Nyheder og SamfundBerømtheder

Monika Beluchchi i en ungdom (Foto)

Monika Beluchchi. Hvem er hun? Næsten gudinde for skønhed.

Ganske anderledes var denne vidunderlige skuespillerinde: og viljestærk, og magt, og blid, med en subtil psykiske natur. Under alle omstændigheder har det altid haft, og nu har sin utroligt attraktive charme. I sin rige biografi, kan du finde en masse forskellige saftige detaljer.

Hvad var Monica Bellucci i sin ungdom? Lad os prøve at finde ud af det her.

Alle ved, at Monica - en af de mest neskandalnyh personligheder filmindustrien.

biografi

I Città di Castello i Italien i en familie arbejdstager af landsbyen og kunstneren blev født den 30. september, Anna Maria Monica Bellucci (Monika Beluchchi). Hendes fødselsår - 1964. Pretty girl voksede op et lydigt barn, hun studerede godt og havde næret drømmen om at blive en berømt advokat.

Efter gymnasiet, hun indskrevet i Perugia (University), fast og støt bevæger sig mod målet. Undersøgelser kombineres med arbejde som servitrice i en af de mest populære urbane pizzeriaer, ikke at afhænge af deres forældre økonomisk.

Overtalt af en ven efter en vis tid, Monika Beluchchi (som en ung mand, hun var pænere) deltage i casting til et modelbureau. Bestået det, er det blevet en model. Hendes karriere inden for dette område er hurtigt begyndte at stige op. Monica i 1987, får et job i en bestemt bureau "Elite". Og i år er behandlet i sin biografi af de vigtigste og mest afgørende.

Monika Beluchchi: et billede i sin ungdom og nu

I de efterfølgende år, er det ofte inviteret til modeshows i New York og Milano. Hun vandt selv at blive lyset af den kendte mærke Dolce & Gabbana. Hendes utroligt smukke fotos trykt på forsiderne af mange af de mest berømte modemagasiner: Maxim, Elle, Magazines, Esquire og mange andre.

Ifølge resultaterne af Ask Mænds statistik i 2004, hun fortjent vandt titlen "den smukkeste kvinde i verden."

Monica og Monica ungdom i dag - og i begge tilfælde er smuk på sin egen måde. Men her og der, der er det mest fascinerende og mystiske, iboende kun til hende, en dejlig charme. Billeder i alle aldre stadig kan dekorere enhver modeblade.

Hvad er attraktiv Monika Beluchchi? Foto en ung mand taler for sig selv.

Ikke uden grund fra en meget ung alder, og for hele perioden af sin temmelig nysgerrig biografi af Monika Beluchchi er over for ofte en af de mest modehuse Dolce & Gabbana, præget på forsiderne af populære modeblade, i forskellige kampagner og et væld af andre reklamer mærker. Det er, hvad Monika Beluchchi i sin ungdom.

Bellucci uden makeup og makeup

Amazing Monica er ikke kun utrolig smuk kvinde og talentfuld skuespiller, hun er også den bedste udformning af kvindelighed og seksualitet. Som mor til 2 dejlige skabninger (døtre) og overgår allerede halvtreds-års milepæl, det er udtalelsen fra mange, det er stadig den mest attraktive og ønskelig kvinde på planeten.

Nogle gange sker det, at ved at deltage i et uendeligt antal fotooptagelser, er Monica ikke glip af en chance for at fjerne og nøgen, og selv hvis det skete for hendes graviditet. Det er næsten altid i god form.

Ofte er fjernet og ingen make-up, og det har sin egen charme, fordi hun er smuk uden. Hun tøvede ikke. Hendes ansigt, mærkeligt nok, ikke mister nogen charme eller unikke udsøgte skønhed.

Altid utrolig smuk Monika Beluchchi. Hemmeligheden af unge evigt i sig selv, i hendes sjæl. Hun benægtede altid rygterne om den overførte hendes plastikkirurgi, og hun selv kalder hemmeligheden bag hans upåklagelig udseende - arbejde og kærlighed.

Tak til alle dette, hendes karriere som model og skuespiller fortsætter med at udvikle sig. Desuden Monika Beluchchi, der har et navn og sit ry, kan kun vælge deres bedste og mest interessante projekter.

Udtalelse Monica om hendes figur og skønhed

Forbløffende Monika Beluchchi. Figuren af en ung mand, det var smukt, men ikke det mest ideelle, men hun gav sig altid med charme. Og, selvfølgelig, produceret en fremragende indtryk.

Dette, siger hun så. I hendes mening den vigtigste - er at forstå dig selv: Hvad er egentlig manden selv. Alle oplysninger, som er sat til at gennemgå masserne, gør det et smukt billede, men bag det nødt til at være en person.

