Mad og drikkevarerHovedret

Hvad sker borddækning i en restaurant

For at tilbringe tid i behageligt selskab eller for at fejre en speciel lejlighed, de fleste mennesker vælger restauranter. Populariteten af disse institutioner konsekvent høje, og til dette er der nogle temmelig gode grunde. Blandt dem er den høje kvalitet af service, og muligheden for at forkæle dig selv med eksotiske retter, og selvfølgelig en helt speciel atmosfære, der hersker i disse virksomheder. Nogle af dem har sådan en høj status, at deres besøg i sig selv kan blive en højtidelig øjeblik.

En af de vigtigste egenskaber af respekt for sig selv institution er en speciel borddækning i en restaurant, hvor du kan bedømme sin klasse og niveau personale professionalisme. På det vil blive diskuteret.

Hvad er en servering? Dette er en særlig form for bordpynt (selv på en måde, den rituelle at forberede det for et måltid), hvilket giver en særlig indretning af bestik og dekorative elementer. Tabel layout i en restaurant afhænger af den tilsigtede menuen og kategori af virksomheden. Det er disse komponenter anses for væsentlige og bestemme antallet og typer af bestik, tallerkener og glas.

typer, der serverer

Servering bord restaurant og caféer, og kan være præ-ferie. Præ- tabel indstilling er et minimum arrangement antallet af apparater og redskaber, den tilsvarende tjeneste tid.

For eksempel pre serverer morgenmad består af plader (typisk Pirozhkova), bestik, bæger vand, teskefuld og servietter. Nogle gange er det omfatter en smør kniv og ekstra diner plade.

Når præ-servering middagsbordet det tilføjede snack bestik.

Præ-om bordet i restauranten om aftenen - de mest komplekse. På bordet er indstillet, fine restauranter, Pie Shop og snack plader, bestik (undtagen skeer), vinglas, udstyr til krydderier. Også, før aftenen borde tjeneste er dekoreret med yderligere dekorative elementer (vaser, lysestager).

Afhængig af ændringen af retter eller kundernes ønsker, er de forsynet med nye og supplerende genstande af porcelæn og apparater.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod det faktum, at æglæggende tabellen i cafe er noget anderledes end den, der vil blive tilbudt i restauranten. Reglerne selv arrangement af retter ændres ikke. Men caféer har råd til duge og servietter mere beskedne kvalitet (eller undvære dem), en mindre række typer retter afhængigt af deres klasse og udvalg af retter på menuen. Restauranten krav er højere i denne henseende.

Generelt accepteret, afhængigt af menuen Vis, og type måltid, der betragtes som de fire hovedtyper af udnævnelser:

  • te / kaffe bordet;
  • BANQUET / "svensk" bordet ;
  • Buffet af kolde retter;
  • Frokostbuffet (varme måltider).

Ved servering i en restaurant nødvendigvis på bordet bør være baseret på en linned dug. Det samme bør være og servietter. Afvisning nominering "brogede" redskaber og apparater.

nogle nuancer

Tabel service i restauranten har en række nuancer, der skal gennemføres strengt i virksomheder af enhver kategori. For eksempel bør centrum af dugen altid sammenfaldende med midten af bordet, og folderne placeret nøjagtig vinkelret på dens kanter, helt dækker fødderne, men ikke falder til under niveauet af pladserne. Peber og salt shaker fyldes kun halvt. Flasker med solsikkeolie, eddike og andre saucer tjente kun hvis det er nødvendigt. Den eneste undtagelse er sennep, som skal indsendes, medmindre ordren er der en kødret. Hvis bordet ikke er en snack plade, i stedet skal bruges klud, foldet i fire.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.