SundhedPræparater

"Fraksiparin": brugsanvisning, real

Hvorfor ordinere et sådant lægemiddel som "Fraksiparin"? Instruktioner til anvendelse af lægemidlerne frigivelse og dens sammensætning vil blive præsenteret nedenfor. Også fra materialerne i denne artikel vil du lære om narkotika bivirkninger og kontraindikationer.

Formen, emballering, sammensætning

Hvilken pakke er markedsført lægemiddel "Fraksiparin"? Vejledning til brug tyder på, at dette værktøj er tilgængelig i en sprøjte, som er igen er placeret i blister og papkasse.

Slaboopalestsiruyuschy formulering beregnet til subkutane injektioner er en farveløs og gennemsigtig væske. Den kan indeholde 9500, 5700, 2850, 3800 eller 7600 IU anti-Xa nadroparin calcium. Desuden indbefatter sammensætningen et medikament og yderligere stoffer, såsom oprenset vand, calciumhydroxid opløsning, saltsyre.

De farmakologiske og farmakokinetiske egenskaber

Hvad er det stof "Fraksiparin"? Brugsanvisning, knyttet til lægemidlet, siger, at det er en meget effektiv antikoagulerende og antitrombotisk middel.

Den aktive bestanddel af lægemidlet - lavmolekylært heparin. Det fremstilles ved depolymerisering og udviser forholdsvis høj binding til plasmaproteiner. Sådan eksponering fører til øget inhibering af faktor Xa.

Efter subkutan injektion af den maksimale anti-Xa aktivitet observeres i omkring fem timer. Lægemidlet absorberes af 88%.

Hvis lægemidlet blev indgivet intravenøst, dens højeste koncentration i blodet efter omkring 10 minutter. I denne halveringstid på 2 timer.

Det metaboliseres i leveren medikament desulfurisering og depolymerisation.

Indikationer

Hvorfor bruge stoffet "Fraksiparin"? Vejledning til brug (foto medicin kan findes i denne artikel), at denne medicin ofte ordineres til at forebygge tromboemboliske komplikationer, herunder efter kirurgiske og ortopædiske kirurgiske procedurer.

Antikoagulationsmiddel anbefales at bruge for personer med høj risiko for thrombose, samt lider respiratorisk eller hjerteinsufficiens af akut type.

Kontraindikationer

Under hvilke betingelser kan ikke anbefales at bruge et lægemiddel, "Fraksiparin"? Vejledning til brug indeholder følgende liste over kontraindikationer:

  • organskade med tilstedeværelsen af blødning;
  • trombocytopeni, udvikler sig på baggrund af brugen af nadroparin i fortiden;
  • alder af en person under 18 år;
  • blødning eller øget risiko for at udvikle cancer associeret med forværringen af hæmostase;
  • nyresvigt, især ved alvorlig;
  • intrakranial blødning;
  • endocarditis i den akutte form;
  • kirurgi eller skade på øjenhuler, hjerne eller rygmarv;
  • overfølsomhed lægemiddelstoffer til patienten.

Vi kan ikke sige, at "Fraksiparin", anmeldelser hvoraf er tvetydige, bør det være med stor omhu taget hos patienter med nedsat nyre- eller leverfunktion, ændringer i blodgennemstrømningen i nethinden og årehinden, forhøjet blodtryk, der forekommer i svær, med en øget sygdom risiko for blødning, mavesår i fortiden, såvel som i kombination med andre antikoagulanter, efter kirurgi og patienter, der vejer op til 40 kg.

Drug "Fraksiparin": brugsanvisning

IVF medicin "Fraksiparin" ordineret for at forbedre de rheologiske parametre for blod og let implantation.

Brug dette stof må kun ordineres af en læge. Det skal administreres subkutant i maven, skiftevis venstre og højre side. I dette tilfælde skal patienten være i en liggende stilling. I nogle tilfælde er medicin administreres i låret.

Sådan prick "Fraksiparin"? Nålen skal indtaste vinkelret på hudfolden, som danner frie hånd fingre. I dette tilfælde bør putter holdes under hele injektionen. Efter injektion af gnide indsættelsen placering er forbudt.

Hvad skal dosis "Fraksiparin" stof? 0,3 ml administreret for at forhindre tromboemboli i kirurgisk indgreb (2850 anti-Xa ME). Lægemidlet administreres inden for fire timer før kirurgi, og derefter - en gang om dagen. Behandlingen kan fortsætte i mindst en uge eller en hel periode med øget risiko for thrombedannelse (fx at skifte under ambulant observation).