Hun siger, at på grund af hendes skønhed, mange mennesker tror, at det er dumt. I virkeligheden er det bare en maske, der kræves i visse situationer.

Og om dine muligheder og figur, sagde hun, at i sig selv er doven, og derfor kan aldrig være helt sammenhængende. Og ingen steder er, fordi folk aldrig behage alle. Hendes konklusion: "... Jeg vil være, hvad jeg kan lide mig selv i spejlet."

Monika Beluchchi i sin ungdom: parametrene for tal

Vægt i ungdommen Monica var omkring 55 kg, og efter fødslen, begyndte hun at komme sig. Og ja hun aldrig overvejet selv slank. Med væksten i 1 m 75 cm, dets vægt var 64 kg. kroppens muligheder, men dens næsten ideel - 89-61-89. Måske er det derfor de fleste af de mennesker af det modsatte køn kaldes en sex symbol Monica i dag.

Altid tiltrækker sig opmærksomhed fra Monika Beluchchi: Optioner tal i ungdom og alderen næsten ikke anderledes, såvel som sin uforlignelige skønhed.

Monicas personlige liv: ægteskab

Bellucci har to officielle ægteskab. Hendes første mand - Claudio Carlos Basso (modelfoto). Ægteskabet brød op temmelig snart (sammen var kun 4 år). Lige efter 5 år det efterlader en anden gang gift med Vincent Cassel (berømt skuespiller). Og dette ægteskab var en model for mange i lang tid, fordi de havde en gensidig ren og ægte kærlighed.

5 år senere havde de en datter - Virgo (den førstefødte), og selv efter 6 år - Leoni.

Når Monica bemærkede, at den højeste kunst er for hende at være mor, og at moderskabet har markant ændret hendes opfattelse af verden, har det vist hele sit liv.

I 2013, Monica og Vincent skilt, og det rystede alle deres idoler.

Denne begivenhed er Monica kommenterede som denne. Ifølge hende, er hver ægteskab oplever et vendepunkt, når en af de mulige to muligheder, du kan vælge: enten at lade sig skille eller forblive gift. Hun og hendes mand valgte den nemme måde.

De skiltes pænt, uden nogen skandaler og tiltrække folks opmærksomhed påstande. I den forbindelse har de omgået diskussionen og fordømmelse.

Der var en lille rygte om Monica affære med milliardær Telmanom Ismaylovym der angiveligt forårsagede skilsmissen med Vincent, men han overraskende hurtigt afværges.

Succes i skuespillerkarriere

I denne retning begyndte sin karriere i 90'erne. Monika Beluchchi i sin ungdom var inviteret til at medvirke i filmen "Voksne børn" italienske instruktør Dino Risi. Imidlertid er det blevet en berømt skuespillerinde, efter optagelserne af filmen "Bram Stokers Dracula" i 1992 (instrueret af Frensis Kopolla).

Hun medvirkede også i "The Apartment", som blev mesterværk. Denne film blev nomineret til den højeste pris "Cesar". Hendes anden mand (Vincent Cassel), mødte hun netop med denne film.

Monica betragtes aldrig selv en filmstjerne, sagde hun er bare en skuespiller. Og så de kreative mennesker finder det meget svært at finde en passende rolle, som kan afsløre mange facetter.

moderskab

Kun til hans 40 år Monika besluttet at få børn og opleve glæden ved moderskabet. Og det med rette, der er kommet til dette, fordi, som hun bemærkede hendes datter til at blive den bedste antidepressivum.

Alt sin fritid i løbet af de 18 års vidunderlige kone forsøgte at holde sammen. Monica selv indrømmede, at op til 40 år, hun ikke var endnu klar til moderskabet. Før den første fødsel af hendes datter, hun stadig tænkte på sig selv som sig selv en egoistisk barn. Det skal bemærkes, at Monica var den eneste datter af mine forældre.

Navngiv den første indiske til sin datter - Jomfruen (som betyder "den, der kom fra himlen"). I 45 år (6 år), Monica fødte Leonie. Hendes udseende for par i kærlighed var en velsignelse af himlen. Monica stadig ikke tro, at hun i denne alder var i stand til at få et barn naturligt.

Ekstremt Monika Beluchchi. Foto en ung mand, og nu fortsætter med at tiltrække opmærksomhed med sin unikke skønhed og appel.

Takket være den overraskende smukke udseende og talent Monika Beluchchi har spillet mere end 40 film. Desuden, i dag ikke forlade modellering forretning, at være over for Dior modefirma.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.