Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Bar "Optimist" (Ekaterinburg). Beskrivelse & Anmeldelser

Bar "Optimist" (Ekaterinburg) skiller sig ud blandt andre tilsvarende institutioner i byen. Ikke kun navnet på undren, men også et udvalg af internationale retter.

Den indre domineres af træstængerne. Det skaber en følelse af komfort i en institution. Interiøret præsenterer stykker fra antikvitetsforretninger.

Kitchen "Optimist"

Alle personale institutioner, herunder kokken - serberne. Præsenteret i en række forskellige retter i menuen. Du kan smage retter af, Tjekkisk og serbiske køkken. Retter vil glæde ikke kun i udseende, men også smage.

Gæster institutioner kan prøve saftige bøffer, grillet eller bagt fisk eller lette salater (fx "Græsk" og andre). Dessert kort er ikke særlig høj, men der er de klassiske kager og bagværk.

Specielt vil vi opfordre gæsterne til at være opmærksom på de bøffer. Disse retter er grundlæggende. I sommeren præsenterer en speciel menu. I den varme årstid forbereder fødevarer såsom aromatiseret og gazpacho hash. Gæsterne vil sætte pris på sangria og læskedrikke.

Bar "Optimist" (Ekaterinburg). interiør

Restaurantens interiør kombinerer eklektisk og hems. Room to-etagers, rummelige. Han har et tilstrækkeligt antal besøgende. I disse dage, hvor baren er diskoteker, skiftede borde og stole. Dette gøres for at øge rummet af dansegulvet.

Atmosfæren på dette sted er god, venlig. Bar "Optimist" (Ekaterinburg) er perfekt til fester, romantiske middage og sammenkomster med venner.

Priser, rabatter

Den gennemsnitlige kontrol er 1500 rubler. Fødselsdagen rabat på hovedmenuen med en sats på 20%.

Adresse og åbningstider

Hvor er den restaurant-bar "Optimist"? Ekaterinburg, Lenin Avenue, 50-B - dette er hans adresse. Hvordan institutionen? Den gode nyhed er, at du kan besøge dette sted som helst dag i ugen. Åbent dagligt bar "Optimist" (Ekaterinburg). Skema: Mandag til fre - 12:00 til 1:00. På fredag og lørdag institutionen er åben indtil 04:00.

På søndag, den næste tidsplan - fra 12:00 til 01:00.

gæsteanmeldelser

Kommentarer om denne bar-restaurant snarere modstridende. Nogen som dette sted på grund af dens atmosfære. Andre er meget utilfredse med institutionen. Nogle mennesker tæller inkluderet et ekstra gebyr for tjenesten. Nogle mennesker heller ikke lide de forretningsfrokoster. Men hvad de besøgende enstemmigt enige, så det er, at restauranten er meget flot interiør. Som nævnt, gæster af denne virksomhed, det var ham og bestikkelse i første omgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.