ComputereInformationsteknologi

Strukturen af de oplysninger, delsystem

Strukturen af informationssystemet er en samling af dens dele, som kaldes delsystemer. Nyt er funktionelle og sikre. Den funktionelle del består af en række delsystemer, der udfører særlige opgaver for planlægning, overvågning, analyse, regnskab og faciliteter management aktiviteter. At sikre den normale funktion af de vigtigste dele af et informationssystem på dets sammensætning skal være tilvejebringelse delsystemer.

Den generelle struktur af informationssystemet - et sæt af delsystemer kan formål være forskellige. Så for at sikre, at der er:

  • oplysninger;
  • teknisk;
  • matematiske og software;
  • organisatorisk;
  • lovlig.

Information delsystem bestemmelse

IO delsystem - det er et enkelt system for klassificering og kodning af information, en fælles ordning for dokumentation, information flowdiagram, der cirkulerer i organisationen og metode af organisationen databasen.

Strukturen af informationssystemet giver dette element for at sikre rettidig dannelse og udstedelse af pålidelig information til ledelsesbeslutninger.

For at kunne organisere levering af oplysninger, du har brug for følgende:

- en klar forståelse af de mål, målsætninger, funktioner, der udføres af hele informationssystem;

- lokalisere flytning af information og præsentere det i form af et arrangement med informationsstrømme;

- forbedre arbejdsgangen;

- henvise til den faktiske klassificering og kodesystem;

- egen metode til udvikling af information og logiske modeller for kommunikation;

- skabe en række oplysninger på databærere.

Logistik delsystem

Teknisk support er et sæt af tekniske midler til at sikre sundhed informationssystem og dokumentation på dem.

Specifikationer og udstyr er alle computermodeller; opsamlingsindretninger, informationslagringsmidlet, samt dets behandling og transmission output organisation; enheder datatransmission; kontorudstyr og apparater automatisk aflæsning af information; og andre vedligeholdelsesoperationer materialer.

Delsystemet af matematiske og software IP

Strukturen af informationssystemet giver for et delsystem af matematisk og software, som er en samling af matematiske metoder, algoritmer og programmer til gennemførelse af de mål og målsætninger for operationen.

matematiske softwareværktøjer omfatte administrativ processer modellering, matematisk programmering og andre.

Software - er udviklet software produkter med den tekniske dokumentation til dem.

organisatorisk støtte

Dette delsystem er en samling af metoder og værktøjer til formål at regulere brugen af tekniske hjælpemidler og personale interaktion med hinanden under udvikling og kommerciel udnyttelse af IP.

delsystem funktioner er at analysere den nuværende form for kontrol og identificere opgaver, som kræver automatisering; opstille mål for at udføre på en computer undersøgelse af deres effektivitet; udvikling af løsninger organisationens struktur, metoder, problemløsning, forbedre effektiviteten af kontrolsystemet.

Juridisk Support Subsystem

Det er en lov om etablering af informationssystem, dens juridiske status. Den vigtigste opgave for en lovbestemmelse anses for at styrke legitimiteten af systemet, så den består af love, dekreter, forordninger, bekendtgørelser mv

Information systemarkitektur defineret begreb, der definerer en model, struktur, funktion og sammenkobling af komponenter.

Begrebet "informationssystem" omfatter dem af traditionelle arkitekturer. Denne fil-server, klient-server, en overgang til en tre-lags og tre-lags arkitektur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.