Nyheder og SamfundBerømtheder

Vasilyeva Tatiana G .: biografi og foto

Det er en af dem, litsedeek hvis charme, appel og karisma umiddelbart indlysende. Ingen del af hendes liv ikke forblive uden opmærksomhed og delikat spillede billederne for evigt ætset i min hukommelse filmelskere og teater. Utvivlsomt, Tatyana Grigorevna Vasileva - skuespiller med et stort bogstav.

"Det mest charmerende og attraktive"

Fans af hendes arbejde aldrig bliver trætte af overraskende potentiel talent og tidløst udseende, der er muligt at redde heltinden, der elskede at gentage den velkendte mantra: "Jeg er den mest charmerende og attraktive" Selvom Vasileva Tatyana Grigorevna ikke holder hemmeligt, at hendes skønhed - resultatet af arbejdet i plastikkirurger, men det er også dens fortjeneste, som hun omhyggeligt ser efter ham selv. Hvad var skuespillerinden opstigning til teater, biograf og Olympus?

På grund af, hvilken rolle hun engang vågnede berømt i hele landet? Overvej disse spørgsmål i flere detaljer.

barndom

Selvfølgelig fans af talent af den berømte skuespiller i første omgang, interesseret i hendes biografi. Vasileva Tatyana Grigorevna i "byen på Neva" (nee Itsykovich) blev født 28 februar 1947. Allerede i en ung alder, drømte hun om der vil være at udføre på scenen og i film. En dag hun klatrede de mørke trapper og skader sig selv nogle skarp genstand finger. I sin dagbog Vasilyeva Tatiana G. senere skriver, der gjorde dette ritual for at bekræfte, at hensigten om at blive skuespiller, hun har det hårdest. Så skete det. Men pigens forældre ikke støtter tanken om, at hun ville dedikere sit liv til "stor kunst." Far profeterede til sin karriere som tandlæge. Ikke desto mindre, Vasileva Tatyana Grigorevna, hvis familie forbød hende at deltage i enhver amatør klubber, endnu formået at "køre" og en teatralsk og litterær studie.

læring

Efter high school pige over for et dilemma: at handle i MAT eller prøv din hånd på VGIK.

I sidste ende, hun har valgt den første mulighed. Men han var nødt til at løse et andet problem: hvad de skal fortælle forældrene? Unge Tatiana siger hans far og mor, at han skulle på en tur til hovedstaden, men i virkeligheden gik hun til Moskva for at tage optagelsesprøver i "teater". Som et resultat, hun bestået konkurrence og blev en elev af Moskva kunst Teaterskole. Dette Vasileva Tatyana Grigorevna Ifølge hans forældre i telegrammet. Reaktionen var øjeblikkelig: far til fremtidens skuespillerinde ankom i hovedstaden med den hensigt at hente dokumenterne fra Moskva Art Theatre, og sørg for, at der ikke filmstjerner og teater fra hendes datter ikke vil arbejde. Men i den situation, selv greb ind rektor for universitetet, der har forhindret den forælder til at lave en fejl med hensyn til sin egen datter.

Arbejde i teatret

I slutningen af 60-erne af Tatiana G. modtog den eftertragtede diplom skuespillerinde. Vasilyeva kommer ind i truppen i Moskva Theatre of Satire. På sin fase uddannet fra Moskva Art Teater vil spille en række strålende roller, blandt dem: Maria Antonovna ( "Revisor"), LYUSKA ( "Running"), Sophia ( "Ve fra Wit"), Jenny Hindbær ( "Laser og Pjalter"). I samme tempel Melpomene bestå performance "reden af ryper", hvor Tatiana G. deltager sammen med sin anden mand George Martirosyan.

I 1983 forlod Vasiliev den Satire Theater og går på arbejde i "Mayakovka". Her vil beskueren husker hende i sådanne roller som Lady Kitty ( "Circle"), Betsy ( "Frugter af oplysningstidens"), Polyakov ( "I morgen Var War").

I 90 Vasileva Tatyana Grigorevna, foto, som i mange år dekorere playbills i hovedstaden, i tillæg til teatret. Majakovskij værker i andre kirker af Melpomene. Især vi taler om Røde Hær Teater, hvor hun glimrende reinkarneret som Klytaimnestra (ydeevne Oristeya).

I 1998 skuespillerinden kom ud på scenen i teatret "Skolen for Moderne Play" (hvor han spiller den dag i dag) for at afspille Irina Nikolaevna ( "Seagull"). I dag er hun spiller flere roller i dag touring omkring de "byer og landsbyer" til entreprise. Effektivitet og engagement favorit arbejde, som er iboende Tatyane Grigorevne, kun kan misunde.

Arbejde i film

Som for Cinematographe er her Vassiliev ikke umiddelbart fundet sin plads. I mange år forsøgte hun på en række billeder, spille drama, komedie roller.

