SundhedSygdomme og betingelser

Lymfeknuderne under armen. Årsager og behandling

Lymfeknuder - disse er vigtige organer i menneskelige immunsystem. De er en slags "filter" i kroppen, hvor der er et tilstrækkeligt antal celler. Lymfeknuder har også evnen til at indsamle "fremmede" stoffer i hele kroppen. Den leverer dem til den relevante lymfeknude, hvor lymfocytterne ødelægge skadelige mikroorganismer. Derfor er du nødt til konstant at overvåge status af lymfeknuder i alle dele af kroppen.

De lymfeknuder under armen i den normale tilstand er ikke bekymret og ikke forårsager nogen ubehag. Men hvis de er steget, og der var smertefuld, bør du straks se en specialist, da disse symptomer kan være tegn på forekomsten af farlige og alvorlige sygdomme.

Hævede lymfeknuder i armhulerne kan opstå af en række årsager. Men kun en kvalificeret læge kan ordentligt diagnosticere og ordinere passende behandling. I intet tilfælde, at ignorere disse symptomer og på selvmedicinering.

Som regel forstørrede lymfeknuder er under armene vist i følgende former: hævelse, hævelse, induration eller inflammation. Den mulige årsag kan være.

For det første kunne en person flytte eller bluetongue infektion i næse, øre eller hals.

For det andet lymfeknuderne under armen kan forekomme på grund af forgiftning fra influenza, som har givet komplikation.

I begge disse tilfælde er de ganske smertefuld. Men det anbefales at gennemføre en fuld kursus af antibiotisk behandling, og bump forsvinder.

For det tredje kan der opstå de forstørrede lymfeknuder under armene, hvis der er en bryst betændelse. Denne betændelse fører til ophobning af lymfe og stigende immunceller på dette område. Som et resultat af lymfeknuder under armen hævelse.

For det fjerde kan en person være voldsomme svedeture, fremme og konstant reproduktion af virus og bakterier. Denne proces fører til betændelse i lymfeknuder.

Men det farligste sygdom er en lymfom - kræft i lymfesystemet. Det første symptom på denne sygdom er, at lymfeknuderne under armen vokse. De er helt smertefri, men ikke falde efter at tage antibiotika. Sådanne tætninger har evnen til kun stige, som i lymfeknuder i hele kroppen opstår ukontrollerede ophobning af tumorceller. En sådan proces kan distribueres meget hurtigt, hvilket får kroppen påvirkes metastaser og cancerceller.

Derfor anbefales det at konsultere en læge straks for rådgivning, når det registrerer de karakteristiske bump under armene, så han har udnævnt den nødvendige behandling.

Men hjælpe din krop, er det nødvendigt. Især hvis lymfeknuderne under armen øges under indflydelse af den første og anden årsager. Du kan bruge de tips og opskrifter af traditionel medicin.

Meget effektive egenskaber i "kamp" med sådanne tumorer har en alkohol tinktur af echinacea. Det anbefales at tage fyrre dråber pr dag, dividere denne dosis i fire dele.

Forstørrede lymfeknuder under armen, "løser" et afkog af Gyldensegl, bruger til at være på de ti små skeer om dagen.

Et effektivt middel til at håndtere sådan et fremspring vedhæftet jade sten, hvis størrelse bør ikke være mindre end tumoren. I folkemedicinen, menes det, at han er i stand til at rense kroppen af toksiner og kræftceller.

Ifølge statistikker, kan hævede lymfeknuder i kun 10% være forårsaget af kræft. Men væksten af disse tumorer er det nødvendigt at kontrollere det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.