Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning pilaf: trin for trin guide

Madlavning pilaf - en særlig ritual. Ved første øjekast ser det ud til, at der ikke er noget særligt ved det. Men disse eksperter er der mange forskellige hemmeligheder, uden hvilke det ikke vil vise sig god usbekiske pilaf. De, der ønsker at lære at lave mad denne parabol af centralasiatiske tilbyder følgende opskrift.

Pilaf Opskrifter Madlavning med foto

I Østen, lam er meget populære. Derfor, for at gøre det rigtige pilaf er bedst at vælge denne form for kød.

ingredienser:

  • pulp og lammekød med ribber samlede vægt 1,5 kg;
  • vegetabilsk olie (det er bedre, hvis du finder kurdjuchnyj fedt) - 350 gram;
  • gulerødder (modne) 1 kg;
  • medium løg - 3-4 stykker;
  • Hvidløg - et par mellemstore hoveder (2-3);
  • Peppers - 2-3 stykker;
  • spidskommen, salt (andre krydderier som ønsket og smag);
  • Figur 1 kg (der er en særlig form for "Dev-Zera", hvis du finder, bruge det, hvis ikke, så tag en normal srednezerny).

Madlavning pilaf hjem: trin for trin guide

1. trin

Papirmasse lam skåret i tern (1,5 x 1,5 cm). Knogler med kød prisolit og sætte en lille marineret. Prøv at vælge en ung lam, med lidt fedt.

2. trin

Bør ikke undervurderes i pilaf gulerødder. Dette er en af de vigtige komponenter. Vær sikker på at korrekt klippe det. Brug ikke et rivejern og shredder. Kun en kniv. Hak grøntsagerne på en tynd halm. Det er bedst egnet til pilaf moden (ikke tidligt) rødder.

tredje trin

Figur samle, vask. Vandet fortsætter med at være ren og gennemsigtig. Efter suge ris i varmt vand. Varm gryde. Indstil det maksimale niveau af brand. Skær baconen i små tern og lad ned i beholderen. Fra det, du har brug opvarmes med olie. Greaves fjerne (de er perfekte til en snack med vodka, så du skal ikke haste til at slippe af med dem). Hvis du ikke kan finde fedt, kan det nemt blive erstattet af en god olie, som til gengæld skulle være at varme, indtil en lys blå-grå dis.

Trin 4

Madlavning pilaf start med stegt kød knogler. Det skal ske hurtigt og på høj varme. Vend ribbenene flere gange. Når de får en gylden nuance - trække sig ud og udskyde pladen. Olie varme igen og sauter hakket løg i den indtil den er gylden. Og først derefter gå videre til ristning kød.

Trin 5

Steg kødet til de er gyldne. Stir. Efter dette, hæld gulerod. Glat ud og efterlade et par minutter. Så rør rundt og kog i cirka 15 minutter til ende, skru ned for varmen til medium. Hæld en del af spidskommen. Gulerødder bliver bløde og gik aroma pilaf - hælde varmt vand. Beløbet skal dække de 1,5 cm alle ingredienserne.

Trin 6

Fortsæt madlavning pilaf. Nu er turen kommet til hvidløg (det skal være præ-rengøres fra top skallerne). Hans bitre og chilipeber (valgfrit) sætte det hele. Efter madlavning, kan de bare smide eller zaservirovat færdig fad.

Trin 7

Vende tilbage til kedlen stegt knogle. Vente indtil kogning og reducere varme. Kog med låget åbent i 40 minutter. Efter gør en optimal brand, salt. Bouillon bør være lidt salt.

Trin 8

Nu er turen kommet til ris. Dræn med vand og hæld det i gryde. Glatte ud og hæld en liter kogende vand. Når væsken begynder at koge, vente, indtil det er fordampet til det halve og reducere varme. Derefter en lille ris, øge varmen og lad risene er klar.

9. trin

Madlavning pilaf er næsten afsluttet. Lukke låget gryde, lad ris napar, så hæld resterne af spidskommen, dækker låget igen på 10 minutter, hvorefter løsnes ris, fjern peber og hvidløg. Rør risotto og læg den på et fad dias. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.