Prøveballon i filmen blev arbejdet i filmen "Tag et godt kig på det ansigt" for børn, hvor Tatiana Grigorievna vedtaget rollen som lærer. Men den virkelige herlighed skuespillerinden kom efter udgivelsen af filmen "Hej, jeg din tante!" (V. Titov, 1975). Vasilyeva spiller en ung skønhed Annie, der faldt i kærlighed med publikum for charme og spontanitet. Tre år senere, direktør Mikhail Grigoriev tager et billede "Duenna", hvor hun går til den vigtigste rolle. Dette arbejde er også blevet bemærket af kritikerne. Hun ofte voldsramte excentrisk, karismatisk og, på samme tid ikke blottet for komiske billeder, og det er fremragende til at håndtere dem.

strålende rolle

En anden kinodeshedevr sovjetiske biograf, som blev overværet af Vasiliev - er "Det mest charmerende og attraktive" (G. Bezhanov, 1985). Den rolle, Susanna - en ekspert i forførelse mænd bragte skuespillerinden en stor succes, og sætninger tales af hende: "Dine lange sitrende fingre tyder subtile psykiske organisation", "Det første bud - ikke født smuk, født aktiv! Snarere bliver aktive og finde sig en mand, "" klappe kun håndværkere, talentfulde mennesker -! Altid søge efter "Straks" gik til folket".

Efterspørgslen i erhvervet, på trods af krisen i biografen, Tatiana G. var i 90'erne. Hun blev inviteret i komedien "The forlovede fra Miami", "Jeg ønsker at Amerika", "Womanizer-2", som senere blev populær.

Og til rollen som Elena Walnut i filmen "Se Paris og dø" (A. Proshkin, 1992), blev skuespillerinden tildelt den prestigefyldte "Nika" -pris og prisen "Kinotavr".

I dag, over skuldrene bare ufattelig række roller, og selvom ikke tit, men det fortsætter med at handle i film, både i fuld længde, samt i multiserial.

Hun var altid i form af

Mange mennesker ikke ophøre med at forbløffe mig, hvordan den, der konstant arbejder og touring, du bo i sådan god form. Der er dem, der, med alle midler, ønsker at vide: "Hvor gammel Tatyane Grigorevne Vasilevoy (skuespiller)" Selvfølgelig, det har sine hemmeligheder, takket være som bevarer den kraft og effektivitet. Først spille stykket på scenen, er det drevet af den positive energi af sine seere. For det andet mobiliserer en stram tidsplan, så det tid til at hvile og der er lidt fristelse. Tatiana G. overholde en bestemt kost, ikke tillader dig selv med en sen middag. Hendes morgen begynder med gymnastik øvelser og simulatorer. Hun foretrækker lange gåture.

De gastronomiske retter hun ikke kan acceptere tilstedeværelsen af olie, kartofler og brød, men at jamme oplever svaghed. Grundlaget for dens kost består af "vegetariske" retter. Til morgenmad, drikker hun et glas te uden sukker, til frokost spiser grøntsager med boghvede og drikke yoghurt til middag. Her er de ofre af hensyn til skønhed og personlig sundhed er Vasileva Tatyana Grigorevna. Sygdommen, i denne tilstand, selvfølgelig ikke nå det.

uden for erhverv

Meget rig og kontroversielle personlige liv vendte skuespiller. Med sin første mand skuespiller Anatoliem Vasilevym skæbne bragte Tatiana G., da hun var en elev af Moskva kunst Teaterskole. Men romancen mellem de to brød ud på en gang: Anatoly var ikke travlt med at tale om deres følelser. Kun i 1973 skuespillerne legalisere deres forhold, og den unge fik et privat rum. Tatiana og Anatoly spillet en beskeden bryllup. Ægteskabet blev født søn af Philip. Efter næsten ti års familie idyl Unions Vassiliev stadig brød, men jeg er hendes mands navn efter skilsmissen, Tatiana G. ikke.

Så i Satire Theater mødte hun sin mand, med den anden - skuespilleren Georgy Martirosyan. Mellem dem straks glimtede en gnist af sympati, og vil snart opgradere fra Rostov Theatre Institute friede til sin elskede hånd og hjerte, på trods af det faktum, at Vasilyeva allerede haft et stempel i passet. De blev gift, da Tatiana G. kom til at tjene i teatret. Majakovskij. Ægteskab til sin første mand var allerede blevet opsagt. Vasileva fødte datteren Elizabeth Georgiyu Hachaturovichu.

Men efter nogen tid ægteskabet brød op og Martirosyan, fordi der under sin kones graviditet skuespiller forlod hende for en anden kvinde. På det tidspunkt, Vasileva sørgede hendes mands utroskab, som stadig komme tilbage til det senere, men stadig Tatiana G. og Georgiy Hachaturovich skilt et par år senere.

Ensomhed var ikke for hende ...

Efter en anden skilsmisse, skuespillerinden havde en kærlighedsaffære med kunstneren Nikas Safronov, men han havde ikke til at fortsætte. Nogen tid senere, efter at de omskiftelser af deres mænd, Tatyana erklærer, at der ikke længere tillade sig at kaste sig ud i malstrøm af lidenskab af kærlighed med den fungerende erhverv. Med mænd, hun nu foretrækker at være venner og intet mere, fordi den stærke halvdel af menneskeheden har skuffet hende.

Men skuespillerinden ikke føler ulykkelig mand. Hun har en favorit arbejde, søn af Philip, datter af Lisa og børnebørn. Sidste bare elsker Vasileva Tatyana Grigorevna. Børn, ved den måde, blev ikke tilhængere af den fungerende erhverv. Sønnen valgte lov, og den datter ønsker at blive journalist. På fritid Vasilyeva foretrækker at læse romantik romaner og kan lide at lytte til klassisk musik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.