grund til at være bange for for megen afgrøde plante - det stadig overlever. Jeg spekulerer på, hvad den næste blomstring Oleander vil være ca overvintret skud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.