Kunst og underholdningMusik

Ivan Shapovalov: sygdom og fremskrivninger producentpriser læger

Kun én ud af ti mennesker, der har lært af sin frygtelige sygdom kan ikke falde i fortvivlelse, og tage sig sammen og i sidste ende komme til hans fødder. Denne ene og var Ivan Shapovalov, kendt for os først og fremmest som en producent af den kontroversielle gruppe "Tatu".

skuffende nyheder

Child psykiater af profession, i fortiden, ejeren af en af de russiske trykte medier, lederen af den organisation, markedsføring og reklame af de førende forsikringsselskaber i Moskva, og derudover, forfatter og producer Ivan Shapovalov i den seneste 2012 erfarede, at i hans hoved ondartet svulst og hvis ikke hurtigst muligt begynde behandling, så vil han leve meget længe. Mange af hans venner, selv før tid, "jeg sendte ham til den næste verden" i sine interviews, men ikke Ivan selv. I lang tid ikke kontakte med pressen, ikke gjorde det muligt at gøre det, og dine venner og familie. Men tilsyneladende manglede den berømte producent af "sympatisører", der kun ventede på et belejligt tidspunkt til at dræne hele sandheden, og sandheden til masserne.

Her for eksempel, Ivan Irbis, en af lederne Enrike Iglesiasa, som bestod på det tidspunkt i en temmelig venskabelige forbindelser med Shapovalov, selvom sympati for den tidligere ven, men oprigtigt mener, at dette er den pris, der betales for de synder i hans ungdom. Hvad synder? Tja, hvis du mener rygterne, de Ivan er ikke så lidt.

Retribution?

Selv bare et par år siden, alle talte om seksuel promiskuitet og biseksuelle tilbøjeligheder stjerner. Det første, der kommer til at tænke - er naturligvis, den måde, hvorpå en klar favorit af sin herre Yulia Volkova fik i "Tatovering" projekt, og det er tilsyneladende gennem sengen. Desuden, hvis vi sammenligner alle de datoer, viser det sig, at producenten Ivan Shapovalov forført hende i stadig meget ung alder. "Og ærligt talt," - åbenbart, han troede Ivan selv, og dristigt erklæret en britisk forlag, at mindreårige piger mest tiltrukket ham.

Desuden ville-være producer krediteret med seksuelt samkvem med en stor del af de nogensinde folk, der arbejder med dem. Med alt dette Ivan Shapovalov var gift. Hans eneste lovlige hustru Valeria, med hvilken han designede deres forhold, mens han studerede på Saratov Medical Institute, selvom længst flyttet ud af manden, men skilsmissen turde ikke. Parret, ved den måde, har to børn, 27-årige Vova og 11-årige Ivan Ivanovich. Men også på den side af "familiefar" har en datter Uma, født elskerinde Olga.

Overtrædelse alle moralske hæmninger

Optjent berømmelse på verdensplan helt pervertere Ivan Shapovalov, som avisen London Times sammenligner med Patrikom Sueyzi, hele Storbritannien erklærede pædofili problemer, men på samme tid, så tøv ikke med at bruge det som en salgsfremmende træk i musikindustrien.

Det samme Ivan Irbis fortalte om en fattig ung mand, en transvestit, der kan sige, var en dobbelt Yuli Volkovoy. Ifølge ham, mens fyren boede i selve lejligheden Shapovalov. Og selv om producenten retfærdiggøre denne kendsgerning ønske om at skabe en ny, endnu mere at gå på kompromis med den skandaløse projekt kaldet "It" Irbis sagde, at det var alt bare et spørgsmål om seksuel tilfredsstillelse stjerner. Dette, viser det sig, Ivan Shapovalov. "Tatovering" - endnu et bevis. Kun en perverteret sind kunne frit frigivelse til skueplads for to teenagepiger kysse. En sådan tidligere aldrig blevet gjort, og så skandaløs gruppe i Vesten døbt "sammenbruddet af de sidste tabuer pop."

Den første pandekage er altid klumpet ikke

Gruppen "Tatu" - producent debut Shapovalov. Sammen med komponisten Voitinsky arbejde på et projekt, han startede i 1999. Første parti hold blev Lena Katina, hvorfra flere numre blev registreret på dette tidspunkt. Lidt senere dukkede han op i horisonten og Yulia Volkova, og duoen fik sit navn. Det er værd at bemærke, at Alexander Voitinsky senere nægter at samarbejde med Shapovalov, fordi projektet finder blottet for moralske principper.

