Kunst og underholdningMusik

"Idefiks" - en rap-gruppe

"Idefiks" - en russisk rap-gruppe, der blev dannet i Moskva. Han arbejder i øjeblikket i St. Petersborg. Holdet blev en del af foreningen "AMBUSH produktion".

historie

Hvis vi taler om projektets titel, skal det bemærkes, at den "fikse ide" - er en forældet begreb, der refererer til den menneskelige besættelse med en bestemt besættelse. Gruppen blev grundlagt i 2008. I 2009, et klip "Grønt" i løbet af ugen var på toppen Youtube, men også bredt diskuteret på de specialiserede ressourcer. "Idefiks" - en gruppe, der indspillede albummet "Amalgam". Dette arbejde vandt 3rd string kategorien "Album of the Year" i henhold til den version prorap ressource.

I 2010 virksomheden "AMBUSH produktion» ophørt med at eksistere. Fra det øjeblik begyndte bandet at arbejde selvstændigt. Starter en aktiv touring aktivitet. Snart akustisk album blev indspillet. I 2013 vil gruppen være 5 år. Jubilee hold noteret i Moskva klub kaldet "16 tons", hvor musikerne spillede en solokoncert, hvor albummet "Victoria" blev præsenteret. Indtil 2008 blev de nuværende deltageres Idefiks "projekt kaldet et team Rap City. Foreningen af musikere blev berømt gennem deltagelse i soundtracket til spillet Lada Racing Club. Sammensætningen af "Full Throttle" indgik i jubilæumsudgave af projektet "Særlige forhold for den nationale Rap-10." Sammen med en gruppe af "Ezekiel 25-17" blev indspillet sangen "I en by, hvor der ikke er nogen metro."

Anmeldelser, anmeldelser

Vi har kort talt om, hvordan bandet "Idefiks" blev oprettet. hendes sange opfattes forskelligt. Især Apelzin Tidende albummet "Amalgam" skrev, at lytte til det i samme åndedrag. Alle sangene på denne rekord er skrevet i mindre skala, de er i harmoni med hinanden. Tekster hentet fra livet, gør indsigelse, men opvokset i disse temaer kan virke smal og ensrettede. Musikere ikke overveje de problemer ned og i anlæg, der giver præcis mål hit. Magazine "samme alder" for det arbejde "Thaw" sætte musikere bedømmelse af "meget god". Publikationen understreger, at musikere er aktivt eksperimenterer med levende lyd - percussion, snor og blæseinstrumenter. Albummet "tø" viste halvt akustisk og delvist fatalt. En sådan beslutning kan næppe kaldes nyskabende, men det lyder ganske godt.

Diskografi

Vi har allerede talt om, hvordan man kan evaluere arbejdet med kritik "Idefiks" gruppe. Diskografi det vil blive undersøgt yderligere. albummet "Amalgam" blev udgivet i 2009. I 2011 var der værker "Fly" og "misantropi". I 2012 blev albummet "Velkommen" indspillet med deltagelse af Kurbat. "Victoria" dukkede rekord i 2013. "Semdesyatdva" Albummet blev udgivet i 2015. "Idefiks" - en gruppe, der udgivet følgende singler: "stor efterspørgsel", "Echo", "Tro", "breakfast", "Min", "Desire", "You", "Jeg tror dine øjne", "Pathfinder" "Gud med os", "Space", "bred åben", "Waves", "maj", "Clean", "Trafik". Holdet også filmet musikvideoen til sangen "Carousel", "ikke-indfødte", "grøntsager", "stor efterspørgsel", "Echo", "frugt", "Life", "Den mest triste", "Du", "Victoria". Nogle af disse aktiviteter bør drøftes separat. For eksempel video "Du" og "mest triste" sat i rotation ether kanal A-One. Musikerne deltaget i flere tv-projekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.