Nu ved du, i hvilken rækkefølge stoffet "Fraksiparin" (0,3 ml) kan tildeles.

Udover kirurgi er værktøjet bruges aktivt til forebyggelse af tromboemboli i ortopædi. Det indgives subkutant i 38 anti-Xa IU per kg legemsvægt. Denne dosis kan øges med 1,5 gange, men kun på den fjerde dag efter ortopædisk kirurgi.

Mennesker med en stærk risiko for thrombotisk medikament "Fraksiparin" 1 indgivet subkutant en gang om dagen i en mængde, beregnet som en funktion af patientens vægt (hvis mindre end 70 kg - 3.800 anti-Xa IE per dag, og mere - 5.700 anti-Xa IE).

Ved behandling af tromboembolisme, bør antikoagulation i form af tabletter indgives så hurtigt som muligt. Terapi "Fraksiparinom" stopper ikke, så længe formålet med protrombintiden ikke er nået.

symptomer på overdosering

Nu hvor du ved, hvordan at punktere "Fraksiparin". Bemærk at når du bruger højere doser af dette stof i patienten kan opleve blødning af forskellig lokalisering. Samtidig den svage blødning kræver øjeblikkelig behandling (kun nødvendigt at nedsætte dosis eller forsinkelse efter injektion).

Som for de stærke overdoser, den protaminsulfat bidrager til at neutralisere den antikoagulerende virkning af heparin. Dens anvendelse kræves kun i alvorlige tilfælde.

bivirkninger

Hvilke bivirkninger kan forårsage "Fraksiparin"? Anmeldelser patienter siger, at et sådant lægemiddel fremmer blødning forskellige steder, trombocytopeni, eosinofili, forhøjede niveauer af leverenzymer, og overfølsomhedsreaktioner. Ligeledes kan patienter danne en lille subkutan hæmatom på injektionsstedet. I disse tilfælde bør behandling "Fraksiparinom" ophøre.

lægemiddelinteraktioner

Fare for hyperkaliæmi steg betydeligt, når den betragtes lægemiddelkombination med ACE-hæmmere, kaliumsalte, angiotensionreceptorblokkere, diuretika, kaliumbesparende "Tacrolimus" hepariner "cyclosporin", og NSAID'er "trimethoprim".

Det skal også siges, at en kombination med acetylsalicylsyre, NSAID, indirekte antikoagulanter, "dextran" fibrinolytisk eller synergistisk virkning af lægemidler.

Under graviditet og amning

Er det muligt på tidspunktet for bære et barn til at tage "Fraksiparin"? Vejledning til brug under graviditet (af præparatet vil blive tilvejebragt nedenfor), at calcium nadroparin (aktivt lægemiddelstof) ganske let passerer gennem moderkagen. Desuden er stoffet komponent frigivet sammen med modermælken.

På baggrund af ovenstående skal det bemærkes, at injektioner "Fraksiparina" med fødedygtige og stærkt anbefales ikke til brug under amning. Men i nogle tilfælde, dette stof er også ordineret til patienter.

Da stofmisbrug "Fraksiparin"? Vejledning til brug under graviditet bør udvikles ekspertviden. I dette tilfælde skal kvinden være under konstant kontrol med din læge.

Analoger pris

Analoger af dette præparat er følgende stoffer: "Heparin-Farmeks", "Atenativ", "Enoksarin", "Vessel Due F", "Tsibor", "Heparin", "Fragmin", "Heparin-biolik", "Flenoks", " heparin-Darnitsa "" Novoparin "" heparin-Indar "" Clexane "" heparin-Novofarm".

Prisen for lægemidlet "Fraksiparin" meget høj. Over 10 sprøjter (0,3 ml) bliver du nødt til at betale omkring 2.500 rubler.

Anmeldelser af medikament

Vidnesbyrd om den foreliggende køretøj blandes. Nogen hjalp stoffet meget godt, mens andre klager over manglende handling. Derudover er der en hel masse anmeldelser, at "Fraksiparin" forårsager en lang række bivirkninger.

Eksperter anbefaler ikke at forlade sig på udtalelser fra dem, der har brugt dette stof. Gyldigheden af udnævnelsen af lægemidlet, dets effektivitet og de risici, der er forbundet med det, kan blive værdsat kun af en erfaren specialist.

Det skal også bemærkes, at der ikke er nogen dårlige anmeldelser om dette værktøj i graviditeten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.