2000 var for "tatovering" kritisk - af alle radioer kunne høres deres sang "Jeg har mistet mit sind", men på den blå skærm dukkede et klip af to skolepiger, åbent kysse i regnen. Musikvideo, ved den måde - blev arbejdet i 17-årige Sergey Galoyan. Allerede i begyndelsen af 2001, indspillede bandet deres første studiealbum "200 i den modsatte", som et år senere ville være engelsktalende. Særligt populær erhverver sangen "En halv time," og "tatovering" sprælske starten turnere rundt om i verden.

Falling fra "Kina"

I 2003 succesfulde producenter kom op med en genial idé: Hvorfor ikke skyde ikke mindre skandaløs reality show? Og i begyndelsen af næste år på STS præsenterede nye russere "razvlekalovku" - "" Tatovering "i Kina", hvor en pige foran tv-seere skulle indspille deres nye album. Skyderiet fandt sted på 13. niveau af hotellet "Beijing", hvor Shapovalov og bogført lydstudie. Men slutresultatet, havde vi ikke vente - Ivan afkald på sin "barn" og gav producentens rettigheder gruppe "Tatu" Borisu Renskomu.

Men i 2004 den britiske musikpris tildelte ham de BMI Award Pop Awards. Og alle takket være sammensætningen Alle de ting hun sagde der, overgår selv det legendariske band No Doubt med deres hit `s My Life, er blevet den førende i denne kategori. Forestil, blev sangen sendt live over 2 millioner gange!

Ved foden af Fame

Efter afvisningen af "Tatoveringer" og triumf i de britiske hitlister begyndte Shapovalov arbejde på et nyt projekt kaldet Nato. Så tog han en mere bestemte afdelinger - en gruppe af "7B". Svær depressiv lyd og musik bliver noget nyt i arbejdet med producenten. I 2004 begyndte han håbefulde sanger Heley, og i 2005, højlydt erklæret deres hensigt om at oprette en ny reality show. Optagelserne skulle passere på en af isbrydere, som efterfølges af den nordlige Arktiske Ocean. Men planerne er fortsat planer.

Nå, lysten til at arbejde med Ivan Shapovalov ikke otberosh, men ingen af de projekter, som han førte, havde ikke modtaget en sådan succes og anerkendelse som "tatovering". En gruppe, der kalder er absolut modstridende kommentarer (de blev kaldt den internationale skændsel, den nationale stolthed Rusland) blev den "visitkort" af producenten.

Fatal diagnose, ser det ud til ...

Men tilbage til nyheden, som blev offentlig varme sommer i 2012. kræft i hjernen - en frygtelig diagnose hørt fra læger i partiet, Ivan. han ønskede ikke at gøre denne information til offentligheden, så alle troede, gad vide hvad med Ivan Shapovalov, og hvorfor han ikke går til folket. Men Leonid Dzyunik, hans ven og kollega, fortalte snart pressen om tingenes tilstand hos patienten. Det viser sig, at umiddelbart efter offentliggørelsen af hans diagnose Ivan blev placeret i den intensive afdeling af en Moskva klinik. I dette blev han hjulpet på alle mulige måder den tidligere afdeling Yulia Volkova. Et stort antal kurser af kemoterapi førte til en betydelig reduktion af tumoren, som i øvrigt er blevet lanceret, så selv pressede Shapovalov på øjet. Hvem tog deres helbred i egne hænder gør Ivan et år senere rejste sig.

Pronoza læger, om Ivan Shapovalov tid at sone deres synder?

Sygdom Ivan Shapovalov, du ved, den absolutte inddrivelse af sine løfter. Måske er det derfor producenten tog ham sendt sygdom som en mulighed for at vende den næste side af hans "neangelskoy" liv og starte forfra fra bunden.

Han forlod næsten Moskva og slog sig ned i byen Konakovo at i Tver-regionen. Der er noget han har fundet en ny måde at opretholde vitalitet. Heste - der hjælper ham i svære stunder. Og det er ikke bare en hobby. Heste i en eller anden måde bliver hans liv. Men musik er ikke overladt Shapovalov Ivan. Kræft forhindrer ikke ham til at udføre og optage din egen sang med titlen "Min kærlighed gå et eller andet sted."

Måske er det denne holdning til hans lidelse tilladt Ivan at forblive blandt de levende. Efter alt, læger forudsigelser var, for at sige det mildt, skuffende. Ingen af dem oprindeligt ville ikke turde at give Shapovalov mere end 3 måneder af livet, og hvilket liv! Den konstante vandring fra hospital til hospital og chatte med folk i hvide kitler - det er hvad der skulle have været ledsaget af syndige producent over sin tildelte life balance. Men det var der! Efter intense kurser af strålebehandling og "kemi" endeløse pipetter og invaliderende tricks medicin tumor begyndte at falde markant. Nu, efter mere end to år, lægerne konstatere i selve Ivan ingen metastaser, og det ser ganske sundt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.