SundhedPræparater

Øjendråber "Futsitalmik": brugsanvisning, anmeldelser, beskrivelser

Når de første symptomer på øjensygdomme, der er af bakteriel oprindelse, bør du straks kontakte din læge. Fordi forsinket behandling af sådanne lidelser kan ikke blot føre til den fysiske og æstetiske patient ubehag, men også til udvikling af alvorlige komplikationer, der skader menneskers syn.

En af de mest populære antimikrobielle lægemidler, der anvendes i oftalmologiske praksis er "Futsitalmik" (øjendråber). Instruktioner, er drug-analoger præsenteret nedenfor. Du vil også lære om, hvad der er tilbage anmeldelser om forbrugernes midler, hvordan det er effektivt, og mere.

Sammensætning, beskrivelse og emballering af medicin

I en pakke er solgt "Futsitalmik" (øjendråber)? Instruktioner til dette medikamentet er i kassen af tykt karton. Det er placeret og en dråbetæller-flaske med en klar og farveløs lægemiddelstof.

Den aktive komponent af værktøjet rager fusidinsyre. Også den struktur indbefatter en yderligere forbindelse i form af edetatdinatrium, carbomer 974P, benzalkoniumchlorid, mannitol, renset vand og natriumhydroxid.

farmakodynamik lægemidlet

Hvordan stof "Futsitalmik" (øjendråber)? Instruktioner angiver, at den aktive bestanddel af dette middel er inkluderet i fuzidin- gruppe og er en antimikrobiel forbindelse. Dets virkning er associeret med forringet proteinsyntese i bakterieceller.

Ifølge specialister, fusidinsyre er stand til at blokere elongeringsfaktor G og forhindre dets association med ribosomer og guanosin, afbryde frigivelse af energi, som er afgørende for proteinsyntese. Som følge heraf er bakteriecellerne fuldstændig ødelagt.

Hvilke andre egenskaber kan prale af øjendråber "Futsitalmik"? Guide rapporterer, at fusidinsyre handling er rettet strengt til de mikroorganismer, der oftest fører til udviklingen af forskellige infektioner.

Det skal også bemærkes, at denne formulering har en vis viskositet. Takket være hende, forudsat langvarig udsættelse for lægemidlet i bindehinden.

Terapeutisk resultat efter påføring medicinering mærkbar efter en time og holdes i tolv timer.

indikationer dråber

Hvorfor udpeget øjendråber "Futsitalmik"? Manual angiver, at værktøjet aktivt anvendes i behandlingen af bakterielle infektioner i de visuelle organer, nemlig når:

  • blefaritis;
  • conjunctivitis;
  • byg, og andre betændelse af øjenlåg;
  • keratitis;
  • akut inflammation og uspecificerede tårekanaler.

Kontraindikationer til brugen af medicin

Er kontraindikationer løsning "Futsitalmik" (øjendråber)? Instruktioner, anmeldelser tyder på, at dette værktøj ikke kan bruges, hvis der er en overfølsomhed over for narkotika komponenter.

Det skal også bemærkes, at denne bestanddel af præparatet som benzalkoniumchlorid, betragtes allergen.

Drug "Futsitalmik" (øjendråber): Vejledning

For børn, bør denne medicin kun udpege en erfaren børnelæge.

Ifølge anvisninger midlerne anvendes kun konjunktival. Lægemidlet inddryppes i conjunctivalsækken i en dråbe (i hvert øje). Sådanne procedurer gennemføres to gange om dagen i en uge.

I tilfælde af at en positiv udvikling ikke har optrådt, bør du konsultere en øjenlæge for at tildele passende behandling.

bivirkninger

Er der bivirkninger af øjendråber "Futsitalmik"? Instruktion, at stoffet tåles godt af patienter. Selvom undertiden efter påføring af opløsningen det forårsager allergiske reaktioner (ødem follikler i forbigående folder conjunctiva, urticaria, brændende, kløe, konjunktival hyperæmi, tåreflåd, ømhed, hævelse af øjenlåg, forværring conjunctivitis).

Normalt alle disse symptomer forsvinder umiddelbart efter ophør med behandlingen.

Specifikke anbefalinger for brugen af dråber

Hvad du har brug for at kende patientens før du bruger "Futsitalmik" (øjendråber)? Vejledning til brug af lægemidlet er nødvendig for at læse. Ifølge det, medikamentet pågældende, især med langvarig brug, kan bidrage til udviklingen af superinfektion, der er forårsaget af mikroorganismer (herunder svampe), modstandsdygtige over for dette stof.

Ved brug af lægemidlet som en gelspinding rør grundigt efter hver brug. På samme tid, ikke røre spidsen til de visuelle organer.

Behandling af dette værktøj skal stoppes, når de tegn på overfølsomhed over for lægemidlet.

Under anvendelse af øjendråber ikke bære kontaktlinser. Dette skyldes det faktum, at mikrokrystallerne fusidinsyre stand til at forårsage ridser på hornhinden eller linsen.

Når den ses sløret syn efter inddrypning af lægemidlet bør afholde sig fra vej ledelse og potentielt farlige erhverv kræver høj koncentration (op til genoprette normal syn).

Analoger og de omkostningsmæssige dråber

Hvor meget er det øjendråber "Futsitalmik"? Instruktioner på dette spørgsmål er ikke svaret. For at gøre dette, er du nødt til at gå til den nærmeste apotek. Den gennemsnitlige pris på medicin under overvejelse er 340-370 rubler.

Hvis medicinen til patienten ikke kom, da den erstattes med følgende analogi: "gentamicin" "Azidrop", "Futaron", "Dilaterol" eller

Consumer bedømmelser af øjendråber

Oftest anmeldelser om dette stof efterlader forældre til små børn. Efter alt, børn er mere tilbøjelige til at alle øjensygdomme.

Ved brug af stoffet i nyfødte det manifesterer sig meget effektivt. Derfor spædbørn mødre siger om ham kun på den positive side. De hævder, at dette værktøj fungerer godt med betændte øjne, især med naturlægemidler decoctions og vask kombineret med massage.

Drug "Futsitalmik" fjerner ikke kun suppuration, men også betændelse i øjnene, selv i de mest vanskelige sager. Dette sker i en uge. Det skal dog huskes, at effekten af denne medicin ikke er omfattet af alle smitstoffer. Derfor, hvis behandlingen ikke bringer den korrekte resultat inden for syv dage, er det nødvendigt at rådføre sig med en øjenlæge om udnævnelse af en passende behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.